Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas labākie aizsargi 2011/2012. gada sezonā

Latvijas labākie aizsargi 2011/2012. gada sezonā
Guntis Galviņš pret SKA
Foto: www.hc-ska.ru

Es esmu sastādījis Latvijas aizsargu TOP7 . Vērtēšanas kritēriji bija-rezultatīvitāte,esošā spēlētāja līgas līmenis, spēlētāja nozīme komandā. 8.topa vietu ļaušu izvēlēties tautai, jo kandidātu loks ir visai plašs :)

1.vieta - Guntis Galviņš
54 spēlēs-guva 8 vārtus un atdeva 21 rezultatīvu piespēli nopelnot lietderības koeficentu +11.Baudot Rauttakallio uzticību viņš ir lieliski progresējis , salīdzinot iepriekšējo sezonu , kad tika vien pie 0+13.Pēc izcilās sezonas Guntis tagad ir lielā līguma gaidās.
2.vieta-Krišjānis Rēdlihs
50 spēlēs guva 6 vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles un nopelnījis labāko lietderības koeficentu RD rindās + 17. Stabils RD aizsardzības balsts un ir lieliski progresējis salīdzinot ar iepriekšējo sezonu.
3.vieta -Sandis Ozoliņš
50 spēlēs tika pie lieliskas uzbrūkošā tipa aizsarga statistikas 10+10 , bet kapteinis nebija pārāk koncentrēts uz aizsardzību, jo pamanījās tikt pie lietderības koeficenta -17. RD budžets labāk redzētu Ozo ejam uz Magņitogorsku, jo Ozo spēle aizsardzībā nav 1.1 miljona euro vērta.
4.vieta-Artūrs Kulda
Aizvadījis NHL 9 mačus, kuru laikā nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +4 un AHL 47 spēlēs guvis 5 vārtus un 13 reizes rezultatīvi piespēlējis. Jācer, ka Kuldam izdosies nākamsezon nostiprināties NHL.
5.vieta - Georgijs Pujacs
Būdams sezonas sākumā Sibir kapteinis un vēlāk aizmainīts uz Omskas Avangard,kur arī tika ievēlēts par kapteini Žora šosezon 38 KHL regulārās sezona spēlēs nopelnīja 2+8. Trauma sezonas sākumā nedaudz šo sezonu izbojāja Pujacam, bet viņš vēl joprojām cīnās Gagarina kausa izcīņā.
6.vieta- Oskars Bārtulis
30 AHL spēlēs guvis vienus vārtus un 9 reizes rezultatīvi piespēlējis. Jācer , ka Oskaram izdosies nostiprināties hokeja mekā.
7.vieta - Atvars Tribuncovs
41 BAČ regulārās sezonas spēlē Atvars guva 7 vārtus un sakrāja 33 rezultatīvas piespēles.Jācer , ka Atvars vēl tiks pie spēlēšanas KHL.