Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss pabeidz atgriešanās turnīru un iegūst devīto vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss pabeidz atgriešanās turnīru un iegūst devīto vietu
Taigers Vudss
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Muguras savainojumu nomocītais ASV golferis Taigers Vudss aizvadītās nedēļas nogalē Bahamu salās notikušajā "Hero World Challenge" turnīrā spēja nospēlēt 72 bedrītes jeb pilnu programmu un savā atgriešanas turnīrā finišēt dalītā 9. vietā ar Metu Kučaru.

Vudss savu pirmo turnīru 10 mēnešu laikā izspēlēja ar rezultātu -8, kas bija par 10 sitieniem sliktāks rezultāts nekā uzvarētājam Rikijam Fauleram. Taigeram neveiksmīgs bija tikai 3. raunds, kurā viņam bija nepieciešami 75 sitieni. Pārējos raundos Vudss izcēlās ar 69, 68 un 68 sitieniem.

Lai arī Bahamās notikušajā turnīrā piedalījās tikai 18 golferi, sastāvs bija itin spēcīgs, spēlējot astoņiem no ranga pirmā desmitnieka golferiem, ieskaitot visu pirmo trijnieku – Dastins Džonsons, Džordans Spīts un Džastins Tomass. Vudss no šī trio piekāpās tikai Spītam (-12). Džonsonam neveiksmīgs turnīrs ar PAR, bet Tomasam -7.

Vudsam, kurš gada priekšpēdējā dienā svinēs 42. dzimšanas dienu, šoreiz galvenais bija nevis rezultāts, bet gan spēja nospēlēt pilnu turnīru, turklāt to aizvadīt bez muguras sāpēm un tā rezultātā esošiem ierobežojumiem sitienos.

Pagaidām vēl nav zināms, kurš būs Vudsa pirmais turnīrs 2018. gadā, taču ticams variants ir "Farmers Insurance Open" turnīrs, kas notiks Vudsam ļoti veiksmīgajā "Torrey Pines" golfa klubā Sandjego. Viņš šajā turnīrā uzvarējis septiņas reizes, un tieši "Torrey Pines" notika 2008. gada "US Open" – turnīrs, kur Taigers izcīnīja pēdējo no saviem 14 "major" kategorijas tituliem.