Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Par Vilkiem

Piecpadsmit spēles LAČ regulārajā čempionātā jau ir aizvadītas un savākts 41 punkts, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, sākums katrā ziņā ir padevies daudz labāks.Pirmo zaudējumu līderiem no Ozolniekiem sagādāja Kuļibaba un Liepājas jaunā maiņa, kas līderus savā laukumā pieveica ar 10:3.Iespaidīgi!

Rezultatīvākie. Prieks ka LAČ rezultatīvāko spēlētāju galvgalī var ieraudzīt vairāk kā vienu Ozolnieku pārstāvi. Ja pāgājušajā gadā priecājāmies par E.Bisenieku, tad tagad jau par jaunajiem Lobačovu un Ozoliņu kas ir galvenie pretendenti uz "zelta kasku". Taču hokejā vienā acumirklī viss var mainīties par 360 grādiem, un te viņi ir un te nav starp rezultatīvākajiem(piemēram šodien), bet cerēsim, ka mēs vēl ilgi varēsim priecāties.
Vārtsargu jautājums.Arī šajā ziņā šogad bez stabili spēlējošā S.Kuzņetsova topa augšgalā ielauzies perspektīvais K.Zelčs.Taču šodien notika diezgan nesaprotama rokāde pēdējā bastionā un no Vilku fārmkluba uz šo atbildīgo maču tika izsaukts Deņisovs kas spriežot pēc netipiskā rezultāta nav bijis labākajā formā.
No šī arī izriet jautājumi komandas galvenajam trenerim kur palikuši LAČ labākie vārtsargi un vai vārtos nevarēja iemēģināt to pašu Enkuzēnu kas spēlē tajā pašā NAHL kur Daņilovs?Varbūt trenerim svarīgāk par sastāva savlaicīgu komplektāciju ir braukāt apkārt pa Krievijas plašumiem sekojot Dinamo un izteikt piezīmes par A.Irbi un Enkuzēnu?
.

     [+] [-]

, 2010-11-27 18:48, pirms 13 gadiem
Nē,davai,labāk par lapsām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-27 19:27, pirms 13 gadiem
Nu acīmredzot netika abi pamatvārtsargi. Es jau Tev ne reizi vien esmu teicis - tā ir amatieru komanda, kurā nemaksā algas par spēlēšanu un visiem ir savs pamatdarbs, hokejs ir tikai brīvajā laikā. Tāpēc arī gadās tā, ka ne vienmēr visi var tikt uz spēlēm.

     [+] [-]

, 2010-11-27 19:31, pirms 13 gadiem
Arī laukuma spēlētāji bija vien trīs maiņas, pie tam aizsargi Gipters un Durdins spēlēja kā uzbrucēji. Rezerves vārtsarga vispār nebija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-27 19:38, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Izskatās pēc spēles atdošanas.
Ne pēc kā tas neizskatās. Spēlē tie, kas var ierasties uz spēli, tas arī viss.

Un vēl par rakstu - Vilkiem nav nekāda fārmkluba, neraksti muļķības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-28 08:56, pirms 13 gadiem
nezinu kas spēlēja pret ogri,bet vakar nebija ne brūders,ne šostaks,a goldobins ir jaunais varotčiks kuram spēlēs ir jāpilda otrā vārtsarga loma,jo pirmie ir vai nu kalniņš,vai nu grīnvalds.ja vakar būtu bijis kuzņecovs vilkiem vārtos būtu bijis interesantāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja