Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss uzvar Niklausa turnīrā, noķer viņu titulu sarakstā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss uzvar Niklausa turnīrā, noķer viņu titulu sarakstā
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Džekam Niklausam piederošais "Memorial" turnīrs svētdien noslēdzās ar lielisku Taigera Vudsa uzvaru. Amerikānis līdz ar panākumu noķēris leģendāro Niklausu titulu sarakstā – abiem 73 profesionālās uzvaras.

Vudss pēdējo raundu sāka ar četru sitienu deficītu. Vēl pirms pēdējām četrām bedrītēm Taigeram bija divu sitienu deficīts. Vudss turnīra beigu daļu aizvadīja satriecoši, trīs no pēdējām četrām bedrītēm izceļoties ar "birdie".

Uzvaru vērto sitienu Vudss iespēja 16. bedrītē, kurā viņam padevās ļoti sarežģīts "birdie" sitiens, kuru turnīra rīkotājs Niklauss nodēvēja par vienu no labākajiem, kādu viņam jebkad izdevies redzēt.

Vudss pēdējo raundu izgāja ar 67 sitieniem un turnīru pabeidza ar -9. Dalītā otrajā vietā ar -7 ierindojās Andress Romero un Rorijs Sabatini. Ranga līderis Lūks Donalds ar -1 ieņēma 12. vietu, bet vicelīderim Rorijam Makilrojam kārtējā izgāšanās – ziemeļīru golferis pēc 79 sitienu otrā raunda izstājās jau piektdien.

Bijušais ranga līderis Vudss svētdien izcīnīja 73. titulu, kuram līdzi nāks arī 1.115 miljonu dolāru vērts čeks un 500 "FedExCup" punkti. Daudz nozīmīgāks fakts ir tas, ka Vudss visu laiku uzvarām bagātāko golferu sarakstā panācis pašu Niklausu. Līderis ar 82 ir Sems Snīds. Vudsam tā ir piektā uzvara "Memorial" turnīrā. Taigers piecas reizes uzvarējis sešos dažādos turnīros. Nevienam citam tas nav izdevies vairāk nekā trīs turnīros.

Vudsa lieliskais sitiens 16. bedrītē

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja