Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Bulvītis un Abdultaofiks spēlē pie "Spartaka", "Ventspils" dodas uz Turciju

Agris Suveizda

Bulvītis un Abdultaofiks spēlē pie "Spartaka", "Ventspils" dodas uz Turciju
Nauris Bulvītis atkal Jūrmalas "Spartaka" kreklā
Foto: sports.kz

Ceturto spēli treniņnometnē Turcijā aizvadīja Jūrmalas "Spartaks", kas ar rezultātu 0:1 piekāpās Kazahstānas klubam "Ordabasy". Jūrmalnieku rindās spēlēja arī Nauris Bulvītis un Ahmeds Abdultaofiks.

Jūrmalas "Spartaka" mājaslapa vēsta, ka komandas sastāvā bija Dmitrijs Grigorjevs, Ingus Šlampe, Toms Mežs, Romans Bespalovs, Ahmeds Abdultaofiks, Nauris Bulvītis, Frančesko Vivakva (20 gadus vecs itāļu pussargs, kurš savulaik Romas "Lazio" sastāvā spēlējis "Primavera" jeb jauniešu līgā) un četri pārbaudāmie spēlētāji.

Pretinieku labā 20. minūtē uzvaras vārtus guva horvātu uzbrucējs Ivans Božičs, bet otrajā puslaikā vairāk esot uzbrukuši jūrmalnieki. "Spartaka" mājaslapa ziņo, ka spēle bijusi visai asa un pat rupja – pirms nedēļas "Ordabasy" spēle pret Rumānijas "Brasov" (1:0) pirmajā puslaikā tika pārtraukta tieši rupjību dēļ.

"Spartaks" treniņnometnē Turcijā joprojām nav izcīnījis nevienu uzvaru. Vispirms tika piedzīvoti zaudējumi pret Gruzijas "Zugdadi" (0:3) un Bulgārijas "Bansko" (1:2), bet iepriekšējā mačā tika nospēlēts neizšķirti 0:0 ar Denisa Ivanova "Spartacus". Jau parīt jūrmalnieki tiksies ar Austrijas "Klagenfurt".

Jau ziņojām, ka Nauris Bulvītis ir pārtraucis darba attiecības ar Šveices "Aarau" un kļuvis par brīvo aģentu. Latvijas izlases aizsargam esot piedāvājumi arī no ārzemju klubiem, taču pagaidām ne pārāk pievilcīgi. Nav izslēgts, ka 27 gadus vecais Bulvītis varētu arī palikt "Spartakā", kur nesen jau pavadīja divus gadus. No pagājušā gada leģionāriem Turcijā "Spartaka" krāsas aizstāvējuši Kevins Mena un Ēriks Tufors, tikmēr ukraiņu pussargs Vitālijs Fedorivs acīmredzot kļūs par Vitālija Jagodinska kluba biedru Ukrainas "Hoverla". Turpat pārbaudē bija arī Konstantīns Kravčenko, taču viņš komandā nepaliks.

Savukārt Ahmeds Abdultaofiks, kurš "Ventspils" sastāvā parādījās jau 2010. gadā un trīs reizes kļuvis par Latvijas čempionu, februārī neveiksmīgi atrādījās Ukrainas Premjerlīgas klubā Harkivas "Metalist". "Ahmeds ir labs spēlētājs, taču ne mūsu čempionātam," sacīja "Metalist" galvenais treneris Igors Rahajevs. "Viņā ir materiāls, ar kuru var strādāt, bet mums tam šobrīd nav laika. Mums ir vajadzīgi futbolisti, kuri var maksimāli ātri iekļauties spēlē."


Ahmeds Abdultaofiks (vidū). Foto: rangado.hu

Šodien uz ierasto pirmssezonas treniņnometni Turcijā devās arī "Ventspils", kas siltajās zemēs sezonai gatavosies turpmākās divas nedēļas. Kopā ar komandu devies arī 19 gadus vecais serbu centra pussargs Ivans Džoričs, kurš iepriekšējā rudenī pievienojās Bulgārijas klubam "Botev". Ventspilnieki Ziemas kausa A grupā ieņēma otro pozīciju un ieguva tiesības cīnīties par trešo vietu visā turnīrā, taču, gluži kā pirms gada, dzeltenzilie Turcijas dēļ izstāsies no kausa izcīņas.

"Ventspils" sastāvs Turcijā
Vārtsargi: Vitālijs Meļņičenko, Valentīns Raļkevičs, Reinis Reinholds
Aizsargi: Antons Kurakins, Ritus Krjauklis, Antons Jemeļins, Deniss Bezuščonoks, Vitālijs Barinovs, Ņikita Koļesovs, Artjoms Solomatovs
Pussargi: Jurijs Žigajevs, Visvaldis Ignatāns, Alans Siņeļņikovs, Ritvars Rugins, Vitālijs Rečickis, Dāvis Indrāns, Eduards Tīdenbergs, Vladimirs Mukins, Ivans Džoričs, Daniils Ulimbaševs, Anastasijs Mordatenko, Ralfs Akmins
Uzbrucēji: Ģirts Karlsons, Šeiks Diaņs, Nduje Mujeci, Kaspars Svārups

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
Rupja spēli un vēl viens...

  +1 [+] [-]

, 2015-02-15 16:50, pirms 9 gadiem
ventspilij tāds pašķidrs sastāvs priekš čempion līgas vajadzēs papildinājumu bet jūrmalai kā vienmēr sastāvs sākumā labs bet vēlāk daudzi pa ārzemēm aizskries
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-15 17:52, pirms 9 gadiem
Spriežot pēc "Spartaka" rezultātiem, Virslīgā viņiem vajadzētu būt četriniekā.

  +5 [+] [-]

, 2015-02-15 17:52, pirms 9 gadiem
Spartakam tas būtu labs papildinājums,pašiem futbolistiem diez vai karjeras kāpiens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-02-15 19:37, pirms 9 gadiem
jordans99 rakstīja: no Skonto laikam tikai Gabovs prom.
Nē, prom ir Gabovs (Saratovas Sokol), Dvali (atgriezies Reading pēc īres uz Skonto, un nu jau izīrēts turku Kasimpasa), Klimiašvili (Kutaisi Torpedo), Grigorjevs (Jūrmalas Spartaks), Rugins (Ventspils) un vēl vairāki citi.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-15 19:42, pirms 9 gadiem
Spartaks arī uz pērno sezonu bija izbūvējis uz papīra pat ļoti spēcīgu sastāvu, bet beigās tikai 6. vieta. Domāju, ka pērn Mikarelli bija problēmas komunikācijā ar spēlētājiem un tāpēc sezonas sakums tāds ne visai pārliecinošs. Šogad Pilipčuks paliek, arī spēlētāju ziņā rokāde nebūs tik liela + ja piesaistīs laba līmeņa leģionārus, rezultāts beidzot varētu būt labāks par tabulas vidusdaļu. Arī DD un DR šogad nespēlēs, līdz ar to iekļūšana trijniekā varētu būt nedaudz vienkāršāks pasākums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-15 19:46, pirms 9 gadiem
Priecē tas, ka FKV seko Liepājas piemēram un pēta savus jaunos, ko varētu piesaistīt pirmajai komandai. Tie, kam nudien šogad būtu jāiekļaujas pirmajā komandā, ir Barinovs, Bezuščonoks, Ignatāns, Tīdenbergs, Mukins, Indrāns un Svārups. Šos čaļus marinēt pa dublieriem vai atkal dot ārā uz īrēm nav vērts. Jādod iespēja sevi pierādīt FKV!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-02-15 19:54, pirms 9 gadiem
Ar tādu sastāvu un švako treneri, FKV būs grūtības.

  +3 [+] [-]

, 2015-02-15 20:30, pirms 9 gadiem
>>>reikons
Tieši tā,un var palasīt FKV saitā spēlētāju uzvārdus,kuri aizlidoja uz Turcijas treniņnometni.Jauno tur netrūkst un varu galvot ,ka vienu otru uzvārdu pat virslīgas foruma regulārie apmeklētāji nav nemaz dzirdējuši.

     [+] [-]

, 2015-02-16 00:39, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Priecē tas, ka FKV seko Liepājas piemēram un pēta savus jaunos, ko varētu piesaistīt pirmajai komandai. Tie, kam nudien šogad būtu jāiekļaujas pirmajā komandā, ir Barinovs, Bezuščonoks, Ignatāns, Tīdenbergs, Mukins, Indrāns un Svārups. Šos čaļus marinēt pa dublieriem vai atkal dot ārā uz īrēm nav vērts. Jādod iespēja sevi pierādīt FKV!
Vēl jau arī Akmins. Viņam gan ir tikai 15 gadu, bet tāpāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja