Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

V. Astafjevs atstās FK Jelgava galvenā trenera amatu.

V. Astafjevs atstās FK Jelgava galvenā trenera amatu.
Bijušais FK Jelgava galvenais treneris.

Telefonintervijā FK Jelgava direktors Jānis Vuguls apstiprinājis jau izskanējušās baumas par to, ka FK Jelgava galvenā trenera vietu atstās Vitālijs Astafjevs.

Intervijā guvām apstiprinājumu, ka aizvietotājs Astafjevam ir atrasts, tomēr viņa vārdu Vuguls atteicās izpaust, aizbildinoties, ka pirmdien, 16.maijā būs oficiāls paziņojums presei par gaidāmo trenera maiņu.
Šāds lēmums izskaidrojams ar neveiksmīgo sezonas sākumu. Neskatoties uz iekļūšanu Latvijas kausa finālā, Virslīgas tabulā FK Jelgava ieņem necilo 7.vietu. Lieki atgādināt, ka ambiciozajam klubam tas godu nedara.
Nelielus mājienus par gaidāmo nākotni gan no J.Vugula izdevās izvilināt. FK Jelgava direktors norādīja, ka ar jaunā trenera pieslēgšanos varam gaidīt izmaiņas spēlētāju filozofijā. Daudz tikšot piedomāts pie spēles disciplīnas, kā arī tikšot ieviesta bonusu/sodu sistēma spēlētājiem. Tas vairāk attiekšoties uz spēlētāju savaldību laukumā. Nav noslēpums, ka uz pieaugušo komandu skatās daudzi jaunie futbolisti un nav pieļaujams, ka viņi redz kā futbolists spēles laikā lamājas vai izdara nesportiskus pārkāpumus, jo jaunie futbolisti to var sākt uztvert kā normu.
Uz jautājumu vai šādu soli bija pareizi spert pirms gaidāmās finālspēles Vuguls atbildēja vienkārši: "To mēs redzēsim 22.maijā". Tiesa gan, FK Jelgava direktors arī norādīja, ka nereti šāds solis spēj pozitīvi sapurināt komandu.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-15 17:25, pirms 8 gadiem
Kāpēc vienīgais par to raksta Totoansis?

     [+] [-]

, 2016-05-15 17:45, pirms 8 gadiem
Beidzot

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 11:55, pirms 8 gadiem
Feiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-17 11:24, pirms 8 gadiem
Tad jau Diallo vairs Jelgavas kreklā neredzēsim ,bet ja pieņem, ka Ošs atgriežas tad tas ir tikai uz labu!