Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas favorītes turpina bruņoties Balkānos, RFS piesaista "Vardar" kapteini

Emils Ozerinskis

Virslīgas favorītes turpina bruņoties Balkānos, RFS piesaista "Vardar" kapteini
Abi RFS ziemeļmeķedonieši Jovans Popzlatanovs un Darko Micevskis. Foto: Vardar

"Optibet" futbola Virslīgas vicečempione RFS paziņojusi par sastāva papildināšanu ar Ziemeļmaķedonijas čempionvienības Skopjes "Vardar" kapteini Darko Micevski.

Abas nepiekāpīgās Latvijas čempiontitula pretendentes "Riga" un RFS pēdējās sezonās leģionārus atradušas Balkānu valstīs. Izņēmums nav arī jaunākais Latvijas vicečempiones papildinājums Darko Micevskis. 28 gadus vecais balsta pussargs aizvadītajā sezonā kļuva par Ziemeļmaķedonijas čempionu Skopjes "Vardar" rindās, pie tam pildot arī komandas kapteiņa funkcijas.

Savas dzimtās pilsētas komandā "Vardar" ziemeļmaķedoniešu futbolists pavadījis pēdējās trīs sezonas, vietējā čempionātā aizvadot 69 spēles, kurās gūti 15 vārti un izdarītas 7 rezultatīvas piespēles. Pagājušajā saīsinātajā sezonā 15 mačos Micevskis sakrāja pa 3 vārtiem un tikpat piespēlēm. Karjeras laikā Micevskis sakrājis arī četrus vārtus Serbijas Superlīgā, kā arī guvis eksotiskāku pieredzi Libānas čempionātā. Jāsaka, ka arī mūsu platuma grādi Micevskim nav sveši, jo futbolists 2017. gadā spēlēja Baltkrievijas čempionāta komandā "Minsk". 28 mačos Baltkrievijas čempionātā pie rezultatīviem sitieniem balsta pusstargs netika.

Aizvadītā gada rudenī Micevskis piedzīvoja savu debiju Ziemeļmaķedonijas pieaugušo izlases rindās. Oktobrī UEFA Nāciju līgas C līgas spēlē pret Gruziju Micevskis iznāca laukumā uz maiņu mača begās, bet novembrī pret Armēniju pussargs nospēlēja pusi no otrā puslaika.

Pēdējās sezonās Virslīgas klubi iecienījuši Balkānu futbola tirgu. Aizvadītajā sezonā par Virslīgas labāko futbolistu Sportacentrs.com vērtējumā tika atzīts serbs Stefans Paničs. Tāpat Virslīgas simboliskajā pirmajā izlasē iekļuva horvāts Tomislavs Šāričs, serbs Nemaņa Belakovičs un albānis Herdi Prenga.

RFS piesaistītais Micevskis nebūs vienīgais ziemeļmaķedonietis pēdējo gadu Virslīgas otrās spēcīgākās komandas rindās. Pirms tam jau ziņots par 24 gadus vecā "Vardar" futbolista Jovana Popzlatanova nonākšanu Pārdaugavas vienībā. Micevska komandas biedrs pagājušajā sezonā "Vardar" rindās guva divus vārtus.

Arī par "Riga" darbībām Balkanu spēlētāju tirgū iepriekš jau ziņots. Stefanu Paniču, kurš pārcēlies uz Kipras komandu "Pafos", čempionvienības rindās centīsies aizstāt līdzšinējais Serbijas komandas "Javor-Matis" kapteinis Nedeļko Piščevičs, kurš Serbijas čempionātā aizvadītajā sezonā guva divus vārtus. Tāpat rīdziniekiem starpsezonā vidējo līniju izdevies papildināt ar bosnieti Adnanu Sederoviču, kuram pēdējais pieraksts bijis Grieķijā. Tikmēr aizsardzības robus čempioni centīsies aizlāpīt ar Milošu Vraņaninu.

     [+] [-]

, 2021-01-15 12:35, pirms 3 gadiem
Andele notiek. Burciņai tikai vāciņš paliek nemainīgs, viss pārējais ir izlejams/ielejams.

     [+] [-]

, 2021-01-15 13:21, pirms 3 gadiem
+/- ex D-slāvijas, NVS un Āfrikas apvienotais atklāti globālais starptautiskais čempis LV ar materiālajiem un cilvēkresursiem- būs interesanti

  -2 [+] [-]

, 2021-01-15 13:27, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: +/- ex D-slāvijas, NVS un Āfrikas apvienotais atklāti globālais starptautiskais čempis LV ar materiālajiem un cilvēkresursiem- būs interesanti
Ej skaties 2.līgu, ja gribi tikai uz latviešu spēlētājiem skatīties.

     [+] [-]

, 2021-01-15 15:09, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Ej skaties 2.līgu, ja gribi tikai uz latviešu spēlētājiem skatīties.
Pats skaties, nomaini toni un nekad neraksti neadekvātā stāvoklī- tas mans padoms tev, vai varu vēl kā palīdzēt ?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-15 15:15, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: Pats skaties, nomaini toni un nekad neraksti neadekvātā stāvoklī- tas mans padoms tev, vai varu vēl kā palīdzēt ?
Aizskāra jūtas?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-15 16:47, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: Pats skaties, nomaini toni un nekad neraksti neadekvātā stāvoklī- tas mans padoms tev, vai varu vēl kā palīdzēt ?
neņem viņu vērā, viņa lietotājvārds visu izsaka. šito stabuli viņš pūš jau divus gadus, plate iestrēgusi.

     [+] [-]

, 2021-01-15 17:12, pirms 3 gadiem
evil11 rakstīja: Aizskāra jūtas?
cilvēkam klibo uztvere un konteksta izpratne, precīzāk grūti diagnosticēt- neesmu ārsts

     [+] [-]

, 2021-01-15 22:41, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: cilvēkam klibo uztvere un konteksta izpratne, precīzāk grūti diagnosticēt- neesmu ārsts
Neesi ari zinoss par futbolu. Bet neko jaunu nepateici, nesi arsts, nesi gudrs ari