Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

KHL prezidents: "Rīgas "Dinamo" tagad izslēdz iespēju pārcelties"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL prezidents: "Rīgas "Dinamo" tagad izslēdz iespēju pārcelties"
Juris Savickis un Pēteris Skudra. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksejs Morozovs atklāj, ka šobrīd netiek izskatīts variants par Rīgas "Dinamo" mājas spēļu aizvadīšanu Krievijā.

Joprojām cirkulē baumas, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ jaunā sezona nesāksies laicīgi. "Par 99 procentiem varu teikt, ka sezonu sāksim 2. septembrī," norāda KHL prezidents. "Ceram, ka visi spēlētāji izpildīs mūsu rekomendācijas Covid-19 sakarā. Nākamajā sezonā plānojam aizvadīt visus 60 mačus. Sliktākajā gadījumā mums ir iespēja pārcelt kādas spēles."

Kāda ir situācija ar KHL ārzemju klubiem? "Pašlaik sacensības nav iespējams aizvadīt tikai Kazahstānā, bet viņi jau sākuši treniņnometni. Kalendāru saplānojām tā, lai ārvalstu komandas (piemēram, "Jokerit", "Barys" un Minskas "Dinamo"), čempionātu sāktu ar mačiem Krievijā," informē Aleksejs Morozovs. "Rīgas "Dinamo"? Mēs runājām ar klubu, tagad viņi izslēdz variantu ar pārcelšanos. Latvijā tika atcelta karantīna, viņi jau ir sākuši darbu, visus mājas mačus plāno spēlēt uz sava ledus. Tiek plānots, ka no mūsu ārzemju komandām tikai "Kunlun" pārcelsies uz Mitiščiem. Visi pārējie spēlēs mājās. Zinu, ka "Barys" jau ir runājis ar vienu no KHL klubiem, lai vajadzības gadījumā savus mačus pārceltu uz šo pilsētu."

Kā jau ziņots, vakar parādījās neoficiāla informācija, ka "Sochi" trijiem spēlētājiem konstatēta koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19, tāpēc zem jautājuma zīmes ir komandas dalība 4.-9. augusta pārbaudes turnīrā Sočos. Savukārt šodien sport24.ru neoficiāli ziņo par vairāk nekā 10 saslimušajiem hokejistiem minētajā komandā.

Soču komanda šodien turnīru sāka ar jaunatnes sastāvu. Mača trešā perioda vidū Soču vienība ar 0:6 zaudē U20 Krievijas olimpiskajai izlasei. "Puišus izvietoja pa mājām, kur viņi atrodas karantīnā," saslimušo izolēšanu apstiprina Aleksejs Morozovs. "Mums ir ieplānots, ka no KHL sezonas sākuma spēlētāji tiks testēti reizi piecās dienās. Sekosim situācijai, lai laicīgi pieņemtu lēmumus spēļu sakarā, ja atklāsies saslimšanas gadījumi."

Jauno saslimšanas gadījumu skaits Krievijā turas vienmērīgā līmenī ar tendenci samazināties: pirms dažām nedēļām bija 9000 un daži simti diennaktī, pēcāk 6000 un daži simti, bet pagājušajās divās nedēļās bija jau 5000 un daži simti diennaktī, liecina worldometers.info/coronavirus apkopotie dati.

Izmantotie resursi:
matchtv.ru

     [+] [-]

, 2020-08-04 18:49, pirms 4 gadiem
Tad RD sākumā būs jāspēlē tikai izbraukumā. Latvija tik drīz vēl nevērs vaļā robežu ar Krieviju, un pareizi darīs. Viņu Covid-19 statistikai arī nevar ticēt. Man pilnīgi griež acīs tie jaunie logotipi, kas bildē.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-04 18:52, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Tad RD sākumā būs jāspēlē tikai izbraukumā. Latvija tik drīz vēl nevērs vaļā robežu ar Krieviju, un pareizi darīs. Viņu Covid-19 statistikai arī nevar ticēt. Man pilnīgi griež acīs tie jaunie logotipi, kas bildē.
bija sovjetiski, čekistu logo!
tagad gejiski logo, vai ne?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-04 18:59, pirms 4 gadiem
Profesionālā sporta līgā tests reizi 5 dienās? Nezinu kā ir Eiropas futbola līgās, bet tas izklausās pēc suņa murgiem. Vai nu katru dienu, vai par kaut kādu spēlēšanu vispār aizmirst. Tas nozīmē, ka inficētais var aizvadīt līdz pat 3 spēlēm ar pozitīviem rezultātiem

  +3 [+] [-]

, 2020-08-04 19:10, pirms 4 gadiem
par skatītājiem LV jautājums sakārtots - Viņķele teica, ja nebūs jauns uzliesmojums, tad pēc 15.septembra klātienē atļauti 5000.

droši vien tagad bīdīs cauri speciālu izņēmuma procesu pro sportistu iebraukšanai.

bet ar Jokerit Rīgā mierīgi var izspēlēt pāris spēles.

bet viss pārējais Morozova optimistiskais teksts ir nereāli murgi - visi eksperti komentē, ka viņa tekstiem nav nekāda pamatojuma, KHL nav reālas stratēģijas un rīcības plānu, tur viss karājas mata galā..

     [+] [-]

, 2020-08-06 10:31, pirms 4 gadiem
jā, reizi 5ās dienās testējot maz jēgas būs...