Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns ar pieciem vārtiem kaldina kārtējo "Vardar" uzvaru

Jānis Pārums

Krištopāns ar pieciem vārtiem kaldina kārtējo "Vardar" uzvaru
Dainis Krištopāns
Foto: SEHA League

Dainis Krištopāns aizvadītajā nedēļas nogalē guva piecus vārtus, palīdzot Skopjes "Vardar" SEHA līgas spēlē izbraukumā apspēlēt "Tatran Prešov".

Krištopāna pārstāvētā "Vardar" SEHA līgas čempionātā izbraukumā sacentās ar latvieša kādreizējo klubu "Tatran Prešov". "Vardar" jau sākumā izvirzījās vadībā ar 2:0 un vēlāk iekrāja triju vārtu pārsvaru (9:6), tomēr puslaiku spēja noslēgt tikai minimālā vadībā – 14:13. Lielāko daļu otrā puslaika "Vardar" saglabājās 2-3 vārtu pārsvars, bet pēdējās desmit minūtēs viesi strauji palielināja pārsvaru, izcīnot uzvaru ar 30:22.

Dainis Krištopāns uzvarētāju labā guva piecus vārtus (metieni – 5/8), kā arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Pēc spēles Krištopāns atzina: "Pirmajā puslaikā piedzīvojām nelielu krīzi, pieļāvām vairākas kļūdas, ļaujot "Tatran Prešov" cīnīties ar mums līdzvērtīgi. Otrais puslaiks mūsu izpildījumā bija labāks, galotnē izdevās palielināt pārsvaru un uzvarēt spēli."

"Vardar" ar 37 punktiem ir pārliecinoša SEHA līgas līdere, apsteidzot tuvāko sekotāju "PPD Zagreb" par deviņiem punktiem, bet "Celje Pivovarna Laško" – par 11.

Vācijas 3. līgā Elvijs Borodovskis guva divus vārtus, bet viņa pārstāvētā "Haßloch" viesos ar 20:26 atzina "Oftersheim/Schwetzingen" pārākumu. Divi vārti arī Tomam Lielajam, tomēr viņa "Bad Blankenburg" savā laukumā ar 20:21 galotnē piekāpās "Erlangen II". Zaudējumu piedzīvoja Raimonda Trifanova "Nußloch", kapitulējot "Ballingen-Weilstetten" ar 25:37. Trifanovs vārtus neguva. Savukārt "TGS Pforzheim", spēlējot bez apslimušā Māra Veršakova, ar 24:28 piekāpās "Oppenweiler/Backnang".

Panākumus izcīnīja mūsu vārtsargu pārstāvētie klubi. Edgara Kukšas "Fredenbeck" savā laukumā ar 27:24 pieveica "Springe", bet Artūra Kuģa "Großwallstadt" izbraukumā ar 29:21 pārspēja "Eintracht Baunatal".

Savukārt Latvijas izlases galvenā trenera Armanda Uščina vadītā "Anhalt Bernburg" savā laukumā ar 28:25 pieveica "Groß - Bieberau/Modau".

Slovākijas "Slovnaft" Ekstralīgā zaudējumu 28:32 izbraukumā pret vicelīderi "Považská Bystrica" piedzīvoja Raivja Gorbunova pārstāvētā "Šala". Gorbunovs vārtus neguva. "Šala" ar 22 punktiem ieņem ceturto pozīcju turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv