Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kalns asi par Tukuma vīziju: "1. līgas sastāvs būtu piesitis gan Jelgavu, gan Daugavpili"

Agris Suveizda

Kalns asi par Tukuma vīziju: "1. līgas sastāvs būtu piesitis gan Jelgavu, gan Daugavpili"
Kristaps Dišlers un Jurģis Kalns. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK Tukums 2000

Pagājušajā gadā "Tukums 2000"/TSS Jurģa Kalna vadībā pārliecinoši triumfēja 1. līgā un sasniedza kausa ceturtdaļfinālu, ar 4:1 sagraujot "Ventspili". Ziemā sekoja milzīgas pārmaiņas – jauns galvenais treneris un 10 leģionāri -, taču pandēmijas laikā pārmaiņas notika atkal – Kalns atgriezās amatā, bet no ārzemju futbolistiem palika tikai trīs. Debija Virslīgā pagaidām bijusi ļoti bēdīga – zaudējumi "Jelgavai" (1:2), "Ventspilij" (0:3) un vakar pamatīga sagrāve mājās pret "Daugavpili" (0:6). Virslīgas jaunākais galvenais treneris, kuram ir tikai 37 gadu un kurš vēl tikai mācās Pro-UEFA licences kursos, pēc kaunpilnās sakāves sarunā ar Sportacentrs.com runāja ļoti atklāti un ļoti emocionāli, ar skarbiem vārdiem nevairoties kritizēt kursa maiņu pēc 1. līgas zelta iegūšanas.

- Angliski tas saucas "welcome to reality" [laipni lūgti realitātē]. Tādas pārdomas man jau bija visu nedēļu pēc "Ventspils" spēles, daudz domāju. Bija gaidāms, ka notiks kaut kas tāds – vai nu šajā spēlē, vai nākamajā. Jau bija redzams, ka tā notiks. Salīdzinot ar pagājušo gadu, esam nomainījuši gandrīz visu komandu, un, ticiet man, iepriekšējā komanda būtu piesitusi gan "Jelgavu", gan "Daugavpili" – ar visiem tiem leģionāriem, kas mums bija pagājušajā gadā, un to modeli, kādu veidojām. Redz kā, apetīte aug ēdot, atnāca investori - spēlēsim Čempionu līgā. Tie čaļi, kuri komandu ieveda Virslīgā, jau bija kur nu kurais, arī leģionāri jau bija aizbraukuši. Pat tiem spēlētājiem, kuri spēlē pašlaik, tika pateikts paldies – jūs mums neesat vajadzīgi. Sanāca viņus reanimēt. Un reanimēt trīs nedēļas līdz čempionātam. Nav tik vienkārši to izdarīt. Šobrīd esam tajā realitātē, kurā esam: 0:6.

- Pēc šādas spēles ģērbtuvē ir jāsper zibeņi vai jāmierina?
- Bez emocijām iegāju ģērbtuvē un pateicu, ka tiekamies vienpadsmitos no rīta. Kādi zibeņi?! Pie 0:3 vēl varēja zibeņot, bet pēc tam sākās atklātais futbols. Varējām gan atgriezties spēlē, momenti bija, bet nezinu, vai tas bija mūsu nopelns vai "Daugavpils" tomēr jau bija atslābinājusies. Ģērbtuvē viss bija mierīgi.

- Pie 0:2 bija trīs četras labas iespējas atgūt pirmos vārtus. Vugara trešie vārti nogalināja spēli?
- Domāju, ka lielākais lūzuma brīdis bija pirmie vārti pirmā puslaika beigās, kur arī bija tīras apstākļu sakritības. Varējām uzreiz bumbu izsist ārā, Jaunarājs-Janvāris pēc centrējuma varēja bumbu aizsist 57 metrus tālāk, bet sanāca turpat uz 16 metriem. Arī vārtsargs neveiksmīgi atsita sev priekšā. Dabūjām iekšā, uz otro puslaiku it kā izgājām ar apņēmību spēlēt un atspēlēties, bet arī otrie vārti [puslaika sākumā] sanāca diezgan interesanti. Kā tu saki, pēc tam varējām atgūt vārtus – bija gan viena iespēja, gan nākamā -, taču tad sanāca dabūt iekšā trešos – tad spēle jau bija beigusies.

