Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kučers: "Emocijas plūda pāri malām, jo gribējām atriebties "Riga" par iepriekšējo zaudējumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kučers: "Emocijas plūda pāri malām, jo gribējām atriebties "Riga" par iepriekšējo zaudējumu"
Danilo Kučers. Foto: RFS

Šodien "Optibet" Latvijas Virslīgā tika aizvadīts Rīgas derbijs, un RFS izbraukumā ar 2:0 pieveica "Riga", turnīra tabulā pietuvojoties līdz diviem punktiem. Ukraiņu vārtsargs Danilo Kučers sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda, ka mērķis par titulu nekur nav pazudis.

"Protams, bija grūta spēle, jo mums atpūtai bija par vienu dienu mazāk, ņemot vērā Eirokausu spēli Belgradā. Paldies katram mūsu komandas futbolistam, kurš izgāja laukumā un paveica savu darbu. Paklanos katra priekšā," teica Danilo Kučers. Pašās beigās viņš neticami izvilka tālsitienu, bet, komentējot šo situāciju, Kučers atkal pateicās komandas biedriem. "Bez aizsargu paveiktā atvairījums vairs nešķistu tik spilgts."

Kučers atzina, ka pašas grūtākās bijušas pēdējās 15 minūtes - pēc Aleksandra Solovjova noraidījuma un palikšanas mazākumā. "Riga" gan visas spēles garumā piederēja visnotaļ liels teritoriālais pārsvars. "Kad spēle rit tā, ir grūti atslābināties. Katrā minūtē un katrā epizodē ir jānotur sevi tonusā," pauda Kučers.

Pēc RFS otrajiem vārtiem, kas tika gūti kompensācijas laikā, viņš skrēja pāri visam laukumam un šļūca uz ceļgaliem, lai kopā ar komandu nosvinētu trīs punktu iegūšanu. "Tajā epizodē emocijas plūda pāri malām. Mums gribējās atriebties par zaudējumu pirmajā aplī. Tādas epizodes ir neticamas, kosmoss." Kučers arī pauda, ka RFS grib izcīnīt titulu un arī tad, ja šovakar nebūtu uzvaras, plints krūmos noteikti nebūtu mesta.

     [+] [-]

, 2020-08-30 22:51, pirms 4 gadiem
Mvp