Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpils" sezonas pēdējo maču varēs aizvadīt ar pilnvērtīgu pamatsastāvu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Daugavpils" sezonas pēdējo maču varēs aizvadīt ar pilnvērtīgu pamatsastāvu
Marko Regža. Foto: Jānis Līgats

“Optibet” Latvijas futbola Virslīgas klubs “Daugavpils” pavēstījis, ka sezonas noslēdzošajā mačā komanda varēs doties laukumā ar pilnu pamatsastāvu. Iepriekšējo spēli latgalieši nepabeidza spēlētāju trūkuma dēļ.

“Lieliskas ziņas! Testēšanas rezultāti mūsu komandai bijuši lieliski. Sezonas noslēdzošā spēle pret Jūrmalas “Spartaku” notiks. Spēli aizvadīsim ar pilnu pamatsastāvu un pat pāris rezervistiem,” teikts Virslīgas astotās vietas īpašnieces “Daugavpils” paziņojumā. Mačs notiks rīt, 29. novembrī.

Latgales komanda iepriekšējo maču nepabeidza. Izbraukumā pret “Valmieru” laukumā devās tikai astoņi futbolisti, bet pārējie, ieskaitot visu treneru korpusu, nevarēja ierasties Covid-19 slimības, karantīnas, citu veselības problēmu vai diskvalifikāciju dēļ.

“Valmierai” atrodoties vadībā ar 3:0, maču 58. minūtē nācās izbeigt, jo divi “Daugavpils” futbolisti Valērijs Afanasjevs un Vladislavs Timofejevs iedzīvojās savainojumus, un komanda nedrīkst spēlēt ar mazāk kā septiņiem futbolistiem laukumā. Vēlāk “Daugavpils” saņēma tehnisko zaudējumu.

Bija bažas, ka pēdējā mačā situācija varētu atkārtoties, tomēr “Daugavpils” paziņojums tās kliedējis. Sezonas pirmajā duelī “Spartaks” bija pārāks ar 2:0, bet otrajā savstarpējā mačā tika fiksēts neizšķirts 3:3. Ar hat-trick izcēlās Marko Regža.

     [+] [-]

, 2020-11-28 22:22, pirms 3 gadiem
VL pēdējo kārtu sāga tomēr dod daudz informācijas par COVID
Lai gan šobrīd šī informācija trūkst, tomēr, to ievācot, varēs iegūt svarīgas ziņas.