- Ļoti labi, ka ierunājies par 1. līgas sastāvu, kas, tavuprāt, būtu visus uzvarējis. Šāds jautājums man būtu bijis vēl pirms 0:6 – vai 1. līgas sastāvs pret pašreizējo Tukumu būtu favorīts?
- Vai būtu favorīts? Domāju, ka neapšaubāmi. Neapšaubāmi! Brīžiem pat iezogas domas, vai mēs šogad ar šo sastāvu vispār uzvarētu 1. līgā. Šis sastāvs ir daudz vājāks, bet daudz vājāks tas ir tādēļ, ka ne tas ir saspēlēts, ne pandēmijas dēļ esam trenējušies. Čaļi jau nav slikti – vienkārši viņi ir dažādi futbolisti. Kad pagājušajā gadā mēs paši – es, Kristaps [Dišlers] – vācām spēlētājus no Rīgas, skatījāmies leģionārus, mēs komandu veidojām zem sava rokraksta, zem tās spēles, kādu mēs redzam. Šogad diemžēl tā nebija. Kā zini, pirmssezonā bija cits treneris [polis Mareks Zubs], un viņam bija pilnīgi cits skatījums nekā man – man ar viņu futbola skatījums ir kā diena pret nakti. Daudz ko varēju no viņa mācīties un paņemt, taču viņš vāca komandu, viņš redzēja tos spēlētājus, kādi viņam ir vajadzīgi. Līdz ar to šobrīd gan man, gan spēlētājiem ir grūti pārkārtoties – īsti nesaprotam cits citu. Bet, atbildot uz tavu jautājumu, jau martā, vēl pirms pandēmijas, teicu, ka pagājušā gada 1. līgas sastāvs piesistu pat to leģionāru sastāvu, kas bija Tukumam.

- Pat ar visiem 10 leģionāriem?
- Ar visiem 10 leģionāriem. Neapšaubāmi! Jā!

- Kas ir tās uzskatu atšķirības ar Zubu – diena pret nakti, kā minēji?
- Zubam…(iesmejas)…nedrīkst jau tā teikt, bet viņam vēl asinīs mazliet ir vecmodīgais futbols, ļoti pretējs. Man, kā asistentam, gan būtu bijis pareizi viņam iebilst un mēģināt savā veidā kaut kā oponēt.

- Biji asistents, kurš visu laiku saka "jā", nevis "nē"?
- Bija pat tā, ka es neiesaistījos. Viņam līdzi bija savs analītiķis, kurš tur bija, skatījās un visu darīja. Es biju ļoti nostumts malā, un varbūt tas manī iedzina visu to naidu, ka esmu ievedis komandu [Virslīgā], bija labi leģionāri, laba komanda, bet tad pēkšņi nu tik spēlēsim Čempionu līgas grupu turnīros. Pirmais, ko pateica, ka nu tik viss notiks. Tā nenotiek. Dzīvē tā nenotiek! Tie varbūt ir sapņi, bet, kā es jau teicu, welcome to reality.

- Tukums lāga nav izskaidrojis, kas notika pandēmijā. Pirmkārt, kāpēc notika treneru maiņa, un, otrkārt, kāpēc netika paturēti leģionāri? Un kāda bija hronoloģija – vispirms atnāca Kalns un pateica, ka leģionārus nevajag, vai vispirms vadība nepaturēja leģionārus, un tad atgriezās Kalns?
- Te ir tas stāsts. Nezinu, kādēļ tā sanāca, bet tas ir tas, ko es teicu. Mēs spēcīgāku un 15 reizes lētāku komandu nomainījām pret 15 reizes dārgāku un vājāku komandu. Kāpēc tā notika – tas nav jautājums man! Jau pagājušajā gadā, kad septembrī bija skaidrs, ka būsim Virslīgā, teicu, ka mums vajag saglabāt kodolu un piemeklēt kādus trīs četrus kvalitatīvus spēlētājus, un tad mēs Virslīgā mierīgi varētu eksistēt. Nedomāju, ka mēs būtu bijuši tādi peramie zēni, kādi esam tagad. Arī šogad nebūsim peramie zēni – uzreiz ar dūzi neesam izgājuši, savas kārtis vēl esam atstājuši. Bet iet smagi. Būsim atklāti – ar katru spēli būs arvien smagāk. Tagad nāks "Valmiera", tad būs "Metta" un tad – viss augšgals. Tā ka būs arvien smagāk.

- Jūlija pāreju periodā [sāksies 20. jūlijā] gaidāmas pārmaiņas?
- Ļoti ceru, ka pārmaiņas būs ļoti lielas. Ceru, ka tās būs pozitīvas. Pirmām kārtām viss būs atkarīgs no kluba finansiālā stāvokļa. Ja tas būs labs, tad domāju, ka pastiprinājumi būs. Ja nebūs tik labs, tad pastiprinājumi būs tāpat, bet tie būs cita veida pastiprinājumi – vairāk uzticēsimies jaunajiem un skatīsimies, kas pasaulē notiek.

- Ja finanses būs labas, tad atkal varam gaidīt divciparu leģionāru skaitu?
- Ceru, ka ne. Ja tas būs atkarīgs no manis, varu apsolīt, ka tā nebūs. Ja leģionārs būs, tad tas būs kvalitatīvs.

Pārējo komandu treneru sacīto, kā ierasts, apkoposim pēc kārtas beigām.

  +2 [+] [-]

, 2020-06-26 12:19, pirms 4 gadiem
Kas tie par investoriem bija? 😃

  +5 [+] [-]

, 2020-06-26 12:27, pirms 4 gadiem
Ross Akmens

  +4 [+] [-]

, 2020-06-26 12:59, pirms 4 gadiem
Kalna sāpe ir ļoti jūtama un saprotama, bet šādi pašreizējo komandu nolikt nevajadzētu.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-26 13:16, pirms 4 gadiem
Kalns daudz runās, ātri koferus varēs kravāt. Tie investori jau nav nekur pazuduši, tik gaida īsto brīdi, kad pieslēgties!

  +6 [+] [-]

, 2020-06-26 13:49, pirms 4 gadiem
Kalns pareizi saka, tur nav ko piebilst. Ar pagajušā gada sastāvu nebūtu uz nullēm. Tikai, kas par to izgāsto sezonas sākumu adbildēs? Kalns ir labs treneris, jauns un ambiciozs. Ar nelielu, bet kvalitatīvu papildinājumu, uzvaras būs, nekur viņas nepaliks. Par J. Kalnu, par FK Tukums 2000.⚽⚽⚽⚽⚽

  +2 [+] [-]

, 2020-06-26 13:51, pirms 4 gadiem
Man jau bija tāda aizdoma, kad SC.com pēc sezonas viesojās pie Tukuma bosiem un veica interviju - nekā pozitīva tur nesaskatīju, jo viņi biji tādi pasisti pa gaisu un ar abām kājām uz zemes toč nestāvēja - lūk ar rezultāts!

     [+] [-]

, 2020-06-26 15:29, pirms 4 gadiem
Tukuma ambīcijas pacēlās nepamatotos augstumos pēc LV kausa spēlēm ,gan pret Ventspili,gan Rīgu...sadomājās ka var spēlēt līdzīgs ar līdzīgu.Ja Tukums saglabātu iepriekšējās sezonas sastāvu,tas ar vēl neko negarantētu šosezon jo pārējās komandas ar pastiprinājušas sastāvus.Tukuma vietējie ,cik nu tur tādu ir palikuši ,nevelk Virslīgas līmeni pagaidām.Gan jau ka sāks pēc laika aprast ar realitāti un kādu punktu izraus,bet tas būs vairāk uz pretinieka nenoskaņošanos ,atslābumu,kā tas bij pagajušās sezonas kausa spēlē pret fk Ventspils.

  +2 [+] [-]

, 2020-06-26 16:04, pirms 4 gadiem
Bronson, ja kādam bija nepamatotas ambīcijas, tad ne jau trenerim J.Kalnam un komandas spēlētājiem. Saglabajot pagajušā gada sastāvu un dažas pozicijas pastiprinot, komanda rādītu pienācīgu sniegumu. Par to nevar būt ne runa.

  +3 [+] [-]

, 2020-06-26 16:31, pirms 4 gadiem
Izteikšu nepopulāru viedokli,bet Liepājas sastāvs,kad klubu atdzīvināja Verpakovskis un Valmieras sastāvs,kad klubs atgriezās virslīgā bija daudz simpātiskāki par pašreizējiem leģionāru sastāviem.

     [+] [-]

, 2020-06-26 16:36, pirms 4 gadiem
andris_salmins_3674367 rakstīja: Bronson, ja kādam bija nepamatotas ambīcijas, tad ne jau trenerim J.Kalnam un komandas spēlētājiem. Saglabajot pagajušā gada sastāvu un dažas pozicijas pastiprinot, komanda rādītu pienācīgu sniegumu. Par to nevar būt ne runa.
Ja tava tante būtu ar kājām gaisā,būtu laba krājkasse.....to kā būtu ne tu ne es nezinam,tik viens ir skaidrs,pārsvarā visas komandas ir veikušas izmaiņas komandu sastāvos..

  +1 [+] [-]

, 2020-06-26 16:45, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Izteikšu nepopulāru viedokli,bet Liepājas sastāvs,kad klubu atdzīvināja Verpakovskis un Valmieras sastāvs,kad klubs atgriezās virslīgā bija daudz simpātiskāki par pašreizējiem leģionāru sastāviem.
Nepopulāru?

     [+] [-]

, 2020-06-26 17:20, pirms 4 gadiem
Bronson, kāda mana tante? Varbūt Tava tante Tev varbūt par krājkasi. Šeit iet runa par futbolu un komandu un neviss par krajkasēm. Savas asprātības vari paturēt pie sevis.

  -3 [+] [-]

, 2020-06-26 17:43, pirms 4 gadiem
andris_salmins_3674367 rakstīja: Bronson, kāda mana tante? Varbūt Tava tante Tev varbūt par krājkasi. Šeit iet runa par futbolu un komandu un neviss par krajkasēm. Savas asprātības vari paturēt pie sevis.
Atslābsti ...tad neraksti muļķības kas būtu ja būtu...Vangas mazdēl...

  -1 [+] [-]

, 2020-06-26 18:02, pirms 4 gadiem
Bronson, Vangas ārlaulības dēls. Tu nomierinies. Man ir Tuvu stāvoši cilvēki, tai ķomandā un es zinu, ko es runāju. Man par futbols ir ļoti tuvs. Sākot no 1970 gada.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-26 19:27, pirms 4 gadiem
andris_salmins_3674367 rakstīja: Bronson, Vangas ārlaulības dēls. Tu nomierinies. Man ir Tuvu stāvoši cilvēki, tai ķomandā un es zinu, ko es runāju. Man par futbols ir ļoti tuvs. Sākot no 1970 gada.
No sērijas ..bla bla bla😁

  +1 [+] [-]

, 2020-06-26 22:59, pirms 4 gadiem
Man gan šķiet,ka Kalnam vairāk emocijas vārās un rezultātā sāk runāt muļķības.Nebiju par slinku un paskatījos pērnā gada Tukuma statistiku visiem spēlētājiem un ko redzam?Vārtsargu brigāde Tukumam šogad viennozīmīgi ir stiprāka nekā pērn.Aizsardzībā no pērnā sastāva pamatspēletājiem saglabāti Aizgrāvis ,Pelcis un Strods,plus vēl jaunie Reingolcs un Penkevics.Aizgājuši tikai Daugavietis un četrdesmitgadīgais Mihadjuks.Pussargu līnijā palikuši Pilāts ,Blumers ,Fogelis,arī Krūmiņš.Prom no pērnā pamatsastāva tikai Gailis un Avdejevs.Toties šogad šo līniju ir pastiprinājuši tādi spēlētāji ,ka Mickēvičš,Bogdaškins,par Cetnarski nemaz nerunājot.Uzbrukumā neredzu vairs Kalnciemu un arī Švānu,kaut gan ir pieteikts.Ozols palicis un klāt Vītolnieks.Un tagad nonākām pie galvenā.Jums vairs nav Muimba (17 vārti pērn),Nagamatsu(20) un Pahama(15).Lūk šie vīri sita vārtus un vilka Tukumu uz virslīgu.Tikai tā bija pirmā līga ,kur viņi bombardēja.Dažas kausa spēles ar virslīgas komandām nevar būt rādītājs.Skaidrs,ka man pat prātā nenāk apstrīdēt komandas galveno treneri ,ka spēle viņiem ir pazudusi,par to nav mazāko šaubu.Uz papīra vārtsargu,aizsargu un pussargu līnija nenoliedzami stiprāka kā pērn.Uzbrukuma diemžēl nav,gan pussargos,gan uzbrukumā vajadzīgi rezultatīvi spēlētāji,kas nav tirgū lēti.Tā kā Kalnam var izteikt tikai līdzjūtību.Starp citu,varbūt ir iespējas dabūt atpakaļ pērnā gada leģionārus? Cik saprotu,tad tie nav īpaši dārgi,ja jau spēlēja pirmajā līgā.Vieglāk būs atjaunot spēles saiknes.Tikai diez vai tas glābs no pēdējās vietas.Lai nu kā,bet ļoti ceru,ka Tukums necentīsies pārspēt Audas antirekordu punktu ziņā Latvijas virslīgas vēsturē.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-27 10:15, pirms 4 gadiem
Jūs visi komentētāji,rakstu izlasījāt pilnībā pirms sākat rakstīt komentārus. Sagatavošanās posmā arī treniņnometnē Turcijā komandas sastāvs bija pilnīgi cits. Visi iepriekšējā gada spēlētāji bija atlaisti. Komandu uz čempionāta startu martā gatavoja cits treneris. J.Kalnu atjaunoja galvenā trenera amatā tikai trīs nedēlas pirms čempionāta sakuma, tas ir maija beigās. Un tad viņam bija jāsavāc atkal visa komanda no jauna. Jāsavac no tiem kuri bija palikūši un kuri bija kā nederīgi. Viņam praktiski bija jāveido komanda no jauna ar viņa izvēleto redzējumu un taktiku. Kas no tā iznaca, pa trīs nedēļām jūs paši redziet. Un kuram no Jums, visiem komentētājiem arī nebūtu apvainojums, kā J.Kalnam, kurš izveidoja komandu kuru izveda uz Virslīgu. Noņemt no galvenā trenera amata(pazeminot statusā) un tad pēdējā brīdī pirms čempionata ielikt atpakaļ galvenā trenera amatā, lai izstreb, citu savārīto putru. Paldies Jurģim Kalnam kad viņs vēl piekrita to darīt. Visu godu un cieņu trenerim! Panākumi būs, bet uz tiem mazliet jāpagaida,

  -1 [+] [-]

, 2020-06-27 10:33, pirms 4 gadiem
Nekas. Vairāk vajag iesaistīt Tukuma futbola akadēmijas absolventus.

     [+] [-]

, 2020-06-27 11:39, pirms 4 gadiem
Dāvini vien punktus Jelgavai, viņi tos uzdāvina Mettai.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-27 13:01, pirms 4 gadiem
andris_salmins_3674367 rakstīja: Jūs visi komentētāji,rakstu izlasījāt pilnībā pirms sākat rakstīt komentārus. Sagatavošanās posmā arī treniņnometnē Turcijā komandas sastāvs bija pilnīgi cits. Visi iepriekšējā gada spēlētāji bija atlaisti. Komandu uz čempionāta startu martā gatavoja cits treneris. J.Kalnu atjaunoja galvenā trenera amatā tikai trīs nedēlas pirms čempionāta sakuma, tas ir maija beigās. Un tad viņam bija jāsavāc atkal visa komanda no jauna. Jāsavac no tiem kuri bija palikūši un kuri bija kā nederīgi. Viņam praktiski bija jāveido komanda no jauna ar viņa izvēleto redzējumu un taktiku. Kas no tā iznaca, pa trīs nedēļām jūs paši redziet. Un kuram no Jums, visiem komentētājiem arī nebūtu apvainojums, kā J.Kalnam, kurš izveidoja komandu kuru izveda uz Virslīgu. Noņemt no galvenā trenera amata(pazeminot statusā) un tad pēdējā brīdī pirms čempionata ielikt atpakaļ galvenā trenera amatā, lai izstreb, citu savārīto putru. Paldies Jurģim Kalnam kad viņs vēl piekrita to darīt. Visu godu un cieņu trenerim! Panākumi būs, bet uz tiem mazliet jāpagaida,
Tu esi pilnīgs auns vai kā???....neviens nesaka ka Kalns pie esošo situāciju ir vainīgs...bet runa iet par to kurš gan var pateikt vai Tukums vāktu punktus ar pagajušās sezonas sastāvu,kā tu to te apgalvo...tas ka tas sastāvs nebij sūdīgs salīdzinit ar šo pat zirgam skaidrs,bet neapgalvo muļķības ...paskaties uz citu komandu sastāviem ,tie vairs nav tādi kādi bij pagajušo sezon ,lai tik viennozīmīgi apgalvotu ka nu tik būtu punktu vākšana...un pareizi alguns raksta par to iepriekšējo sastāvu...ne jau tie trīs leğionāri būtu baigie vilcēji visas sezonas garumā,atsevišķās spēlēs ,noteikti....

