Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Thrashers uzvar, Kulda nespēlē

Šodien tika aizvadīta spēle starp "Atlanta Thrashers" un Carolina "Hurricanes", kurā ar 4:2 pārāka bija "Thrashers" komanda.

Šodien tika aizvadīta spēle starp "Atlanta Thrashers" un Carolina "Hurricanes", kurā ar 4:2 pārāka bija "Thrashers" komanda.
Pirmajā periodā spēles rezultātu vairākumā atklāja Carolina "Hurricanes" spēlētājs Braiens Rodnijs ar piespēlēm no Roda Brindamūra un Sergeja Samsonova, taču pēc 8 minūtem "Thrashers" rezultātu vairākumā izlīdzināja, vārtus guva Pavels Kubina ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Kazahstānas spēlētājs Nikolajs Antropovs, perioda izskaņā "Thrashers" izvirzījās vadībā, vārtus guva Marks Popovičs, ar piespēlēm atzīmējās Nikolajs Antropovs un Pauls Postma.
Otrajā periodā vienīgos vārtus guva Brandons Saters un izlīdzināja spēli ar rezultātu 2-2 , ar piespēlēm atzīmējās Rods Brindamours un Niklas Vallins.
Trešajā periodā Thrashers izvirzījās vadībā, šoreiz vārtus guva Braiens Litls, ar piespēlēm atzīmējās Iļja Kovaļčuks un Nikolajs Antropovs, taču tas vēl nebija viss trešā perioda 17 minūtē vārtus guva Džims Sleiters palielinot "Thrashers" uzvaru, ar piespēlēm atzīmējās Ēriks Boultons un Pavels Kubina

     [+] [-]

, 2009-09-22 07:45, pirms 15 gadiem
Kulda uz fārmlubu aizsūtīts nav, tā kā viņam iespēja vēl būs, kā arī pagāšonakt Bārtuli nosūtīja uz fārmklubu.