Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

No eiforijas līdz kaunam...

Mārtiņš Karsums pēcspēles intervijā pateica: "Tagad tik jāturpina šādi spēlēt" man palika skumji...

Īsa atkāpe pirms pagājušās sezonas gan izlasē gan Dinamo tika nomainīts treneru štābs ar domu gūt panākumus ar ierobežotiem spēlētāju un naudas resursiem, kā piemēru ņemot Somijas izlasi un Bufalo Sabres komandu. Pagājušajā gadā mēs redzējām ka spēlētāji negrib pieņemt jauno spēles koncepciju kura ir balstīta uz smagu darbu par kuru šālītes un taisnās cepures neaplaudēs un līgumus uz jauno sezonu nenopelnīsi...
Bet komandā bija Ozo kurš pat iestājās pret trenera atlaišānu un te mēs redzam cik liela autoritāte viņš bija spēlētājiem, šogad Ozo vairs nav un nedz treneris kuram nebija nekāda vara iespaidot spēlētājus ( jo ja būtu Šremps jau mēnesi atpakaļ būtu somijā ar Ivanānu varetu vienā komandā spēlēt) nedz jaunieceltais kapteinis kurš šai paaudzei nav autoritāte nespēja komandu spēlēt pēc plāna. Lētajiem leģionāriem kuri ir triku karaļi un AHL vārtu mašīna nav vajadzības uzvarēt ar rezultātu 2-1 un divās spēlēs nopelnīt 1 punktu, jo ar tādu cv jaunu līgu nevarēs labu labu dabūt, labāk skraidīt kā negudram atstāt aizsargus un vārtsargu likteņa varā, bet nopelnīt 1+2. Arī visi mūsējie spēlētāji redz, ka Dārziņš, Hossa, Rēdlihs, Galviņš savus tagadējos labos līgumus nopelnīja nevis ar smagu darbu un uzvarām bet ar skaistu spēli daudz punktiem un milzīgiem mīnusiem +/- ailēs, šodien komanda izskatījās pēc līdz galam neiejāta Mustanga kuram noņemti iemaukti, vienu spēli uz emocijām vinējām pret ļoti viduvēju komandu kura sezonas sākuma saforsēja sportisko formu un tagad pamazām izlaiž gaisu, kā caurdurts balons... Ja mēš šādi spēlēšim pret AK Bars tad tur pat tuvu 0-3 nebūs, izpildītāji pašakiem lai varētu spēlēt šādu hokeju...
Dinamo pievienojas Gulbim kur spēlēs vairs neskatõšos, TAKOJ HOKEJ NAM NE NUZHEN!!!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-11-16 23:59, pirms 12 gadiem
chalis domaa, ka pasaule griezhas ap vinju un hokeju speelee tikai vinjam. Ja vinjsh neskatiitos, tad arii hokejs apstaatos.
Nekaa, chaliit, nebija... Tu shajaa visumaa esi tikpat mazs un nenoziimiigs puteklis kaa mees paareejie.

  +3 [+] [-]

, 2012-11-17 00:35, pirms 12 gadiem
ko?

  +2 [+] [-]

, 2012-11-17 01:39, pirms 12 gadiem
Žirū nedzenas pēc stata un labāka līguma (jo tad viņš nebuutu Rīgā), nesen bija intervija ar viņu, vienkārši viņs ir tāda tipa spēlētājs (snaiperis), kuram blakus vajag kapātājus/playmeikeri un viss, kas jāplāno generālmenedžerim ar treneri kopā, nevis Savickim ar ruksi...

Par Pekkas, kā trenera kvalifikācijas līmeni nav vienotības uzskatos.. varbūt vnk nebija pareizais treneris konkrētai komandai konkrētā laikā.

Ko nu stāsti, M.Rēdlihs ir kapātājās un labo līgumu dabūja tieši pēc sezonas Pekkas vadībā(pie Šuplera tik labi viss negāja..

Ļoti viduvējā komanda ir 5ktā rietumos un vienīgais kam es piekrītu ir, ka aizsardzība ir jāuzlabo.

     [+] [-]

, 2012-11-17 01:46, pirms 12 gadiem
P.S. vienīgais, kas mani varētu novest tur, kur esi tu, ja Dinamo valdē turpināsies nehokejiska varas rādīšana ar piemīligu rukšķēšanu fona.

  +5 [+] [-]

, 2012-11-17 10:39, pirms 12 gadiem
nu tad neskaties! turpini masturbēt pie pc un raudāt komentāros.
kur šitie idioti rodas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-17 13:30, pirms 12 gadiem
Cilvēks izlika sevi visu šajā rakstā! Diemžēl nevienu tā īsti neinteresē tava nostāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-17 13:59, pirms 12 gadiem
hehe,man izskatījās ka autors visu izteicis tipa pirmsnāves agonijā,dziļi ievelkot gaisu un visu vienā rāvienāq izspļāvis,bet pats tā arī nesaprata ko pateica!

  -1 [+] [-]

, 2012-11-17 18:35, pirms 12 gadiem
"Arī visi mūsējie spēlētāji redz, ka Dārziņš, Hossa, Rēdlihs, Galviņš savus tagadējos labos līgumus nopelnīja nevis ar smagu darbu un uzvarām bet ar skaistu spēli daudz punktiem un milzīgiem mīnusiem +/- ailēs"

Galviņš pagājušo sezonu noslēdza ar +11, kas bija 2. labākais +/- rādītājs komandā...

     [+] [-]

, 2012-11-17 23:13, pirms 12 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Un tas tev bija nepieciešams ''izkliegt'' šeit,lai visi zin,ka Guncha123 ir uzmetis Dināmō!?
Bet, visticamāk, Guntis kā nekā...

  +1 [+] [-]

, 2012-11-18 00:23, pirms 12 gadiem
aris no kombuliem7 rakstīja: - kā man sajūsmina šādi raksteļi
Vecīt, tu vispār pats saproti, kādu pats sviestu ikdienā raksti SC?
Šitas raksts ir kā kucēni, salīdzinot ar to, kādu sviestu tu ikdienā dzenā.