Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Volx

Intervija ar Viktoru Lobačovu

Neapšaubāmi viena no šīs starpsezonas "karstākajām" pārejām ir LAČ rezultatīvākā spēlētāja V.Lobačova pievienošanās FRA2 klubam Mulhouse.Neliels ieskats no intervijas Francijas masu mēdijiem.

Viktor , iepazīstiniet ar sevi.
Esmu dzimis Rīgā,Latvijā 25 gadus vecs hokejists kas spēlē hokeju kopš 4 gadu vecuma.8 gadus esmu pavadījis Krievijā , Jaroslavļas "Lokomotiv" sastāvā un Latvijā atgriezos ģimenes apstākļu dēļ.Vienmēr esmu gribējis izmēģinat savus spēkus Eiropā un esmu pagodināts izmantot šo iespēju nākamsezon.

Kāda tipa spēlētājs jūs esat?
Esmu labs piespēlētājs un man ir laba tehnika.Jāuzlabo starta ātrums pie kā es šobrīd strādāju.Vienmēr spēlēju "līdz galam" neskatoties kāds rezultāts ir uz tablo un daru to abās laukuma pusēs.

Skatoties statistikas ailītēs jūs esat aizvadījis ļoti labu seszonu.Ka jūs izskaidrojat šādu progresu?
Pagājšvasar smagi strādāju svaru zālē un uz ledus.Esmu tehniski pielicis.Es ļoti vēlējos būt rezultatīvāko saraksta augšgalā un es to sasniedzu!Jāatzīme ka man bija labi partneri ar ko izveidojām labu komandu(Ozolnieki/Monarch) .

Vai jūs pazīstat Dmitriju Lavrovu(EST) un Dovidu Kuļāviču(LT) kas būs jūsu partneri nākamsezon , vai citus latviešus kas spēlē Francijā?
Ar Dmitriju esmu labi pazīstams jo spēlējam kopā "Big Diamons"(EST) komandā.Personīgi nepazīstu D.Kuļaviču bet esmu pret viņu spēlējis dažādu komandu sastāvos.Zinu ka Motpelier komandā spēlē Jānis Brakšs un Raimonds Daņiličs.

Kāpēc jūs nomainījāt Latviju pret Franciju?
Mans sapnis ir spēlēt R-eiropā.Francija ir brīnišķīga valsts.Man bija piedāvājumi Zviedrijā un Somijā bet es izvēlējos turpināt karjeru Mulhouse Skorpionos.

Vai jūs esat runājis ar Christer Eriksson(treneris) par jūsu lomu komandā?
Pagaidām neesmu runājis ar treneri bet es neesmu "konfrontējošs" spēlētājs un izpildu trenera norādījumus.

Arvien vairāk Latvijas spēlētāju noslēdz līgumus ar Francijā klubiem.Ka jūs to skaidrojat?
Domāju ka hokejs ko spēlē Latvijā ir līdzīgs tam ko spēlē Francijā.

Pilnu interviju lasiet A la rencontre de - Scorpions de Mulhouse -...


, 2011-06-22 11:12, pirms 13 gadiem
Elite prospects uzrādās, ka viņš ir Krievijas pilsonis. Kā tur īsti ir?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 11:27, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Noteikti tāpat kā gadījumā ar Eliteprospects.com - Įrpįd Mihįly kas ir dzimis Rumānijā un lai varētu spēlēt HUN sastāvā jānospēlē vietējā čempionātā 3 sezonas.Lobačovs noteikti ir paņēmis Krievijas pilsonību bet viņam ir Latvijas hokeja pilsonība.Tas nozīme ka viņš bez ierobežojumiem var pārstāvēt Latviju jo nav aizvadījis citu valstu izlasēs nevienu spēli.
Ko nu melo! Latviju viņš pagaidām NEDRĪKST pārstāvēt, jo viņam nav LV pilsoņa pase. Skat. IIHF Eligibility Each player must be a citizen of the country he represents.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 11:39, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Tad kā tad tu izskaidro Baltkrievijas izlases spēlētājus kur spēlē Krievijā,Kanāda dzimuši spēlētāji?
Baltkrievijas likumdošana pieļauj dubultpilsonību un attiecīgajiem spēlētājiem ir gan Baltkrievijas, gan arī Krievijas pases.

