Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokejam KHL līgums ar MTG ir traģēdija

Latvijas hokejam KHL līgums ar MTG ir traģēdija

Turpmāk Rīgas Dinamo spēles televīzijā varēs redzēt tikai par maksu, bet arī par maksu Dinamo izbraukuma spēles varēs redzēt vairs tikai 15% iedzīvotāju. To paredz Kontinentālās hokeja līgas vienošanās ar mediju grupu MTG, kas Rīgas Dinamo spēļu pārraides ieplānojusi iekļaut maksas paketē un translēt kanālos TV6 un Viasat Sport Baltic.

Iespējams, ka pēc TV3 sagrābšanas ar politiskās elites akceptu nedabiski uzblīdušajai MTG grupai tas ir īsts bingo. Rīgas Dinamo spēles ir viena no pašām skatītākajām lietām televīzijā. Piespiest pasaulē aktīvākos fanus pie sienas un likt izvēlēties MTG maksas paketes, lai skatītos Rīgas Dinamo, tas ir spēcīgs gājiens auditorijas papildināšanai, valsts televīziju atstājot pie sasistas siles.

Latvijas hokejam KHL līgums ar MTG ir traģēdija. Jautājums nav tikai par maksu. Ja Rīgas Dinamo izbraukuma spēles nevarēs noskatīties 85% Latvijas iedzīvotāju, nevar būt runa par pilnvērtīgu sekošanu hokeja turnīram. Iespējams, ka pasaulē aktīvākie hokeja fani jau domā par akcijām, lai sturmētu valdības māju, Saeimu vai Rīgas Dinamo patrona Jura Savicka biroju. Lai tomēr kaut kā nepieļautu darījumu, kas ir izdevīgs tikai un vienīgi skandināvu televīzijas darboņiem un nevienam citam.

Nesen lasīju rakstu, ka Kremlim nevajagot tankus, jo esot Rīgas Dinamo. Un viss KHL esot viena ideoloģija, lai veidotu Krievijas informatīvo telpu. Var jau būt, ka, Rīgas Dinamo popularitāti vērojot, var rasties arī šādas domas. Fakti liecina pretējo. Krievu KHL menedžeri slēdz līgumu ar zviedru MTG tikai naudas dēļ - ne vieniem, ne otriem neinteresē ne abstraktas ideoloģiskās telpas, ne hokeja popularitāte kaut kādā tur Latvijā. Un nevienu mēs Kremlī vismaz šādā ziņā neinteresējam.

Točs: Latvijas hokejam KHL līgums ar MTG ir...
Līdzjutēji: Hokeja pieejamība samazināsies ::...
Viasat: TV6 kanāls pieejams vismaz 85% Latvijas...

1 2 3 76 komentāri
Slēpts komentārs: 120 kg varcargs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mrPO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-08-17 10:31, pirms 12 gadiem
mrPO rakstīja: a kas jums 5 lati žēl lai skatītos iekš VSB ? tā vietā skatīsieties hokeju bez alus un čipsiem
seit nav runa par pieciem latiem,bet par to ka ar mums skatiitajiem dara ko frib, grib nerada grib rada bet par maksu ,viss notiek nevis liidzjuteju labumam bet kartejoreizi kada maka labad
Slēpts komentārs: mrPO

 +12 [+] [-]

, 2012-08-17 10:32, pirms 12 gadiem
Kharlamovs 32 rakstīja: Kaislīgs raksts. Tankist,viss ko tev ir jādara un pārējiem bļāvējiem,jāizvēlas. Skatīties par maksu,vai neskatīties.Viss pārējais ir emocijas.
Es jau izvēlējos! Ko redzēšu "virszemē" pa TV6, 36-niekā pa KHL TV un Rossija 2 tās spēles skatīšos! Bet citādi viašrotam parādīšu lielum lielo fingeru! Neiešu jau viņus tā pagodināt un neiešu tagad likt satu uz viņiem pat zinot, ka tad ņemtu tikai "medu" no pacaniem!

