Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Dobrecovs: "Klaipēdā spēlētājs vāca pudeles, nesa uz depozīta automātu un nodeva"

Andrejs Siliņš

Dobrecovs: "Klaipēdā spēlētājs vāca pudeles, nesa uz depozīta automātu un nodeva"
Viktors Dobrecovs. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

"Nedomāju, ka tas bija atkarīgs no trenera vai gada sākuma grūtībām. Domāju, ka tur slēpjas kaut kas vairāk," nestabilos komandas rezultātus pēc Klaipēdas "Atlantas" galvenā trenera amata pamešanas laikrakstam "Kurzemes Vārds" skaidroja Latvijas ftubola treneris Viktors Dobrecovs.

"Tas vairāk bija apstākļu kopums. Šis zaudējums bija pēdējais punkts. Es jau lēmumu biju pieņēmis iepriekš"," Klaipēdas "Atlantas" galvenā trenera pozīcijas atstāšanu oktobra beigās komentēja Dobrecovs. "Neteiktu, ka nesasniedzu [ko vēlējos]. Sniegums spēlēs neatbilda treniņprocesā redzētajam darbam. Rezultāti ar ielaistajiem 4–5 vārtiem, manuprāt, neatbilda čempionāta līmenim, lai kādas arī būtu komandas problēmas. Bija jāsasniedz labāki rezultāti. Nedomāju, ka tas bija atkarīgs no trenera vai gada sākuma grūtībām. Domāju, ka tur slēpjas kaut kas vairāk. Komandā seši futbolisti ir vecumā virs 33 gadiem. Man tā ir nepieņemama situācija. Principā viņi visu laiku atradās laukumā. Grūti viņus vadīt un kontrolēt. Ja man būtu iespēja pagriezt laiku atpakaļ, komandā nebūtu kādu astoņu futbolistu."

"Kad spēlētāji ir sasnieguši to pašu 33 gadu vecumu, viņi domā, ka zina vairāk par treneri. Viņi veido savu organizāciju. Es nerunāju tikai par spēli, bet arī par lielajiem rezultātiem," turpināja treneris. "Kluba uzdevums bija saglabāt vietu A līgā, un to es paveicu. Taču bija arī labas spēles, bija tas, ko es gribēju redzēt kā treneris, tas, ko es prasīju no futbolistiem. Bija divu trīs labu spēļu nogrieznis. Pēc tam sekoja trīs spēles, kuras neatbilda loģikai. Komanda tā nevar mainīties. Tad atkal bija laba spēle, pēc tam atkal trīs sliktas. Praktiski visas sezonas garumā līdzvērtīgi spēlējām pret komandām, kas cīnījās par 3. vietu, – "Riteriai" un Kauņas "Žalgiri". Spēles zīmējuma ziņā bijām līdzvērtīgi. Nebūtu tālu no pirmā četrinieka, ja komandā lielākā daļa būtu manis ņemti futbolisti."

""Atlantas" nav izmaksāta pēdējā alga, bet pirms tam vienīgā aizkavēšanās bija vasarā. Tad īsā laikā samaksāja divas algas. "Sūduva" ir stabila, tviterī lasīju, ka Viļņas "Žalgirim" ir parāds, Kauņas "Žalgirim" naudu dod basketbola komanda. Stabils ir "Riteriai"," Lietuvas klubu finansiālo situāciju komentēja Dobrecovs. "Klaipēdā klubs futbolistiem nodrošina dzīvošanu, bet nav kā Latvijā, kur futbolistus ēdina. Tas ietekmē futbolistus. Klaipēdā ir labs balsta pussargs no Nigērijas. Viņš taupa naudu, neēd, sūta algu uz mājām. Pirms treniņiem dzērām ūdeni no mazām plastmasas pudelītēm. Viņš visas savāca lielā maisā, pēc treniņa nesa uz depozīta automātu un nodeva. Domāju, ka savu algu viņš netērēja."

Dobrecovs nenoliedza, ka pēc aiziešanas no Klaipēdas kluba ticies ar Liepājas kluba prezidentu Oļegu Hramovu: "Piedāvājums satikties nāca no manis. Klīda runas, ka [Aleksandrs] Starkovs pametīs klubu. Dzirdēju, ka mani piemin kā vienu no treneriem, kurš varētu aizstāt Starkovu. Gribēju skaidrību, lai mierīgi dzīvotu, nevis klausīties baumās, bet nezināt, ko atbildēt, kad cilvēki saka, ka būšu galvenais treneris."

Vairāk iespējams lasīt šeit: https://m.liepajniekiem.lv/sports/f...

  +2 [+] [-]

, 2019-11-17 12:20, pirms 4 gadiem
Toto klaipēda?

  +2 [+] [-]

, 2019-11-18 19:20, pirms 4 gadiem
Nespeja kontrolet veteranus skiet tiesam toto-tada sajuta,ka kaut ko starp rindam megina pateikt,bet konkreti,tiesi nesaka

     [+] [-]

, 2019-12-02 14:10, pirms 4 gadiem
Pareizi darīja , ka nesa nodot tukšo taru, cilveks kulturāls , nekā pārējie futbola ,,karaļi,,.