Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

DINAMO ZAUDĒJUMS UN UZVARA

DINAMO ZAUDĒJUMS UN UZVARA
Rīgas Dinamo vienmēr bijis divvalodības un draudzības ar Krieviju simbols, ar ko visi lepojamies.

B

Mīļās sirdis!

Diemžēl sāpe par vakardienas referenduma iznākumu mums, Dinamo faniem, noteikti vēl nav norimusi. Sapnis par mūsu hokeja valodu nu ir izsapņots, taču dzīve nebeidzas!

Lai nu pastalnieki nacionālisti priecājas, bet mēs dosimies uz Arēnu atbalstīt savējos. Prieks būs atkal satikt draugus no Krievijas- draudzīgos Atlant fanus (laukumā gan viņiem ceļu negriezīsim). Kopīgi nodziedāsim Krievijas un Latvijas himnas un gaidīsim 3 punktus.

Jūsu Bimbambols

P.S. Cerams, ka mūsu kluba saimnieki nebūs pārāk saniknoti par vakardienas stulbo referenduma iznākumu un nepiegriezīs finansējumu tautas komandai.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-19 14:31, pirms 13 gadiem
Jaa, mes Dinamo atbalstitaji jutamies vilusies balsosanas rezultatos. Loti cerejam, ka sis referendums mus satuvinas ar braligo Krieviju, bet neka.Turpinasim dziedat Krievijas himnu Arena Riga un ceret....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-02-19 14:46, pirms 13 gadiem
Daniels Sperle rakstīja: Jaa, mes Dinamo atbalstitaji jutamies vilusies balsosanas rezultatos. Loti cerejam, ka sis referendums mus satuvinas ar braligo Krieviju, bet neka.Turpinasim dziedat Krievijas himnu Arena Riga un ceret....
Cīņa tikai sākās, vismaz tā mums solīja Vladimirs L. Ļoti nesmuki pirms referenduma izrīkojās M.Rēdlihs un R.Laviņš ar saviem aicinājumiem balsot pretēji mūsu maizes devēju interesēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-19 15:00, pirms 13 gadiem
Rigas Bimbis rakstīja: Domāju, ka viņi jau savu sutu no priekšniekiem dabūja. Tāpēc pēc tam arī vairs mutes nevirināja.
Es riskēšu izteikt prognozi, ka nākamsezon komanda vairs nebūs ne viens, ne arī otrs nemieru cēlājs un musinātājs. Pat vēl vairāk, šis jautājums, sadarbībā ar Krievijas investoriem, izšķirts ir jau šobrīd.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-19 15:19, pirms 13 gadiem
Topiks ir lēts,bērnišķīgs un neizdevies provokācijas mēģinājums-MĪKSTI! Par tādiem vārdiem vien pilsonība(ja tāda vispār ir) būtu jāatņem.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-19 15:21, pirms 13 gadiem
Povečerovskis rakstīja: Es riskēšu izteikt prognozi, ka nākamsezon komanda vairs nebūs ne viens, ne arī otrs nemieru cēlājs un musinātājs. Pat vēl vairāk, šis jautājums, sadarbībā ar Krievijas investoriem, izšķirts ir jau šobrīd.
Gan jau, ka tā būs! Vecais čekists gāzes Juris nepieļaus nekādas fašistu provokācijas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-19 16:49, pirms 13 gadiem
Var redzet ka jums nav mugurkaula un laizat krieviem pakalas!