  +6 [+] [-]

, 2012-08-17 10:33, pirms 12 gadiem
mrPO rakstīja: a kas jums 5 lati žēl lai skatītos iekš VSB ? tā vietā skatīsieties hokeju bez alus un čipsiem
Nesaprotu par ko Tu smejies, vai par sevi?
VSB nav virszemes TV, nav visos kabeļtelevīzjas tīklos, Viasat bļodas pilsētās nemaz tā nedrīkst likt kur ienāk prātā, gadās arī ka pie privātās mājas tas nav tehniski iespējams, ir kādi šķēršļi, būves, koki priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-17 10:34, pirms 12 gadiem
mrPO rakstīja: a tev pašam nebija pieriebies skatīties to drausmīgo kvalitāti?
nee. protams vareeja gribeeties vairaak bet es pashlaik runaju par visiem nevis par sevi,es ar daudziem kontakteejos un daudzi saka ka nu kaa buus taa buus,buus jaskataas basiitis vairaak))) kaa tu domaa kas buus ieguveejs no shadas riic
ibas?
Slēpts komentārs: kalibubs

 +12 [+] [-]

, 2012-08-17 10:38, pirms 12 gadiem
kalibubs rakstīja: kaut kādi čīkstuļi, ja jau tik ļoti patīk, tad liec to viasat, apnikusi šī mūžīgā domāšana, ka visam jābūt par velti un viss jāizdara citiem, valdībai, priekšniecībai utt.
es gribeetu lai tu pamatio savus vaardus nechikstuli. kas shajaa zemee tev vai pareizaak izsakoties ir par velti?ja nee vienkarshi nokaunies un beidz rakstiit neapdomatus postus,tev laikam vecaaki par visu maksaa tev nav saprashanas .

  -2 [+] [-]

, 2012-08-17 10:38, pirms 12 gadiem
cicerons123456 rakstīja: seit nav runa par pieciem latiem,bet par to ka ar mums skatiitajiem dara ko frib, grib nerada grib rada bet par maksu ,viss notiek nevis liidzjuteju labumam bet kartejoreizi kada maka labad
Kapeec neprasi, lai Riigas Areenaa arii tevi laizh bez maksas iekshaa?

  +1 [+] [-]

, 2012-08-17 10:41, pirms 12 gadiem
Agris 77 rakstīja: Nesaprotu par ko Tu smejies, vai par sevi?
VSB nav virszemes TV, nav visos kabeļtelevīzjas tīklos, Viasat bļodas pilsētās nemaz tā nedrīkst likt kur ienāk prātā, gadās arī ka pie privātās mājas tas nav tehniski iespējams, ir kādi šķēršļi būves, koki priekšā.
Cik atceros VSB Lattelekomam kā sugai ir, bet tikai tajā Interaktīvajā TV pa atsevišķu samaksu (kaut kur pie 4(!!!) latiem) "bonusā" vēl saņemot nevienam nevajadzīgo golfa kanālu... Pie lielas vajadzības vienkāršāk tiešām varētu būt pa lēto nopirkt šķivi un galvu, kabeli (manā gadijumā vēl daisiku) un uzlikt (pašam) šķīvi uz Astru.... ilgtermiņā tas noteikti atmaksāsies nekā slēgties pie Lattelekoma vai vēl jo mazāk pie Viašrota!

     [+] [-]

, 2012-08-17 10:42, pirms 12 gadiem
kukberns rakstīja: Kapeec neprasi, lai Riigas Areenaa arii tevi laizh bez maksas iekshaa?
nezinu kaa tu bet es eju uz arenu riigu lai izjustu to gaisotni taa saucamo hokeja atmosferu ,jo stipri daudz tur neuzspeej redzet dzivajaa,bet muusu (liidzjuteeju )radiitaa atmosfeera uzladee mani uz kadu laiku.un par to es maksaaju kaa arii par telefona ladeshanu,(tev kautkadi taadi piemeeri laikam vajadziigi

  +3 [+] [-]

, 2012-08-17 10:43, pirms 12 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Nu, bet tas tak taisni ir labi. Krievijas idiojoloģijas uzvaras gājiens Latvijā ir apturēts! Nu, vismaz ierobežots! Jo mazāk cilvēku redz šīs pretīgās komandas spēles, jo latvieši ir brīvāki.
Ja tas bija domāts kā joks, tad tas Tev neizdevās. Ja tas nebija joks, tad no coment.

