Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

SASPERJODA VIRSLĪGAS 13. KĀRTAS TOPS

Eirokausu pirmās spēles aizvadītas, ielejot kārtējo darvas piku Latvijas futbola virtuves grāpī. Arvien vairāk par interesantāko daļu Virslīgas futbolā diemžēl paliek treneru oratoruzvedumi pēcspēļu konferencēs. Diskutējam!

1 - Skonto nesas ne pa jokam. Gribausks izvilka pendeli un, iespējams, visu spēli. Interesanti, ka Pertija pamatoti met akmeņus pa kalendāra sastādītājiem, bet tai pat laikā ceļ pieminekļus Indriksonam. Kas tad futbolistus pēc Pertijas vārdiem par bomžiem izveido Latvijā?! Valdība, pašvaldība, mēs? Drīzāk nr. 1 - valsts futbola vadība. Izskatās, ka Pertija cerēja uz izlases trenera amatu. Par enerģiju viņu var tikai uzslavēt.
2 – Apsveicam studentus ar pirmo uzvaru sezonā. Rihertam vienas šaikas stiķi pielīp - grūstīt tiesnešus. Zēns paliek nervozs pārlieku vai pagoni spiež uz deniņiem.
3 – Salvadorietiem pirmā spēle Virslīgā un pirmie vārti. Un tūlīt pēc tam Mena parādīja Spartaka „standartiņu”. Prieks par A. Višņakova atgriešanos uz zālājiem. Kubarevs kārtējo reizi nepakautrējās pažēloties par savas komandas kontingentu.
4 – Ja studenti pārcēla kārtis, tad ilūkstieši tās kārtīgi samaisīja. Kā ziņo statistikas cienītāji, Ilūkstes pilsētai jau tagad Virslīgas sezonas punktu rekordraža. Ēriks Kokins starp kārtas rezultatīvākajiem spēlētājiem.
5 – Viena nenospēlēta epizode galotnē Jūrmalai atnes galīgi neplānotu zaudējumu.
6 – Jelgavas noturēšanās Virslīgā atkal ir šaubīga. Pērn pēdējā vietā bija ar teju 30 punktiem, šogad var sanākt noturēties ar 12-15 punktiem. Tas nav 25 % mazāk punktu, proporcionāli samazinātajam spēļu skaitam. Vai Jelgavas francūzis nav kāda Rīgas restorāna pavārs? Vai tomēr ir futbolists pēc profesijas?
7 - Man patika Andra 5 komentārs par Ventspili. Uz tiesnešiem FKV tos punktiņus piepluso! Otrā riņķī pret Jelgavu neskaita otrus vārtus, būtu 0-2 tai brīdī. Pret LM iedod simulētu pendeli, šaubos vai FKV būtu izlīdusi!
Pret Spartaku neskaita vārtus (Spartakam), video jānoskatās, lai precizētu, būtu tai brīdī 3-3,tā tie punktiņi salecās!
8 – Kas teica, ka labāk Daugava (R) būtu spēlējusi Eiropas līgā?! Paceļam rociņas. Vaičulis atkal norok. Jaskatās, vai Daugava (R) savāks pat 15 punktus šai aplī. Daugava (R) ir kalendāra upuris.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-15 01:19, pirms 11 gadiem
RīDa nemaz neizskatījās TIK slikti, cik slikts ir rezultāts; pilnīgi iespējams, ka pret velsiešiem nospēlētu labāk, nekā kurzemnieki. Bet ko nu par to, kas būtu, ja būtu...

     [+] [-]

, 2013-07-15 08:55, pirms 11 gadiem
olga rakstīja: RīDa nemaz neizskatījās TIK slikti, cik slikts ir rezultāts; pilnīgi iespējams, ka pret velsiešiem nospēlētu labāk, nekā kurzemnieki. Bet ko nu par to, kas būtu, ja būtu...
Prohoru , Kalnu , Zuntneru laukumā nevajadzēja laist,tad būtu rezultāts,LM bija pārliecinoši labāks 1 puslaikā!
Bet vajag ielāgot,ka DR nebūtu izsētā,un nekādi velsas pastnieki šiem nebūtu pretīm!Zviedri,Norvēģi,Belari .... ,tur maz cerību būtu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-15 11:51, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Kalnam laikam traucē tas, ka viņu svaida pap pozīcijām
bet visi mēsli LM šogad ir no tā, ka Savaļņieks ar kartiņām un traumām netiek pie normālas spēlēšanas
Bet kā šis pendeli izpildīja?Kalns nekad pa zemi bumbu neripina izpildot pendeles.
Prohoram visā mačā labu darbību nesaskatīsi,kļūdu jau 6 min. bija trīss,un tā šis turpināja līdz beigām,treneri to neredzēja?
Laižot Zuntneru,ko vēlējās pastiprināt?
Es joprojām palieku pie tā ka LM nevelējās iziet uz horvātiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-07-15 14:57, pirms 11 gadiem
Rodriguez rakstīja: ko tu ventspili noliec? mees neesam vainiigi, ka tavs metaalmurgs iesuukaa visaa latvijaa un eiropas liigaa un kuru nerespektee neviens tiesnesis
Otrā riņķa 4 spēlēs divus vārtus neieskaita pretiniekiem + nozīmē pendeli(simulētu pa labu FKV).
Normāli! Nebūtu šādas tiesnešu labvēlības FKV atrastos vien blakus LM!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja