Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Salavat Yulaev" - "Dinamo" 2:3 (spēle noslēgusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Salavat Yulaev" - "Dinamo" 2:3 (spēle noslēgusies)
Jakubs Sedlāčeks
Foto: Darja Kokina

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas pēc trim spēlēm joprojām ir bez punktiem, pēc desmit dienu pārtraukuma atgriežas apritē, lai izbraukumā tiktos ar Ufas "Salavat Yulaev", kas ieņem astoto vietu Austrumu konferencē. Vārtos Jakubs Sedlāčeks, bet pirmajā maiņā Guntis Galviņš, Ralfs Freibergs, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs un Pjotrs Ščastļivijs.

Ufas "Salavat Yulaev" - Rīgas "Dinamo"

Vārti: 33:39 Galviņš (Mulens, vair.) 0:1, 37:38 Gilīss (Mulens, Šags, vair.) 0:2, 47:29 Kuļašs (vair.) 1:2, 53:52 Ļisins (Loginovs, Makarovs, vair.) 2:2, 65:00 Ščastļivijs 2:3
Soda minūtes: 14:12
Vārtsargi: Niklass Svedberjs - Jakubs Sedlāčeks

Pēcspēles metieni: Pjotrs Ščastļivijs aizsūta vārtsargu uz vienu pusi un tad ieslidina ripu vārtos. Jakubs Sedlāčeks aptur Līnusu Ūmarku un nodrošina Rīgas "Dinamo" pirmo uzvaru sezonā.

Pēcspēles metieni: Džastinam Šagam neizdodas pārcelt ripu pāri noguldītajam vārtsargam, kamēr Tēmu Hartikainens skaisti panāk izlīdzinājumu.

Pēcspēles metieni: Lauris Dārziņš izģērbj pretinieku vārtsargu, kamēr Kirils Kaprizovs met garām. Rīgas "Dinamo" vadībā.

65' Arī ar piecām minūtēm pagarinājumā nepietiek uzvarētāja noskaidrošanai. Sekos pēcspēles metienu sērija.

63' Ātra pāreja no aizsardzības uzbrukumā laukuma saimnieku izpildījumā. Rīgas "Dinamo" atbild ar Oskara Cibuļska reidu un Gunta Galviņa metienu no zilās līnijas, kas gan līdz vārtiem neaizlido.

61' Pirmajās sekundēs ļoti skaistu kombināciju izspēlē Rīgas "Dinamo" pirmais virknējums. Krišjānis Rēdlihs met pēc trim īsām piespēlēm, tomēr izraut uzvaru neizdodas.

61' Sācies pagarinājums.

60' Noslēdzies pamatlaiks. Piecas sekundes līdz beigām pretuzbrukumu trīs pret vienu izveidoja rīdzinieki, bet Koltona Gilīsa metiens tika atvairīts.

59' Mazākumā iztērēti visi spēki, tāpēc rīdzinieki tikai stāv un skatās, kamēr laukuma saimnieki spēlē. Uzbrukuma smailē Līnuss Ūmarks, kurš tēmē tuvajā devītniekā, bet pārmet pāri vārtiem.

55' Laukuma saimniekiem uzreiz izgājiens divi pret vienu. Antons Lazarevs izdara vienu metienu, Jakubs Sedlāčeks glābj. Lazarevs tiek pie atlēkušās ripas un met vēlreiz, trāpot starp Sedlāčeka kājsargiem, bet ripa lido mazliet garām vārtiem.

54' Ufas "Salavat Yulaev" izmanto vairākumu un panāk 2:2. Ar grūtībām noturējuši ripu uzbrukuma zonā, laukuma saimnieki izdara metienu, nemaz neskatoties uz vārtiem, bet vārtu priekšā Guntis Galviņš nenotur Enveru Ļisinu, kurš viegli pieliek nūju un ievirza ripu pustukšajos vārtos.

54' Milzīgs spiediens Ufas "Salavat Yulaev" izpildījumā, Jakubs Sedlāčeks glābj pēc Tēmu Hartikainena metiena no pašas vārtu priekšas, bet mirkli iepriekš noteikumus spiests pārkāpt Koltons Gilīss. Izturēts viens mazākums, bet uzreiz nākamais.

52' Rīgas "Dinamo" vēlreiz paliek mazākumā - noraidīts Māris Bičevskis par pretinieka turēšanu ar nūju. Pārkāpums uz savas zilās līnijas, kad pretinieks centās ielauzties uzbrukuma zonā.

48' Ufas "Salavat Yulaev" realizē vairākumu un samazina deficītu līdz minimumam - 1:2. Denisa Kuļaša metiens no distances, un ripa lido apakšējā stūrī.

47' Kaspars Saulietis laukuma saimnieku zonā ietriec pretinieku bortā un nopelna divas minūtes. Rīgas "Dinamo" divas minūtes mazākumā.

44' Ufas "Salavat Yulaev" beidzamo trešdaļu sācis ļoti apņēmīgi. Bīstams metiens Igora Makarova izpildījumā, bet ripas ceļā atkal ir Jakubs Sedlāčeks, kurš ir Rīgas "Dinamo" sezonas galvenais varonis.

42' Tēmu Hartikainens nogādā ripu līdz Kirilam Kaprizovam, kurš no vārtu priekšas met garām rīdzinieku vārtiem.

41' Sākusies beidzamā trešdaļa.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" ieguva divu vārtu pārsvaru, realizējot divus vairākumus.

38' Rīgas "Dinamo" vairākumā dubulto pārsvaru - 2:0. Džastina Šaga metienu vārtu priekšā pielabo Koltons Gilīss.

37' Envers Ļisins nospēlē ar augstu paceltu nūju pret Māri Bičevski uzbrukuma zonā. Laukuma saimniekus turpina pievilt disciplīna.

34' Rīgas "Dinamo" nepilnu 40 sekunžu laikā realizē lielo vairākumu un panāk 1:0. Gunta Galviņa metiens bez ripas apturēšanas, un ripa pēc rikošeta no pretinieka nūjas ielido tuvajā devītniekā.

34' Rīgas "Dinamo" tiek pie pilnām divām minūtēm piecatā pret trim. Kirils Kaprizovs saņēmis četras minūtes, bet vairākumā tiek klupināts Džastins Šags.

33' Pie vairākuma nu jau tiek Rīgas "Dinamo", jo uzbrukuma zonā ar augstu paceltu nūju nospēlē Kirils Kaprizovs.

32' Lai gan mājinieku spiediens ir liels, izdodas izturēt metienu krusu. Rīgas "Dinamo" iztur mazākumus un spēlē pilnā sastāvā.

31' Jakubs Sedlāčeks pagūst pārvietoties un izvilkt Tēmu Hartikainena metienu bez ripas apturēšanas apakšējā stūrī. Rīgas "Dinamo" spēlē četratā.

30' Līnuss Ūmarks laužas cauri trim rīdziniekiem, kad viņu nogāž Krišjānis Rēdlihs. Divas minūtes par klupināšanu, un Rīgas "Dinamo" paliek trijatā pret pieciem.

29' Rīgas "Dinamo" pirmais mazākums. Koltons Gilīss pie apmales spēlē pārāk agresīvi un nopelna divas minūtes.

26' Bīstams pretuzbrukums divi pret vienu Rīgas "Dinamo" izpildījumā. Gints Meija nogādā ripu līdz Guntim Galviņam, kurš izdara netraucētu metienu, tomēr netrāpa tuvajā devītniekā.

24' Spiediens Ufas "Salavat Yulaev" pirmās maiņas izpildījumā. Līdz vārtu priekšai tiek Līnuss Ūmarks, kurš met no neērtā satvēriena. Rīdziniekiem problēmas ar tikšanu ārpus zonas.

22' Koltons Gilīss no aizvārtes atrod Vitāliju Pavlovu, kurš netrāpa pa ripu. Tūdaļ seko Mika Indraša metiens tuvajā stūrī un vēl viena piespēle Pavlovam, kurš šoreiz netrāpa ar aizsargu palīdzību.

21' Sākusies otrā trešdaļa.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa.

19' Džastins Šags met no kreisās puses, bet ripa lido pāri. Viņš mēģina vēlreiz, metiens tiek bloķēts, bet pie ripas tiek Koltons Gilīss. Metiens no tuvākas distances, vārtsargs Niklass Svedberjs ripu aizķer, un tā atduras pret pārliktni. Vairākumu neizdodas izmantot.

18' Laukuma saimnieki pārkāpj noteikumus uzbrukuma zonā. Rīgas "Dinamo" tiek pie pateicīgā četri pret trim vairākuma.

17' Kļūda mainoties, un pie metiena aizsarga aizsegā tiek Ufas "Salavat Yulaev" rezultatīvākais uzbrucējs Andreass Engkvists. Rīdzinieku vārtsargs Jakubs Sedlāčeks joprojām drošs.

17' Rīgas "Dinamo" vārtu priekšā nepiekāpību demonstrē Oskars Cibuļskis un pretinieku uzbrucējs Aleksandrs Ņesterovs. Vispirms notiek apmainīšanās sitieniem ar nūju, kam seko arī saķeršanās un abpusējs noraidījums par rupjību.

15' Kļūdās Krišjānis Rēdlihs, taču pieredzējušais aizsargs neveiksmi ne tikai aizmirst, bet arī izlabo, mājinieku uzbrukuma līderi Līnusu Ūmarku ar presinga palīdzību izdzenot no zonas. Ripu vairāk kontrolē Ufas "Salavat Yulaev", bet ar nokļūšanu metiena pozīcijās laukuma saimniekiem neklājas viegli.

11' Ātra pāreja no aizsardzības uzbrukumā rīdzinieku izpildījumā, bet Koltons Gilīss, sasniedzis pretinieku zonu, ripu iemet iekšā gar apmali. Izdodas kontrolēt ripu, tomēr Rīgas "Dinamo" uzbrukumā trūkst izdomas.

7' Viena spēlētāja pārsvars paliek neizmantots, turklāt labākus momentus izveidoja laukuma saimnieki. Vispirms līdz vārtu priekšai tika Envers Ļisins, bet glāba Jakubs Sedlāčeks, bet Ufas "Salavat Yulaev" mazākuma pašās beigās neprata izmantot piespēli no aizvārtes un netraucētu metienu no tuvas distances.

5' Rīgas "Dinamo" pirmais vairākums. Miks Indrašis ielaužas pretinieku zonā un slido gar apmali, kad tiek nogāzts. Pretiniekam divas minūtes par klupināšanu.

2' Pirmo reizi tiek pārbaudīta Jakuba Sedlāčeka modrība. Metienu no vidējas distances aizsarga aizsegā izdara Antons Lazarevs, bet Rīgas "Dinamo" vārtsargs darbojas pārliecinoši, viegli ripu savācot cimdā.

1' Spēle ir sākusies.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jānis Kalniņš); Guntis Galviņš - Ralfs Freibergs, Oskars Cibuļskis - Patriks Mulens, Kristaps Zīle - Krišjānis Rēdlihs, Aleksandrs Jerofejevs; Lauris Dārziņš - Pjotrs Ščastļivijs, Džastins Šags - Tims Sestito - Koltons Gilīss, Gints Meija - Vitālijs Pavlovs - Miks Indrašis, Kaspars Saulietis - Māris Bičevskis - Gunārs Skvorcovs, Frenks Razgals.

1 2 3 4 5 6 190 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-06 17:00, pirms 8 gadiem
Kāda jēga skatīties šīs spēles? Nosists laiks, labāk ko mācīties, kādu valodu jaunu vai ko tādu.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-06 17:00, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: PSRS himnas biits ir vnk megahiits
.......... Garā vājais jau priekšā...

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:01, pirms 8 gadiem
Kur var skatīties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:02, pirms 8 gadiem
maris777 rakstīja: Kur var skatīties?
Салават Юлаев
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:06, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: es jau par godu Kunai Lunjai studeju kinieshu abeci, IESAKU!!!
Nevaru sagadit kaa Kunj Lunj izmasees DR.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-09-06 17:07, pirms 8 gadiem
Atkal lielie zāģu vakari ir atsākušies, ar to arī jūs kepkas apsveicu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:11, pirms 8 gadiem
Kur', kurā veikalā var nopirkt Balto Snikeri?

https://www.snickers.com/Product/Al...

Nesen bija akcija, tagad nezinu kur nopirkt?

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:12, pirms 8 gadiem
Kirovam jāiet uz mājām (uz izraēlu)!

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:12, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Driz bus jau 7 vakaraa tumsh
Vismaz noskana bus pareizaa!!
Tā arī neatbildēji ko nozīmē pilnā nosaukumā NIZCAG?

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:15, pirms 8 gadiem
Jau jau vārtos SvedBERJS, tad jau būs galīgā ānungā hehhe BROžĒ

  -1 [+] [-]

, 2016-09-06 17:15, pirms 8 gadiem
Svedberjs šodien paliks sausā

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:16, pirms 8 gadiem
For info, jo labi zinām, ka google zviedriskos uzvārdus sc.com gaumē nemeklē.
https://en.wikipedia.org/wiki/Nikla...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:22, pirms 8 gadiem
Te rāda labā kvalitātē:
Live Video Stream Online : Salavat Yulaev Ufa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-06 17:23, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Jauzliek liegums uztureties LV
Tas žīds taču ir neaizskarams, pat par uzrakstu Lipman atkāpies met laukā no arēnas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-06 17:23, pirms 8 gadiem
NIZCAG- Naciski izvālētie zolitūdes cento apsardzes gadījumdarbinieki - nu man skaidrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 190 komentāri