Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vēlreiz par to pašu jeb Fāzels skaidro

Starptautiskās Hokeja federācijas prezidents Renē Fāzels izskaidrojis situāciju ar komandu sastāvu pieteikumiem Vankūveras olimpiskajām spēlē, ziņo «allhockey.ru».

«Patiesību sakot, salīdzinot ar iepriekšējām olimpiskajām spēlēm nekas principiāli nav mainījies,» uzsver Fāzels. «Mums ir vienošanās ar NHL un NHL Spēlētāju arodbiedrību, kurā noteikts, ka sastāvu olimpiskajām spēlēm jāpaziņo pusotru, divus mēnešus pirms spēļu sākuma. Tā bija arodbiedrības prasība: spēlētājiem jāzina vai viņi dosies uz olimpiskajām spēlēm vai nē.»

«NHL uz divām nedēļām būs pārtraukums. Labākie hokejisti dosies uz Vankūveru, bet pārējie - atpūsties. Piekritīsiet, ka jāievēro arī to hokejistu intereses, kuri netiks izlašu sastāvos. Tādēļ NHL pieprasīja, lai nekādas paredzamas izmaiņas komandu sastāvos pēdējā brīdī nenotiktu,» skaidro Fāzels.

«Citiem vārdiem sakot, jebkura komanda var nomainīt jebkuru spēlētāju, kurš nav no NHL,» uzsver IIHF prezidents. «Taču NHL hokejisti ir pavisam cita lieta. NHL spēlētājus varēs nomainīt tikai divu iemeslu dēļ - vai nu savainojums vai kādi neparedzami apstākļi, kas liedz piedalīties olimpiskajās spēlēs.»

Līdz 1. janvārim visām komandām bija jāpaziņo 23 spēlētāji, kuri pārstāvēs savas valstis Vankūveras olimpiskajās spēlēs.

(c) Apollo.lv
apollo.lv: Apollo - Sports: Fāzels: jebkura komanda var...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 15:08, pirms 14 gadiem
tajau sanaaak ka sotnieku var nomainiit pret kuldu vai sorokinu?

jo Sotnieks taga nav labaakajaa formaa
Slēpts komentārs: raivisss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-29 17:08, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Nu tad beidzot Fāzels ir uzlicis punktu uz i, un izbeigsies visas spekulācijas. Tikai KHL hokejisti ir apbižoti- ja sākumā nebija iekļauti izlasē, un jau plānoja, kā atpūsties lielajā pārtraukumā, tad tagad ir kā uz adatām, un ir spiesti zīlēt- paņems, nepaņems.
viss būtu labi, ja katru dienu netiktu teikts, kas cits... vēl vakar varēja lasīt ko citu: Tretjaks: Olimpiskās izlases sastāvu drīkst...