Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Betsafe piesardzīgi optimisti par Dinamo nākamo sezonu

Betsafe piesardzīgi optimisti par Dinamo nākamo sezonu
Betsafe.com - Dinamo Rīga Oficiālais bukmeikers

Pavisam nesen Rīgas Dinamo klubs pielika punktu 2010./2011.gada KHL sezonai. Domājams, ka gan fani, gan komandas vadība (neskatoties uz skaļajiem paziņojumiem par iekļūšanu finālā) aizvadīto sezonu var uzskatīt par veiksmīgu. Tikmēr Dinamo Oficiālie bukmeikeri jau steidzas skatīties nākamās sezonas virzienā. Kādas tad ir prognozes?

Jāsaka - pietiekami piesardzīgas. Katras sezonas galvenais mērķis dinamiešiem ir iekļūšana play-off izcīņā un par tā sasniegšanu Betsafe.com ir pietiekami optimistiski. Iekļūšana Gagarina kausa izcīņā tiek vērtēta ar likmes izmaksas koeficientu 1.75, bet neiekļūšana ar 1.95. Kopējā izcīnīto punktu līnija ir novilkta pie 86.5, kas ir virs šogad iespētā, bet uzvaru līnija pie 28.5. Liela ietekme šajās prognozēs bijusi ļoti iespējamam komandu un spēļu skaita pieaugumam, par kuru jau runājis līgas šefs Aleksandrs Medvedevs.

Izvērtējot prognozes, noteikti jāpiebilst, ka to veidošana šobrīd ir diezgan sarežģīta. Tas, galvenokārt, ir saistīts ar to, ka nākamās sezonas sakarā ir ļoti daudz neskaidrību gan par procesiem līgā kopumā, gan, protams, Dinamo komandā.

Pirmkārt, protams, šobrīd ir maz informācijas par nākamās sezonas sastāva aprisēm. Vai vēl vienu sezonu spēlēs Sandis Ozoliņš vai tomēr viņu redzēsim kādā funkcionāra amatā? Tāpat aizsardzībā, iespējams, nāksies meklēt aizvietotāju Rodrigo Laviņam. Kā tiks risināts vārtsargu jautājums – vai Holtam tiks izteikts pirmā numura statuss (kas kā zināms pirms šīs sezonas nebija plānots) un tādā gadījumā, cik daudz komanda investēs otrajā numurā un vai izdosies ar izvēli „trāpīt”? 100% skaidrības nav arī ap Jūliusa Šuplera pozīciju, lai gan slovāku speciālista palikšana amatā bukmeikeri uzskata par ļoti reālu – koeficients uz palikšanu 1.35.

Līgas sakarā jautājumu nav mazāk. Nav zināms precīzs nākamgad startējošo komandu skaits un līdz ar to arī spēļu skaits. Laukuma platumu izmaiņas no 30 uz 28 metriem arīdzan būtiski ietekmē prognozes. Bukmeikeru vērtējumā šādas izmaiņas pie patreizējās Dinamo komplektācijas klubam drīzāk sagādās papildus izaicinājumus nekā automātiski sniegs priekšrocības. Pirmkārt jau salīdzinoši augumā mazās aizsardzības līnijas, kurā arīdzan, izņemot Ozoliņu, reti kad atradās kāds spēlētājs, kurš sistemātiski būtu gatavs apdraudēt arī pretinieku vārtus. Nevar aizmirst, kā šādu vīru vērtību lieliski nodemostrēja Lokomotīves Rahuneks! Protams, ka mazais laukums būs izaicinājums arī uzbrucējiem, taču šeit Dinamo esošie spēki, kas apvieno gan jaudīgo Sprukta maiņu, gan tehnisko un ātro Dārziņa-Miķeļa tandēmu, tiek vērtēti kā labs pamats nākamās sezonas panākumu kaldināšanai.

Visbeidzot, piesardzību noteikti prasa arī konkurentu apskats. Spartak noteikti centīsies aizvadīt stabilāku sezonu par šo un izvairīties no bedrēm sezonas sākumā. Torpedo joprojām būs solīda komanda, kam, savukārt bija katastrofāls sezonas noslēgums. SKA, Maskavas Dynamo, Lokomotiv un Atlant komentārus neprasa. Severstal šogad piektie – jārēķinās ar viņiem arī nākamgad. Minska Gagarina kausa izcīņā parādīja, ka ir spējīga uz daudz ko. Visbeidzot CSKA un arī jaunie klubi lūkosies tikai augšup. Tāpēc punktu gūšanā Dinamo uz dāvanām paļauties iespējas nebūs – viss būs jāizcīna smagās cīņās visas garās sezonas laikā.

Betsafe.com jau kopš 2010./2011.gada Gagarinas kausa izcīņas sākuma Betsafe.com ir kļuvis par Dinamo Rīga Oficiālo bukmeikeru un sadarbības partneri. Sadarbības rezultātā Betsafe.com jau ir veicis pirmo ziedojumu klubam, kurš pēc pušu abpusējas vienošanās tiks novirzīts jauniešu hokeja attīstībai. Tāpat turpmāk katra Betsafe.com uz KHL veiktā likme papildinās ziedojumu kasi par 1 santīmu. Tādā veidā Betsafe.com kļuvis par labi pazīstamās 1 santīma programmas dalībnieku un četras reizes gadā veiks uzkrātās summas ziedojumu jauniešu hokejam.

Tev ir savs viedoklis par nākamo sezonu? Izsaki prognozes šeit

  -4 [+] [-]

, 2011-03-21 16:15, pirms 13 gadiem
izskatās, ka autoram nav pārāk liela nojēga par KHL laukumu izmēriem...

  +4 [+] [-]

, 2011-03-21 16:39, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: izskatās, ka autoram nav pārāk liela nojēga par KHL laukumu izmēriem...
Piecas komandas tak spēleš pēc skandināvu izmēriem, nevis 30, bet 28 paltumā, lai nebūtu šoks ar 26
Kapēc nav sajēgas?

  -2 [+] [-]

, 2011-03-21 16:41, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Piecas komandas tak spēleš pēc skandināvu izmēriem, nevis 30, bet 28 paltumā, lai nebūtu šoks ar 26
Kapēc nav sajēgas?
autors izlaboja iepriekš tur bija citi cipari.
Slēpts komentārs: Sportiskais Kobolds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-03-21 21:53, pirms 13 gadiem
sastavs vel pat nav zinams. bet shie jau shtuko

     [+] [-]

, 2011-03-22 19:07, pirms 13 gadiem
tieši tā!