Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" apsver apelācijas iesniegšanu, Zaicevs vakar atkāpies no amata

"Skonto" apsver apelācijas iesniegšanu, Zaicevs vakar atkāpies no amata
Askolds Uldriķis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija pieņēma lēmumu par papildus soda piešķiršanu finansiālo problēmu nomāktajiem klubiem Rīgas "Skonto" un "Jūrmalai". Galvaspilsētas komandas direktors Askolds Uldriķis sarunā ar Sportacentrs.com apliecināja, ka "Skonto" izskatīs iespēju iesniegt apelāciju.

"Jā, mēs ļoti nopietni apsveram iespēju sagatavot un iesniegt apelāciju LFF par šo lēmumu. Mums gan šobrīd ir arī citi ne mazāk svarīgi jautājumi risināmi, piemēram, par kluba vadību. Kā zināms, kopš vakardienas no valdes locekļa amata ir atkāpies Igors Zaicevs. Līdz šodienai bija solīts parādus dzēst, taču tas laikam nav noticis, ja reiz ir piespriests papildus sods," sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja Rīgas "Skonto" direktors Askolds Uldriķis. Tiesa, šobrīd nav īsti zināms LFF Apelāciju komisijas statuss, jo iepriekšējā vadītāja Kārļa Villeruša vietā neviens vēl nav apstiprināts (pēc publiski pieejamās informācijas). Jāpiebilst, ka arī pēc iepriekšējā nelabvēlīgā gadījuma "Skonto" vērsās LFF ar apelāciju, panākot soda samazinājumu no trijiem uz vienu punktu.

"Skonto" direktors arī komentēja vakar izskanējušo informāciju par kluba saimnieciskās darbības apturēšanu. Uldriķis norādīja, ka kluba juristi gatavo apelāciju par šo Valsts ieņēmuma dienesta (VID) lēmumu. Tajā pašā laikā "Skonto" direktors piebilda, ka šī VID lēmuma ietekme uz "Skonto" atlikušo lēmumu būs lielā mērā atkarīga no LFF interpretācijas. Zināms, ka šodien nekādi lēmumi saistībā ar šo lietu netika pieņemti.

Uldriķis gan arī norādīja, ka LFF pārāk skrupulozi meklē "Skonto" pārkāpumus dažādās niansēs, ja salīdzina ar citu klubu paveikto vai nepaveikto. "Piemēram, šodien par bumbu padevēja nenodrošināšanu mūsu dublieriem piespriests 70 eiro sods, taču esmu bijis citās spēlēs, kur bijusi līdzīga situācija – tur nekādi sodi nav piespriesti," sacīja "Skonto" direktors.

Uldriķis arī atkārtoti izteica cerību, ka LFF ļaus "Skonto" pabeigt sezonu, lai pēc tam varētu pilnībā koncentrēties finansiālo problēmu risināšanai. "Klubā ir cilvēki – es, treneri un futbolisti – kuri vēlas turpināt darbu šajā organizācijā," apņēmību apliecināja Uldriķis.

  +8 [+] [-]

, 2014-10-15 18:04, pirms 10 gadiem
Gudri d1rst nav malku cirst.

Man tie Skonto solījumi atgādina, kādas lētas būvfirmas darbību. Sola visiem, bet dabū tikai paši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-15 18:24, pirms 10 gadiem
krasutrepe rakstīja: Noteikumi visiem ir vienādi.. Nevar noliegt, ka Skonto ir devis ļooti daudz LV futbolam, negribētos pazaudēt tādu klubu. Bet kā jau minēju, noteikumi ir vienādi visiem, vajag naudu, uz solijumiem klubu neuzturēt.. agru vai vēlu būs čau.. ceram uz pretējo.
Nejauc lūdzu, tas jau vairs nav tas Skonto, kurš "devis ļoti daudz". Palicis tikai nosaukums, 3x jau mainījušies īpašnieki un darba manieres.

     [+] [-]

, 2014-10-15 18:27, pirms 10 gadiem
Abi ar Jūrmalu tiks noņemti, cerams!!! Dara pazoru visam LV futbolam. Labāk lai Gulbene ar Rēzekni kapā nākamgad Virslīgā.

  +4 [+] [-]

, 2014-10-15 19:18, pirms 10 gadiem
Vai futbolisti nevar par visiem kopā nopirkt savu klubu un pēc tam sakārtot? Varbūt, ka nemaz naudu nevajag un var iemainīt debitoru parādus pret kapitāla daļām!

  +3 [+] [-]

, 2014-10-15 19:21, pirms 10 gadiem
intresanti ko gan Uldriķis pirstu ja vēl būtu žurnaļuga....

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 19:21, pirms 10 gadiem
Kada tur vel apelacija, ta nauda jau nekur neradisies, ja nav bijusi visu sezonu, tik paradi augusi ar vien lielaki, ja butu kads speletajs ko varetu pardot, sen butu pardots, kadu mulki, kas sezonas beigas iedos naudu, pietam tik pat ka bankrotejusam klubam, ari neatradis.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-15 19:24, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Kada tur vel apelacija, ta nauda jau nekur neradisies, ja nav bijusi visu sezonu, tik paradi augusi ar vien lielaki, ja butu kads speletajs ko varetu pardot, sen butu pardots, kadu mulki, kas sezonas beigas iedos naudu, pietam tik pat ka bankrotejusam klubam, ari neatradis.
ķeraas pie pēdējā salmiņa...par uzvaru Virslīgā pienākas no UEFA pieklājīga naudas summa...

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 19:33, pirms 10 gadiem
Par uzvaru čempionātā neko UEFA nedod, ir dotācija par piedalīšanos ČL un EL, bet arī pēc tam, kad klubs ir piedalījies katras kārtas izbraukumspēlē un bez problēmām sarīkojis mājas spēli.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-15 19:40, pirms 10 gadiem
Fiirers rakstīja: Par uzvaru čempionātā neko UEFA nedod, ir dotācija par piedalīšanos ČL un EL, bet arī pēc tam, kad klubs ir piedalījies katras kārtas izbraukumspēlē un bez problēmām sarīkojis mājas spēli.
esi pārliecināts?Ja esi pirmais tu spēlē ČL,tas ir automātiski iegūti līdzekļi,par katru nākamo kārtu vēl ieskaita...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-15 19:43, pirms 10 gadiem
Fiirers rakstīja: Par uzvaru čempionātā neko UEFA nedod, ir dotācija par piedalīšanos ČL un EL, bet arī pēc tam, kad klubs ir piedalījies katras kārtas izbraukumspēlē un bez problēmām sarīkojis mājas spēli.
Nianse: izbraukumā nav jālido ar čarteru...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Bayern/Heat fans

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 20:07, pirms 10 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: cerams pārsuudzēs, jo nu atnjemt punktus sezonas beigās tā saliekot pa sev velamam vietam komandas ir cuuciiba. skonto normalu cilveku aciis tapat ir uzvaretaji, uzvar speletaji nevis nauda!
apskaties tabulu un pieskaiti atņemtos punktus un tad raksti.....

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 20:08, pirms 10 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: cerams pārsuudzēs, jo nu atnjemt punktus sezonas beigās tā saliekot pa sev velamam vietam komandas ir cuuciiba. skonto normalu cilveku aciis tapat ir uzvaretaji, uzvar speletaji nevis nauda!
smieklīgs esi

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 20:20, pirms 10 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Labāk, lai Tukums kapā virslīgā!
Pasapņot tak nav aizliegts
Bet vai skonta maz spēs pastāvēt?Kas visu to maksās kur šie ir parādos,kur spēlētājus ņems?jaunie šiem ir tik daži kas var pavilkt šo līmeni....Pārējiem jaunajiem vēl jādzīvo kāds laiciņš!
Bet kaut ko jau interesantu turpinājumā sagaidīsim!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 21:27, pirms 10 gadiem
Spēlētājiem maksāt algas naudas nav, bet juristUS nolīgt, tur nauda ir?!

  -2 [+] [-]

, 2014-10-15 22:29, pirms 10 gadiem
Prātīgi būtu sezonu pabeigt kā ir. 4 spēles palikušas tikai. Uz nākamo sezonu Skonto nemaz nepielaist pie starta, kamēr nav nokārtotas saistības un nav finansiālu garantiju par turpmāko darbošanos. Bet tagad izmest vairāk izskatītos kā FKV konkurenta novākšana, nevis kā cēla un godīga rīcība

  +1 [+] [-]

, 2014-10-15 22:35, pirms 10 gadiem
Klubā nav neviens. Ir tikai Uldriķis un spēlētāji. Tas pat nav klubs, bet komanda. Vieglāk ļaut nomirt un sākt kaut ko darīt no jauna.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 22:51, pirms 10 gadiem
Bronsons rakstīja: esi pārliecināts?Ja esi pirmais tu spēlē ČL,tas ir automātiski iegūti līdzekļi,par katru nākamo kārtu vēl ieskaita...
Par šāgada piedalīšanos ČL un EL nauda tiek solīta oktobra beigās un tā tas bijis arī iepriekš

  -1 [+] [-]

, 2014-10-16 00:35, pirms 10 gadiem
Zaicevs tur, šķiet, pat mēnesi nenosēdēja. Skaidrs, ka situācija ir dramatiska, ja reiz kuģa kapteiņi bēg pirmie. Uldriķim varbūt īsti nav kur iet un uz žurnālistiku atpakaļ negribas, ka tas paliek. Jāļauj pabeigt sezona un tad ziemā jāpārdod spēlētāji pēc iespējas vairāk un jāmeklē sponsors vēl aktīvāk kā jebkad iepriekš. Nav variantu vai arī Baltijas futbola flagmanis ar vēsturi kopš neatkarības atjaunošanas laikiem būs jāklapē ciet. Var jau, protams, ir Liepājas ceļu un taisīt visu no jauna, bet vai atradīsies Skonto savs Verpakovskis...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-16 07:45, pirms 10 gadiem
Vienas vienīgas putas.Un tā būs kā minimums līdz ziemai.Pat nav vērts pievērst uzmanību.

     [+] [-]

, 2014-10-16 07:45, pirms 10 gadiem
Vienas vienīgas putas.Un tā būs kā minimums līdz ziemai.Pat nav vērts pievērst uzmanību.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-16 11:06, pirms 10 gadiem
Jebkuram, kurš grib iesniegt apelāciju, lai to pieņemtu, ir jāiemaksā LFF bankas kontā 700 EUR (juridiskām personām) un 280 EUR (fiziskām personām). Ja šī prasība nav izpildīta, apelācija netiek pieņemta.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-16 11:11, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Zaicevs tur, šķiet, pat mēnesi nenosēdēja. Skaidrs, ka situācija ir dramatiska, ja reiz kuģa kapteiņi bēg pirmie. Uldriķim varbūt īsti nav kur iet un uz žurnālistiku atpakaļ negribas, ka tas paliek. Jāļauj pabeigt sezona un tad ziemā jāpārdod spēlētāji pēc iespējas vairāk un jāmeklē sponsors vēl aktīvāk kā jebkad iepriekš. Nav variantu vai arī Baltijas futbola flagmanis ar vēsturi kopš neatkarības atjaunošanas laikiem būs jāklapē ciet. Var jau, protams, ir Liepājas ceļu un taisīt visu no jauna, bet vai atradīsies Skonto savs Verpakovskis...
Skonto jaunatnes akadēmija strādā pilnā sparā bez problēmām principā, šo skonto aizver ciet un drīz parādīsies jaunais skonto

  +3 [+] [-]

, 2014-10-16 14:55, pirms 10 gadiem
Iekš Delfi, šķiet, bija raksts, ka LFF esot aizdevis Skonto 30000 EUR. Interesanti - no kā LFF tik devīgs ?! Ož pēc aprēķina kaitniecības. Vārds "skonto" neasociējas ar vārdu "godīgums" - naudu LFF visdrīzāk neredzēt ...

     [+] [-]

, 2014-10-16 19:11, pirms 10 gadiem
Gnti Indrikson, atkāpies!!