Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ilgstoši Itālijā spēlējušais Zommers pievienojies "Liepājai"

Ints Megnis
Ints Megnis

Ilgstoši Itālijā spēlējušais Zommers pievienojies "Liepājai"
Kristaps Zommers pēc pievienošanās "Imolese". Foto: romagnasport.com

Ilgstoši Itālijas zemākajās līgās spēlējušais vārtsargs Kristaps Zommers, kurš līdz šim piederēja slavenajai Itālijas komandai "Parma", pievienojies futbola klubam "Liepāja".

Portāla kurzemniekiem.lv rīcībā esošā informācija liecina, ka Liepājas klubs ar Zommeru ir panācis vienošanos uz trim gadiem. Paredzams, ka jaunajā klubā viņš ieradīsies nākamā gada sākumā jau līdz ar kluba treniņu procesa sākumu.

FK "Liepāja" galvenā trenera Gordona Janga vēlme esot, lai viņa rīcībā būtu divi spēkos līdzvērtīgi vārtsargi, līdz ar to varot prognozēt, ka par komandas pirmā numuru pozīciju konkurēs Kristaps Zommers, kurš 7. janvārī kļūs 22 gadus vecs un 27 gadus vecais Valentīns Raļkevičs, kurš savainojuma dēļ izlaida gandrīz visu 2018. gada sezonu.

2019. gada sākumā Liepājas klubs varētu nākt klajā ar vēl vairākiem jaunumiem, kas ir saistīti ar sastāva komplektēšanu. Laikraksts "Kurzemes Vārds" iepriekš vēstīja, ka FK "Liepāja" esot panākusi vienošanos (vai ir tuvu tam) ar vēl vismaz četriem spēlētājiem. Neoficiāli zināms, ka divi no viņiem ir vietējie spēlētāji, bet vēl divi - ārzemnieki.

1997. gadā dzimušais Kristaps Zommers 2015./16. gada sezonā "Parma" komandai uzvarēt D sērijā, kur tā bija nokļuvusi pēc bankrota. Tāpat viņš bija stabils vienības pirmais vārtsargs arī 2016./17. gada sezonas pirmajā pusē, kad tā jau sacentās C sērijā, tomēr pēc tam Zommers zaudēja vietu pamatsastāvā un pēdējo divu gadu laikā viņš laukumā izgājis vien dažās spēlēs. Pagājušajā sezonā Zommers vispirms tika izīrēts C sērijas komandai ''Pordenone'', bet pēc tam devās uz citu šīs līgas vienību "Cosenza", tomēr viņš tā arī laukumā neizgāja nevienā mačā.

Savukārt šīs sezonas pirmo pusi Zommers pavadīja C sērijas komandā "Imolese", kuras sastāvā sezonas sākumā trijos mačos izgāja laukumā, bet kopš oktobra allaž bijis uz rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
https://www.liepajniekiem.lv/sports...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-21 14:33, pirms 5 gadiem
Zommeram ir JĀSPĒLĒ, Liepāja nebūt nav tas sliktākais variants!

  -1 [+] [-]

, 2018-12-21 16:25, pirms 5 gadiem
Kur Šabala uz RFŠ

     [+] [-]

, 2018-12-21 22:12, pirms 5 gadiem
Beidzot! Jau šķiet teju pirms gada rakstīju, ka Zommeram jāapsver doma par pārcelšanos uz Latviju. Sapnis par kādu dienu atgriešanos Parmā nav jāatmet pavisam, bet vienkārši jāatliek maliņā šobrīd. Jākļūst par pirmo vārtsargu Liepājā un jācenšas sevi pierādīt no vislabākās puses.

Domāju, ka ar šo pāreju ieguvējas būs abas puses. Kristaps atgūst cerības spēlēt un Liepāja iegūst jaunu un talantīgu vietējo vārtsargu ar futbola pieredzi, kas smelta Dānijā un Itālijā. Lai veicas Kristapam. Ceru drīz redzēt konkurencē ar Ozolu par vietu izlases vārtos.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-21 22:22, pirms 5 gadiem
Ilgstoši Itālijas zemāko līgu (spēlētājs ???) rezervistu soliņa deldētājs............

  +1 [+] [-]

, 2018-12-22 09:30, pirms 5 gadiem
Tā tie gājputniņi atgriežās un pat nav svarīgi,vai aizlidojuši agrā vecumā,vai vēlāk.Tas protams attiecās uz tiem,kuri vēl grib spēlēt futbolu.