P.S. Kurš tad Baltkrievijas izlasē ir Kanādā dzimis???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 11:40, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Kazahstānā vai tik arī vienu Kanādieti nepārvilināja?
pagaidām tās ir tikai runas.
Taču arī tur nebūtu problēmu, jo arī abās valstīs ir atļauta dubultpilsonība.
, 2011-06-22 11:40, pirms 13 gadiem
Manuprāt, kad izveidoja Rīgas Dinamo viss LAč Līmenis nokritās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 11:42, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Un mums Latvijas basketbolā jau arī bija šitie amerikāņi - Pētersons un kas tur vēl kam diez vai bija Latvijas pase.
Jā, gan Pētersonam, gan Ostleram bija/ir Latvijas pases. Pētersons pie tādas tika, kā Latvijas pavalstnieku, kuri izceļoja pēc 2. Pasaules kara, pēctecis. savukārt, Ostleram LV pilsonību iedeva "par īpašiem nopelniem" ar Saeimas balsojumu.
, 2011-06-22 11:44, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Labi Abrag pietiek ņemties tie ir LHF vārdi "Lobačovam ir Latvijas hokeja pilsonība" es tam cītīgi sekoju
Lobačovam ir Latvijas "hokeja pilsonība" - viņam transfēra karti izsniedz LHF. Taču viņam nav tiesību spēlēt LV izlasē, jo viņam nav Latvijas pilsonības.

P.S. sūdīgi seko līdzi, ja nezini elementāras lietas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 12:23, pirms 13 gadiem
valters12345 rakstīja: Manuprāt, kad izveidoja Rīgas Dinamo viss LAč Līmenis nokritās.
ja protams, visi labaki LAC speletaji tika parvilinati uz RD
, 2011-06-22 12:33, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: С учетом уровня выступления Джеффа Платта за ХК «Динамо-Минск», интересов национальной сборной, однозначно положительного отношения белорусских болельщиков к нападающему «зубров» руководство динамовцев с согласия игрока инициировало необходимые процедуры по принятию Джеффом белорусского гражданства, что позволит нападающему начать выступление за национальную сборную Республики Беларусь начиная с сезона 2013-2014 гг.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9469
un? pagaidām jau tas vēl nav noticis - ir tikai (it kā) sākta procedūra, lai iegūtu BLR pilsonību.

P.S. tā arī nesapratu, kāpēc Tu šito liec pie topika par Lobačovu - neredzu nekādu sakaru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 12:52, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Tāpēc ka tu jautāji " Kurš tad Baltkrievijas izlasē ir Kanādā dzimis???" un abragam nepalīdzēt tas nebūtu korekti!
Skatos ka Jums ar Abragu nav ko darīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 14:12, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Labi Abrag pietiek ņemties tie ir LHF vārdi "Lobačovam ir Latvijas hokeja pilsonība" es tam cītīgi sekoju
Tev jau visu ziemu tika klārēts ka viņš nevar spēlēt LV izlasē, bet Tu kā auns tik mal savu maļamo par savu Lobačovu. Ar hokeja pilsonību varēja spēlēt 90to pirmajā pusē, pēc tam bija jabūt attiecīgās valsts pasei, tapēc jau visiem znarokiem, čudinoviem sadeva valsts pases. Žaba ar savulaik netika izlasē jo nebija LV pases.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 17:01, pirms 13 gadiem
Edge36 rakstīja: stulbs esi? kādas runas. apnicis tu man esi,lielais gudrīti..
un pareģoju, ka tu tagad kaut kādu attaisnojumu izdomāsi, lai tev atkal kā vienmēr būtu taisnība.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9129
puisīt, nevajag savu stulbību rādīt citiem. Par tevi tikai pasmiesies.

Daudz runu bija par Dalmanu un Kazahstānas pilsonību, taču līdz darbiem tā arī nenāca. Starp citu, arī Baris mājas lapā viņš ir stādīts priekšā kā kanādietis: Кевин Даллмэн - Состав команды - Барыс
Pēdējo reizi par Dalmana pilsonības jautājumu decembrī runāja viens kazahu treneris: būtu labi, ja Dalmans pieņemtu Kazahstānas pilsonību un spēlētu izlasē: Новости. Геннадий Цыгуров: "Если Далльман... (skat. pēdējo rindkopu). Taču tas vēl nav noticis.

Tas, ka Tu kā antiņš akli tici visam, kas ir rakstīts eliteprospects.com - tā jau ir Tava problēma. Tur arī ir pietiekoši daudz gļuku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-22 23:28, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: labi,bet kadi tad ir iemesli tam,kadel Loba4ovs nevaretu TAGAD sanemt LV pasi?
Viņš var dabūt Latvijas pasi tieši tā kā jebkurš cits, kurš to vēlas - naturalizācijas kārtībā.
Protams, no sākuma viņam pašam to vispār vajag gribēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.