Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

PČ 2017: Latvija pret ASV, cīņa par raksturu un pirmajiem punktiem. ( Tiešraide 16:05 )

PČ 2017: Latvija pret ASV, cīņa par raksturu un pirmajiem punktiem. ( Tiešraide 16:05 )
Latvijas hokeja izlase
Foto: Vladislavs Proškins, F64

Latvijas hokeja izlase šodienas agrajā spēlē uzņems stipro ASV izlasi, kura spējusi uzveikt Slovākijas izlase, bet piekāpusies Zviedrijas izlasei, savukārt mūsu puiši kapitulēja gan Zviedrijai, gan Slovākijai!

Latvijas hokeja izlase šodien aizvadīs trešo apakšgrupas spēli, nav jābūt hokeja fanam, lai saprastu ka punkti Latvijas hokeja izlase šodienas agrajā spēlē uzņems stipro ASV izlasi, kura spējusi uzveikt Slovākijas izlase, bet piekāpusies Zviedrijas izlasei, savukārt mūsu puiši kapitulēja gan Zviedrijai, gan Slovākijai!

Latvijas hokeja izlase šodien aizvadīs trešo apakšgrupas spēli, nav jābūt hokeja fanam, lai saprastu ka punkti ir jāsāk ņemt jau šodien, ja vēlamies cerēt uz ceturdaļfinālu, Latvija šobrīd ieņem 7 vietu apakšgrupā ar 0 punktiem.

ASV izlases līderis Patriks Keins uzteic Latvijas sniegumu pret Zviedrijas izlasi un saka ka spēle nebūs viegla - Latvijas izlase spēlē labi, bet abās zaudētajās spēles konkrēta brīdi zaudēja koncentrāciju kas maksāja punktus, pret šo izlasi nebūs viegla spēle, jo to pārstāv vairāki fantastiski spēlētāji, mums ir jārāda labākais hokejs un nedrīkstam atlabt ne uz mirkli.

Savukārt ar rokas sasitumu spēlē Pavelskis kurš tic ka komanda uzvarēs ja sekos spēles plānam - būsim reāli, Latvijas izlase šajā spēlē nav favorīti, bet nedrīkstam nenovērtēt pretinieku, jo dažreiz spēlēt no otra numura lomas ir vieglāk nekā no pirmā.

Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs uzteic ASV izlases spēli un zin kā pieveikt tāda kaluma pretieniku - Savā karjerā esmu daudz strādājis ar ASV hokejistiem, viņi piedzimst ar talantu un ir ļoti agresīvi, bet lielākā kļūda ir aizraušanās spēlē, tādēļ mēs varam ceret uz daudziem pretuzbrukumiem kuri ir jaizmanto.

Vārtu drošību Latvijas izlasei uzticēs Grabim savukārt pretī stāsties Jonathans Quicks

Online translācija ar komentēšanu 16:05 https://www.twitch.tv/hopsitis750


 

  +1 [+] [-]

, 2017-01-23 16:09, pirms 7 gadiem
Tev pastāstīt, kur var iegādāties striķi un ziepes?

     [+] [-]

, 2017-01-23 16:12, pirms 7 gadiem
Kas tas par pasākumu vispār? Ko es esmu palaidis garām?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-23 16:28, pirms 7 gadiem
ļoti nožēlojams twitch kanāls. viss gļuko un neko nevar saprast. ieteiktu vispirs pastrādāt un savest kanālu kārtībā un tad kaut ko mēģināt strīmot.

     [+] [-]

, 2017-01-23 16:41, pirms 7 gadiem
Iznesa muus cauri ar ilgi shtukoju kas par na4uj.. Tas ir foruma raksts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-23 20:19, pirms 7 gadiem
rufus7 rakstīja: virtualais PČ ar isto strimu, labak ka djinamu skatities
Labāk pat skatīties kā krāsa žūst, ne Ģinamu.