Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dmitrijs Bražņikovs liek uz Ludzu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Dmitrijs Bražņikovs liek uz Ludzu
Dmitrijs Bražnikovs paredz, ka Ludzas SK "Latgols" tomēr saglabās titulu...

Savulaik ilggadējais Latvijas rokasbumbas izlases (pirms tam arī Rīgas "Celtnieka" meistarkomandas) vārtsargs Dmitrijs Bražņikovs šīs sezonas beigās biežāk nekā jebkad agrāk pēdējos gados redzēts Latvijas virslīgas čempionāta spēlēs. Latvijas izlases galvenā trenera Valda Labanovska asistents sezonas nogalē kļuva par LSPA/NB SAN treneri un izlases kandidātus no Latvijas komandām var redzēt klātienē daudz vairāk nekā iepriekš.

LSPA/NB SAN komandai sezona jau beigusies (otro gadu pēc kārtas - bronzas medaļas) un Dmitrijs Bražņikovs izmanto iespēju klātienē pavērot finālspēles starp Ludzas SK "Latgols" un Dobeles TENAX. Nedēļas nogalē Ludzā viņa gan nebūs (steidzami vajadzēja doties uz Austriju), toties spēles Dobelē izlases treneris vēroja un viņš uzskata, ka beigās tik un tā uzvarēs Ludzas komanda.

"Dobeles komanda pašreiz ir vadībā sērijā ar 2-1 un tā ir tuvāk titulam, bet es tomēr lieku 60/40 uz Ludzas uzvaru. Savā laukumā SK "Latgols" spēlē krietni pārliecinošāk, turklāt tas pirmām kārtām attiecas nevis uz komandas līderiem, bet uz pārējiem spēlētājiem," savu viedokli pamato Bražņikovs. "Tuminskis un Lisovskis jebkur ir komandas līderi, toties visi pārējie savā laukumā spēlē ar daudz lielāku pārliecību. Mēs - LSPA/NB SAN - pirmajā pusfinālspēlē Rīgā uzvarējām Ludzu pārliecinoši, likās, ka vienu spēli Ludža jau nu uzvarēsim gan, bet... Neuzvarējām."
- Abās spēlēs Dobelē izskatījās, ka TENAX tomēr ir garāks rezervju soliņš, ka komanda spēlē daudzveidīgāk...
- Nenoliedzu - tā bija, bet tur jau arī ir tā lieta, ka savā laukumā ludzānieši spēj nospēlēt daudz labāk un jau pieminēto viņu komandas pārējo spēlētāju devums tur var būt daudz lielāks, kas arī var izšķirt finālsērijas likteni par labu Ludzas komandai. Plus vēl trakais līdzjutēju atbalsts... Nekādā gadījumā nevēlu neveiksmi Dobelei, jo tā ir ļoti laba komanda, man tajā spēlē vairāki seni un labi paziņas, šajā komandā ir vairāki jauni talantīgi handbolisti un, ja Dobele uzvarēs, tad tā būs pelnīta uzvara. Tomēr prognozēšu 60/40 par labu Ludzai...