Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pēc līguma beigām ar "Riga" Lukjanovs pievienojas RFS

Rolands Eliņš

Pēc līguma beigām ar "Riga" Lukjanovs pievienojas RFS
Ivans Lukjanovs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas futbola Virslīgas komanda RFS apstiprinājusi, ka tās sastāvam pievienojies Tomislavs Šāričs un Ivans Lukjanovs, divi spēlētāji, kuri vēl nesen bija tās galvenās konkurentes „Riga” komandā.

Par Tomislava Šāriča gaidāmo pievienošanos RFS portāls Sportacentrs.com vēstīja jau maija izskaņā, kamēr Ivans Lukjanovs sadarbību ar „Riga” pārtrauca pirms dažām dienām, un tagad publiski apliecināts, ka arī viņš pievienojies RFS.

„Riga” sadarbību ar Lukjanovu pārtrauca, izbeidzoties līgumam. Latvijas izlases pussargs Lukjanovs „Riga” spēlēja kopš 2018. gada vidus, palīdzot izcīnīt čempiontitulu. Aizvadītajā sezonā Lukjanovs savainojuma dēļ spēlēja daudz mazāk. Savukārt iepriekš Lukjanovs pārstāvēja Krievijas pirmās līgas klubus.

Arī Šāričs pievienojās "Riga" 2018. gada vasarā, un kopā ar komandu viņš divas reizes kļuva par Virslīgas čempionu, kā arī izcīnīja Latvijas kausu. Horvātijas U21 izlasē spēlējušais futbolists pagājušajā sezonā rīdzinieku rindās laukumā devās 20 mačos Virslīgā, gūstot divus vārtus. Vienus no vārtiem viņš iesita pret savu jauno komandu RFS.

RFS jauno Virslīgas sezonu sāks 15. jūnijā, sacenšoties ar “Ventspili”. Šosezon Virslīgas spēļu tiešraides būs pieejamas "Sportacentrs.com TV" un "Best4Sport" ekrānos. Katrā kārtā tiks aizvadītas piecas spēles, un "Sportacentrs.com TV" piedāvās tiešraides četrām no tām.

     [+] [-]

, 2020-06-10 07:04, pirms 4 gadiem
Galīgi nepārsteidza tāds risinājums.RFS liek laikam uz īpašu šo futbolistu motivāciju,jo šaubu nav,ka Riga FC būs galvenais konkurents cīņā par titulu.

     [+] [-]

, 2020-06-10 09:44, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Galīgi nepārsteidza tāds risinājums.RFS liek laikam uz īpašu šo futbolistu motivāciju,jo šaubu nav,ka Riga FC būs galvenais konkurents cīņā par titulu.
Drīzāk domāju ka ņēma pirmo piedāvājumu kas bija pieejams. Un pluss ka vēl tas, ka Lukjanovs ir ļoti traumatisks futbolists. Pieļauju domu ka viņš RFS spēlēs par 3 reizes mazāku ciparu.