Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Iespējamais Rīgas "Dinamo" aizsargs Koļcovs varētu arī turpināt spēlēt

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Iespējamais Rīgas "Dinamo" aizsargs Koļcovs varētu arī turpināt spēlēt
Kirils Koļcovs. Foto: hcsalavat.ru

37 gadus vecais Krievijas hokeja aizsargs Kirils Koļcovs tomēr vēl nav beidzis karjeru un drīzumā izlems par saviem turpmākajiem plāniem.

Kā jau ziņots, FaceOff jūnija podkāstā "Dinamo" kluba vadības padomnieks Guntars Paste tostarp teica: "Varu uz Rīgu atvilkt Kirilu Koļcovu. Saderam? 70 tūkstoši, turklāt viņš ir labā formā. Viņš uz Rīgu atskries ar basām kājām. Zinu - ja piezvanīšu, viņš rīt būs Rīgā."

Pirms pāris dienām Baškortostānas ziņu portāls informēja, ka Koļcovs beidzis karjeru un trenēs jaunos hokejistus.

"Pagājušajā sezonā izskatīju piedāvājumus tikai līdz novembrim. Vēlējos vairāk laika pavadīt ar ģimeni, manu bērnu audzināšanā bija svarīgs vecuma posms. Bez tam gribēju atpūsties no lielā hokeja, jo pieaugušo komandā savulaik sāku spēlēt jau 16 gadu vecumā," šodien informē Kirils Koļcovs.

"Pēc nelielas pauzes esmu spēka pilns atgriezties hokejā vismaz uz vienu sezonu. Tagad man ir piedāvājumi - gan spēlēt, gan strādāt. Domāju, ka tuvākajās dienās ģimenes sanāksmē pieņemsim lēmumu. Esmu gatavs atgriezties hokejā vienā vai otrā statusā. Patlaban lietu kārtība ir šāda. Vai esmu apmierināts ar savu karjeru? Uzskatu, ka man vienmēr viss izvērtās labi. Šobrīd galvenais ir pieņemt lēmumu. Man svarīgi dot labumu neatkarīgi no ieņemamā statusa," atzīst pieredzējušais hokejists.

Ufas "Salavat Yulaev" kādreizējais rezultatīvais aizsargs Kirils Koļcovs ir Krievijas Superlīgas čempions (2008) un Gagarina kausa ieguvējs (2011). Līdz šim pēdējā individuāli labā sezona viņam bija Čeļabinskas "Traktor" rindās (2016-2017), savukārt aizvadītajā sezonā Koļcovs nespēlēja. Labākajos gados stiprā puse bija spēle uzbrukumā. Savukārt tieši aizsardzībā nav tik ļoti izcēlies, it sevišķi, krājoties gadu nastai.

Atgādinām, ka sesto reizi pēc kārtas Rīgas "Dinamo" netika KHL izslēgšanas spēlēs un šopavasar finišēja turnīra tabulas priekšpēdējā vietā. Patlaban nekas neliecina, ka jaunajā sezonā komanda būs spēcīgāka.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +7 [+] [-]

, 2020-07-09 17:29, pirms 4 gadiem
Nu tad met kedas miskastē un skrien uz Rīgu!

     [+] [-]

, 2020-07-09 17:35, pirms 4 gadiem
Sviests

     [+] [-]

, 2020-07-09 17:41, pirms 4 gadiem
Patīkami lasīt:
"sesto reizi pēc kārtas Rīgas "Dinamo" netika KHL izslēgšanas spēlēs un šopavasar finišēja turnīra tabulas priekšpēdējā vietā. Patlaban nekas neliecina, ka jaunajā sezonā komanda būs spēcīgāka."

  +1 [+] [-]

, 2020-07-09 17:48, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Patīkami lasīt:
"sesto reizi pēc kārtas Rīgas "Dinamo" netika KHL izslēgšanas spēlēs un šopavasar finišēja turnīra tabulas priekšpēdējā vietā. Patlaban nekas neliecina, ka jaunajā sezonā komanda būs spēcīgāka."
Domāju ka pēdējo teikumu gan Druvietis pats izdzejoja, nedomāju ka šis zin kādas hokeja haizivis jurka sarunājis

  +1 [+] [-]

, 2020-07-09 18:27, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Domāju ka pēdējo teikumu gan Druvietis pats izdzejoja, nedomāju ka šis zin kādas hokeja haizivis jurka sarunājis
Tas gan

  +3 [+] [-]

, 2020-07-09 19:09, pirms 4 gadiem
Ja Guntars komplektē komandu, man sirds mierīga

  +2 [+] [-]

, 2020-07-09 19:38, pirms 4 gadiem
Koļcow jaunais RD treneris būs...