Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" paraksta līgumu ar Latvijas U21 izlases balsta pussargu Čudaru

Agris Suveizda

"Liepāja" paraksta līgumu ar Latvijas U21 izlases balsta pussargu Čudaru
Kristers Čudars. Foto: FK "Liepāja"

Latvijas futbola klubs "Liepāja" sociālo tīklu vietnē Twitter paziņojis par Latvijas U21 izlases pussarga Kristera Čudara, kuram septembrī apritēs 20 gadi, pievienošanos komandai.

Kristers Čudars iepriekš pārstāvēja Latvijas čempioni "Riga" un pabija arī tās sadraudzības kluba "Paphos" jauniešu komandā. Latvijas futbola augstākajā līgā pussargs gan 2016., gan 2017. gadā pa reizei bija rezervē, bet debiju beidzot piedzīvoja pagājušā gada maijā. Čudars Virslīgā aizvadīja astoņas spēles, vienreiz izejot pamatsastāvā un kopumā sakrājot 325 minūtes.

U21 izlašu turnīrā pavasarī Čudars pamatsastāvā izgāja divās no trim spēlēm – 90 minūtes pret Ziemeļmaķedoniju (1:0) un pirmais puslaiks pret Ukrainu (1:1) -, bet jūnijā pārbaudes spēlē pret Lietuvu (2:0) aizvadīja vien četras minūtes. Vēl pirms debijas Virslīgā Čudars 2018. gada martā izgāja sākumsastāvā visās Elites kārtas spēlēs Latvijas U19 izlases rindās, lai arī vien dažus mēnešus pirms tam iepriekšējā posmā divās spēlēs palika rezervē un vienīgi pret Sanmarīno (4:0) izgāja uz maiņu kompensācijas laikā.

Iepriekš "Liepājai" pievienojās arī Amansiu Fortešs ("Ventspils"), Vugars Askerovs ("Daugavpils"), Krišjānis Zviedris (Klaipēdas "Atlantas") un Deivids Drāznieks ("Metta"), bet prom devās Daniils Ulimbaševs ("Ventspils"), Igors Kozlovs ("Jelgava"), Ofosu Apija, Prinss Agjemangs (abi "Valmiera"), Kristaps Zommers, Vladislavs Kozlovs un Lukass Delgado. "Liepāja" rīt Latvijas kausa astotdaļfinālā viesosies Smiltenē.

Tikmēr "Daugavpils" kotdivuāriešu uzbrucējs Morī Konē vien nepilnus divus mēnešus pēc debijas komandā ir pārcēlies uz Armēnijas septīto stiprāko klubu, parakstot ar to trīs gadu līgumu. Konē, kuram šodien aprit 24 gadi, Virslīgā sāka četras no piecām spēlēm un vārtus neguva.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/SCShirak/p...
https://twitter.com/LiepajaFK/statu...

     [+] [-]

, 2019-07-13 22:19, pirms 5 gadiem
Labs!

     [+] [-]

, 2019-07-14 00:09, pirms 5 gadiem
...baleta pussargu?