Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: "Izlases zīmols Sarkanā mašīna krīt acīs"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vītoliņš: "Izlases zīmols Sarkanā mašīna krīt acīs"
"Sarkanās mašīnas" prezentācija Maskavā
Foto: fhr.ru

Krievijas izlases galvenā trenera asistents Harijs Vītoliņš atzīst, ka jaunais zīmols "Sarkanā mašīna" uzliek papildus atbildību. Šis konceptuālais elements šonedēļ tiek izmēģināts pārbaudes turnīrā Somijā.

5.-8. novembrī Krievijas izlase Somijas galvaspilsētā Helsinkos aizvada pārbaudes turnīru, pirmā spēle pret mājiniekiem. Pirms dažām dienām tika prezentēts krievu izlases jaunais brends "Sarkanā armija".

"Protams, ievērojam, ka parādījies zīmols "Sarkanā mašīna". Kad tas ir visur, tad krīt acīs. Mums visiem tā ir atbildība. Spēlētāji saprot: ja reiz izvēlēts ceļš ar tik spēcīgu nosaukumu, tad to nepieciešams attaisnot," norāda Oļega Znaroka asistents Harijs Vītoliņš. "Somijā vairāk gribam pārbaudīt jauniņos - tos, kuri iepriekš netika sastāvā un tagad pie mums ir pirmo gadu. Mūsu ģērbtuve Helsinku arēnā iztaisīta tāda pati kā Novogorskā - krāsas, "Sarkanā mašīna", liels paklājs."

Krievijas Hokeja federācijas viceprezidents Romāns Rotenbergs par jauno brendu: "Veidojam savu ideoloģiju, balstoties uz mūsu iepriekšējiem nopelniem - mūsu valsts uzvarām. Turklāt jaunā koncepcija ir arī skats nākotnē."

Kā zināms, Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā krievu izlase 2015. gada pasaules čempionātā ieguva 2. vietu, bet gadu iepriekš izcīnīja zelta medaļas. 2016. gada pasaules čempionāts risināsies Krievijas lielākajās pilsētās Maskavā un Sankpēterburgā.

Izmantotie resursi:
rsport.ru