  -1 [+] [-]

, 2020-06-27 14:51, pirms 4 gadiem
Bronson, kas tavu pakaļu plēš. Es tev nerakstīju. Bet tev jau savs deguns visur ir jāiebāž, pat tur kur tev neviens neprasa. Auns tu varbūt esi? Ne pa velti ir jau deviņi brīdinājumi. Katram var būt savs viedoklis. Tā kā nomierinies vai griezies pie psihatra.

     [+] [-]

, 2020-06-27 16:12, pirms 4 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Kas tie par investoriem bija? 😃
Bijušie FK Spartaks īpašnieki - Melkumjans ar blici...

     [+] [-]

, 2020-06-27 16:19, pirms 4 gadiem
andris_salmins_3674367 rakstīja: Bronson, kas tavu pakaļu plēš. Es tev nerakstīju. Bet tev jau savs deguns visur ir jāiebāž, pat tur kur tev neviens neprasa. Auns tu varbūt esi? Ne pa velti ir jau deviņi brīdinājumi. Katram var būt savs viedoklis. Tā kā nomierinies vai griezies pie psihatra.
Kaēc tu domā par pakaļām????....labi, katram savs...patin atpakaļ komentārus tu vecais āpsi un paskaties kurš kuram te sāka atbildēt un savu viedokli uzskatīt par neaizskaramu...nomierināties tev vajadzētu ,nav labi tavā vecumā stresot a to pat psihiatrs tev nelīdzēs🤣

     [+] [-]

, 2020-06-27 19:25, pirms 4 gadiem
Vai būtu favorīts? Domāju, ka neapšaubāmi. Neapšaubāmi! Brīžiem pat iezogas domas, vai mēs šogad ar šo sastāvu vispār uzvarētu 1. līgā. Šis sastāvs ir daudz vājāks, bet daudz vājāks tas ir tādēļ, ka ne tas ir saspēlēts, ne pandēmijas dēļ esam trenējušies. Čaļi jau nav slikti – vienkārši viņi ir dažādi futbolisti.

Ko jūs te laužat šķēpus,šeit ir Jurģa intervijas teksts ,kur skaidri pasaka,ka šis sastāvs esot vājāks un kāpēc.Es ar savu iepriekšējo komentu it kā centos pierādīt pretējo,ka trīs līnijas noteikti šogad Tukumam ir spēcīgākas nekā pērn.Tiesa,tas viss uz papīra.Iztrūkst tikai trīs 1.līgas rezultatīvo leģionāru.Nelaime jau slēpjas citur,ko Jurģis arī pateica.Komanda nav ne saspēlēta,ne pienācīgi trenēta.Un šeit negāja runa par to komandu,kura trenējās treniņnometnē Turcijā,bet gan par tagadējo.Tiesa,tālāk viņš gan piebilda,ka ar savu pērnā gadu komandu apspēlētu arī to komandu,kura trenējās Turcijā.Runāt jau var daudz ko.Tas viss ir no tēmas kā būtu ,ja būtu.Šobrīd Jurģim jāveido konkurētspējīga komanda no šiem spēlētājiem ,kas viņam ir.Un atnākošie spēlētāji noteikti ir spēcīgāki par aizgājošiem.Tur pat strīdēties nav vērts.Jā,atkārtošos vēlreiz,trūkst trīs leģionāri,kuri arī taisīja Tukumam spēli 1.līgā.Virslīgā ar to komandu viņš būtu turpat ,kur tagad.Tiesa,tas arī ir no operas,kā būtu,ja būtu.Lai Jurģim viss izdodās!

     [+] [-]

, 2020-06-28 09:08, pirms 4 gadiem
Lieku reizi parādās mūsdienu futbola (ne tikai Latvijas) problēma - nekas netiek veidots stabili vairāku gadu garumā. Jebkurš klubs ir tikai izkārtne. Konsekventas filozofijas nav, tikai oportūnisms.

Ja pēc pagājušā gada likās, ka Tukums varētu aizvietot Mettu, tad šobrīd puslīdz ticama liekas ātra bezierunu izkrišana atpakaļ. Bet varbūt Kalns vēl pēdējo vārdu nav teicis. Laukumā.