Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Video: KHL galvenā trofeja atceļo arī uz Liepāju

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
15. jūlijā Liepājas pusmaratona trasē un Ledus hallē „Liepājas metalurgs” bija iespējams redzēt un aptaustīt prestižo KHL trofeju Gagarina Kausu.Uz Liepāju to atveda tā ieguvēji – Maskavas „Dinamo” galvenais treneris Oļegs Znaroks, treneris Harijs Vītoliņš un fiziskās sagatavotības treneris, liepājnieks Juris Ždanovs.Startā ar kausu fotografējās 1200 pusmaratona dalībnieki un skatītāji. Pie Ledus halles visus sagaidīja koncerts, uzstājās grupa „Willow farm” un „Ivo Fomina grupa”, bet ledus arēnā jaunie sporta kluba „Liepājas metalurgs” hokejisti ne tikai svinīgi iznesa slaveno trofeju savā laukumā, bet paši mazākie sportisti parādīja, kā apguvuši hokeja spēles mākslu.
Kā savā uzrunā teica Maskavas „Dinamo” treneris Harijs Vītoliņš: „Mēs priecājamies, ka Liepājā mīl hokeju, ka sporta klubs „Liepājas metalurgs” strādā, lai sagatavotu jauno maiņu hokejā un kas zina, kurš no jaunajiem hokejistiem savā karjerā arī izcīnīs balvas, ar ko leposies visi!” Gagarina kausa viesošanās Liepājā bija svētki visiem tiem, kas mīl un ciena hokeju un prieks par to, ka trofeju uz Latviju ir atveduši mūsu hokeja zvaigznes – Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.
Vērtējums: +8
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-07-15 21:57, pirms 12 gadiem
Katrā ziņā prieks, ka čaļi atveda kausu uz LV.

Vītoliņam gan varētu būt vairāk vielas pārdomām, apcerot izaugsmes iespējas. Otrpus okeānam Znaroks visticamāk šā vai tā nedosies, bet Harim ir vēl kur augt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-07-15 22:49, pirms 12 gadiem
3:21 - Kāds jau to kausu paspējis iebuktēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-16 13:13, pirms 12 gadiem
tam čalītim točna draugos ir tāda bilde stenlija kauss un gagarina kauss draugiem.lv