     [+] [-]

, 2012-08-17 10:48, pirms 12 gadiem
purva_velns rakstīja: Ja tas bija domāts kā joks, tad tas Tev neizdevās. Ja tas nebija joks, tad no coment.
Kāpēc neizdevās? Izdevās. Vai tad neesam dzirdējuši līdzīgus apgalvojumus, tikai bez ironijas un sarkasma?

Es jau labi pasen šeit nerakstu neko nopietnu. Nav vērts.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-17 10:48, pirms 12 gadiem
cicerons123456 rakstīja: nezinu kaa tu bet es eju uz arenu riigu lai izjustu to gaisotni taa saucamo hokeja atmosferu ,jo stipri daudz tur neuzspeej redzet dzivajaa,bet muusu (liidzjuteeju )radiitaa atmosfeera uzladee mani uz kadu laiku.un par to es maksaaju kaa arii par telefona ladeshanu,(tev kautkadi taadi piemeeri laikam vajadziigi
Izbraukuma spēlēs arī ģinamkai līdzi brauksi, arēnas gājēj? Cik saprotu, lielākā daļa izbraukuma spēļu tiks rādītas pa VSB ko te tiešām redz tikai ap 15-20%... par to jau arī te liela daļa tagad cepjas...

  +1 [+] [-]

, 2012-08-17 10:50, pirms 12 gadiem
BTW - SA+ vakar viens raksta, ka nospļāvies un pasūtījis Viasatu. Tur operators teicis, ka vakar viņus vienkārši gāžot apkārt pieteikumu daudzums.
Tā ka... tauta tomēr pavelkas...

     [+] [-]

, 2012-08-17 10:53, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Cik atceros VSB Lattelekomam kā sugai ir, bet tikai tajā Interaktīvajā TV pa atsevišķu samaksu (kaut kur pie 4(!!!) latiem) "bonusā" vēl saņemot nevienam nevajadzīgo golfa kanālu... Pie lielas vajadzības vienkāršāk tiešām varētu būt pa lēto nopirkt šķivi un galvu, kabeli (manā gadijumā vēl daisiku) un uzlikt (pašam) šķīvi uz Astru.... ilgtermiņā tas noteikti atmaksāsies nekā slēgties pie Lattelekoma vai vēl jo mazāk pie Viašrota!
Pēc tam kad Viasats zaudēja konkursā par virszemes apraides tiesībām LTC, viņiem ir ļoti "labas" attiecibas. Zēni apvainojās un tagad plēš par vienu kanālu 3,90Ls un tas Golfs ir tikai joks, lai neteiktu ka VSB kanāls LTC ITV ir dārgākais kanāls pasaulē. LTC golfu nemaz neprasija, tas nāca bonusā.

     [+] [-]

, 2012-08-17 10:55, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Izbraukuma spēlēs arī ģinamkai līdzi brauksi, arēnas gājēj? Cik saprotu, lielākā daļa izbraukuma spēļu tiks rādītas pa VSB ko te tiešām redz tikai ap 15-20%... par to jau arī te liela daļa tagad cepjas...
es esmu 150 km atalumaa no riigas takaa man tie gajieni nav biezhi reizi 2 menesii tas ir viens, bet par kadu (ģinamkai) tu runaa es nesaprotu , tas jums tur jaunajiem auninjiem kautkadi prikoli kuros mani neiesasti

  -4 [+] [-]

, 2012-08-17 11:09, pirms 12 gadiem
es ta pat rd speles iepriekseja sezona vairs daudz neskatijos, man sekosana lidzi rd beidzas kad riga ieradas rautukulio un piedavaja savu neskatamo antihokeju

  -1 [+] [-]

, 2012-08-17 11:16, pirms 12 gadiem
Bet vai tad ir iespēja, ka kaut kas var mainīties līdz sezonas sākumam? LTV7 tik tiešām jau ir nogrimis?

