Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Metta/LU" savā laukumā pieveic "Progress/Olaine" komandu un saglabā vietu Virslīgā

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
Latvijas "SynotTip" futbola Virslīgas pārspēļu atbildes mačā pārliecinošu uzvaru svinēja "Metta/LU" futbolisti, kas savā laukumā ar rezultātu 3:1 apspēlēja "Progress/Olaine" komandu, divu spēļu summā triumfējot ar 4:2 un tādējādi iegūstot tiesības arī nākamgad spēlēt stiprāko pulkā. Ar diviem vārtu guvumiem šodienas cīņā izcēlās Vladislavs Fjodorovs.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2017-11-21 02:53, pirms 7 gadiem
Oša tīrais reakcijas seivs pēc Ašrifī neveiksmīgās pieskaršanās bumbai ir vēl viens pierādījums tam, ka viņš šosezon ir ievērojami progresējis. Redzēsim, vai arī nākamgad spēlēs Mettā. Bet kopumā, protams, šodien Metta pierādīja savu pārākumu un pelnīti sagalabā vietu Virslīgā.

     [+] [-]

, 2017-11-21 15:34, pirms 7 gadiem
Paredzami METTA paņēma, būs interesanti apskatīties uz Valmieru virslīgā, redzēs ko šie spēs pierādīt un jācer, ka Valmierā tribīnes būs pilnas.