Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Koburga pati sev rada intrigu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Koburga pati sev rada intrigu
Ģirtam Lilienfeldam un Koburgas komandai 2. bundeslīgas turnīra finišs būs nervozs...

Negaidītu zaudējumu savā laukumā Vācijas 2. bundeslīgas handbola čempionātā piedzīvoja Ģirta Lilienfelda pārstāvētaos HSC "2000 Coburg" un sarežģīja sev situāciju cīņā par iekļūšanu 1. bundeslīgā - piecas spēles pirms finiša tuvākie sekotāji atpaliek par 5 punktiem, turklāt tiem ir par vienu spēli mazāk.

Koburgas komanda savā laukumā ar 28:30 piekāpās "Wilhelmshavener HV". Lilienfelda rēķinā - 2 vārti. Jau likās, ka Koburgas komanda vismaz ar vienu kāju ir 1. bundeslīgā, taču tagad par to atkal ir šaubas. Koburgas komanda joprojām ir trešajā vietā, taču TSG "Friesenheim" atpaliek par 5 punktiem un tam ir par vienu spēli mazāk.
Nākamais mačs Koburgas komandai ir 4. maijā viesos ar DJK "Rimpar", kas atrodas 14. vietā un vēl nav nodrošinājis palikšanu 2. bundeslīgā. Zaudēt punktus nav ieteicams... Interesanti, ka arī TSG "Friesenheim" nākamā spēle ir viesos ar DJK "Rimpar" (8.maijā).