  +1 [+] [-]

, 2012-08-17 11:21, pirms 12 gadiem
itkā tam viasatam būtu baigi labā kvalitāte, lai par viņu tik nenormāli lielu naudu maksātu. kā nāk kāda spēcīgāka vētra, lietus, vai zibens, tā sēdi kā jefiņš pie uzraksta, ka signāla traucējumi ir. labāk samaksāšu 50, vai cik tur santīmus par spēli priekš khl tv online, nekā mēnesī maksāšu tos 15, vai cik latus dēļ viena sūda kanāla. lai viņi aizrijas, fig man to vajag.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-17 11:56, pirms 12 gadiem
Raksta autors ir kaut kāds dīvains
Kāpēc gan privāta kluba spēles obligāti būtu jāpadara redzamas bez maksas un sabiedriskajā TV? Kas gribēs redzēt, tie atradīs iespēju.

P.S. pat Anglijā, kur futbols ir svētums, Premjerlīgas spēles rāda SKY SPORTS (par maksu, protams).

     [+] [-]

, 2012-08-17 11:57, pirms 12 gadiem
Savickis vēl kaut ko spriedelē Savickis: «Dinamo» spēļu translācijas jautājums...

Var jau būt ka lēmums ir pieņemts, bet uz līguma vēl parakstu nav. Cilvēki pieņem lēmums, tik pat labi viņi arī tos atceļ.
Es jau nu neieteiktu skriet un grābt viasatu, viņiem to lēto ķīniešu lūžņu sapirkts kaudzēm, vajag nedaudz nogaidīt.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-17 12:05, pirms 12 gadiem
Agris 77 rakstīja: Es jau nu neieteiktu skriet un grābt viasatu, viņiem to lēto ķīniešu lūžņu sapirkts kaudzēm, vajag nedaudz nogaidīt.
Kāda vispār jēga grābt to Viasat un maksāt x-padsmit latus mēnesī?
Ja mājās ir internets, tad taču var sadabūt to "share" pasākumu (vai kā nu to pareizi sauc). Jā, sākotnējais ieguldījums būs lielāks, bet pēc tam par 5 Ls mēnesī savā TV var skatīties, gan VSB, gan NTV+ kanālus, gan vēl simtiem kanālu.
Skaidrs, ka tas nav diez ko legāli, bet kam tagad viegli?

  +1 [+] [-]

, 2012-08-17 12:18, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Kāda vispār jēga grābt to Viasat un maksāt x-padsmit latus mēnesī?
Ja mājās ir internets, tad taču var sadabūt to "share" pasākumu (vai kā nu to pareizi sauc). Jā, sākotnējais ieguldījums būs lielāks, bet pēc tam par 5 Ls mēnesī savā TV var skatīties, gan VSB, gan NTV+ kanālus, gan vēl simtiem kanālu.
Skaidrs, ka tas nav diez ko legāli, bet kam tagad viegli?
Tieši tā! Gudrākie ļaudis noteikti tā arī darīs! Pie kam Viasat Baltic šāre pie šarovikiem vidēji svārstās pie 2,8-3 $ (nevis latiem) pa mēnesi! Zinu kantori, kur ar visu viašrota Nordik paku - visiem Viasat Hokejiem (ar NHL), motoriem u.t.t. (protams arī Baltic ieskaitot) var dabūt pa 4$ mēnesī!

     [+] [-]

, 2012-08-17 12:26, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Kāda vispār jēga grābt to Viasat un maksāt x-padsmit latus mēnesī?
Ja mājās ir internets, tad taču var sadabūt to "share" pasākumu (vai kā nu to pareizi sauc). Jā, sākotnējais ieguldījums būs lielāks, bet pēc tam par 5 Ls mēnesī savā TV var skatīties, gan VSB, gan NTV+ kanālus, gan vēl simtiem kanālu.
Skaidrs, ka tas nav diez ko legāli, bet kam tagad viegli?
Tas atmaksājas gada laikā, šobrīd jau HD aparāts tādām lietām ir nopērkams pa 60 Ls, bet līgums ar viasatu jāslēdz uz diviem gadiem, tas ir apmēram 250-300 Ls.
Pēc līguma beigām to viasata aparātu var izmantot kā paliktni kaut kam, jeb izmest ārā. Viņš ir tā uztaisīts, ka ar viņu neko citu vispār nevar skatīties, es kad ieraudziju viņu kolēģei, biju stipri pārsteigts kādu mēslu šie pie ķīnieša uzražojuši, ar vecajiem vismaz nekodētos pēc līguma beigām varēja skatīties.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-17 12:34, pirms 12 gadiem
Lielākais zaudētājs no šā visa būs televīzijas skatītājs - ja Viasats nealgos Toļiku komentēt spēles, tad piekāšu šo pasākumu, jo hokejs pa tv bez Toļika ir nebaudāms.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-08-17 12:36, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Kāda vispār jēga grābt to Viasat un maksāt x-padsmit latus mēnesī?
Ja mājās ir internets, tad taču var sadabūt to "share" pasākumu (vai kā nu to pareizi sauc). Jā, sākotnējais ieguldījums būs lielāks, bet pēc tam par 5 Ls mēnesī savā TV var skatīties, gan VSB, gan NTV+ kanālus, gan vēl simtiem kanālu.
Skaidrs, ka tas nav diez ko legāli, bet kam tagad viegli?
Skaidrs, ka nav diez ko legāli, bet, kad iešu gar tavu mašīnu, paņemšu spoguļus. Kam tagad viegli-jādzīvo kaut kā ir. ok?

     [+] [-]

, 2012-08-17 12:48, pirms 12 gadiem
Jaunieši tak nav jāizdomā otrs velosipēds, kad Anglijā un citās valstīs vietējo futbolu sāka rādīt maksas kanāli, futbolu sāka daudz vairāk skatīties gan nelielās izklaides vietas, gan pa bariņiem mājās pie tiem, kam attiecīgais kanāls ir pieejams.

Savicka teikto, par to ka viss nav izlemts ieteiktu neņemt pārāk nopietni , viņš šeit izspēlē veco labo labā un sliktā policista stāstu. Lēmumu šajā jautājumā pieņem KHL un ja reiz Viasat to ir oficiāli paziņojis izskatās, ka viss ir izlemts oficiāli.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-17 12:50, pirms 12 gadiem
Beaut rakstīja: Skaidrs, ka nav diez ko legāli, bet, kad iešu gar tavu mašīnu, paņemšu spoguļus. Kam tagad viegli-jādzīvo kaut kā ir. ok?
Tad tas jau būs krimināli sodāms pasākums Tavā gadijumā, kas jau ir strikti atrunāts likumdošanā kamēr piem. par tādiem "šāres ņēmējiem"(nejaukt ar šares devējiem jeb "šarovikiem"), cik zinu, mūsu likumdošanā nekas nav teikts! Kas piedāvā lētāk no tā ņemu un man ir pie pakaļas vai tas ir viašrots, šmiašrots vai kāds ģaģa Vasja! Šāres devējus teorētiski gan varētu patramdīt, bet tie parasti atrodas Krievijā, Ukrainā u.t.t un serverus parasti tur vairākās valstīs līdz ar to viņus "iztramdīt" varētu būt diezgan problemātiski....
1 2 3 76 komentāri