Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS tieši pirms Eirokausiem atvadās no diviem leģionāriem

Rolands Eliņš

RFS tieši pirms Eirokausiem atvadās no diviem leģionāriem
Foto: RFS

Latvijas futbola klubs RFS pavēstījis, ka panākta vienošanās ar Ukrainas pussargu Beku Vačiberadzi un krievu uzbrucēju Maksimu Maksimovu par sadarbības neturpināšanu.

RFS drīzumā dosies uz Slovēniju, kur ceturtdien aizvadīs pirmo spēli UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, sacenšoties ar Vitālija Maksimenko pārstāvēto “Olimpija”. Klubs nesen parūpējās par pamatīgu papildinājumu Dāvja Ikaunieka izskatā, bet šodien paziņots par divu leģionāru aiziešanu.

Komandu atstājis 23 gadus vecais gruzīns Beka Vačiberadze, kurš pārstāv Ukrainu, un RFS spēlēja jau kopš pagājušās sezonas sākuma. RFS sastāvā viņš piedalījās 37 spēlēs, guva piecus vārtus un nopelnīja astoņas dzeltenās kartītes. Vinš arī šosezon vairākkārt devas RFS pamatsastāvā.

Savukārt 23 gadus vecais Maksims Maksimovs RFS pievienojās tikai šīs sezonas sākumā, piedalījās četrās Virslīgas spēlēs, sākumsastāvā dodoties divreiz. Viņam FIFA piespriedusi četru mēnešu diskvalifikāciju par iepriekš nepareizi veiktu transfēru uz citu komandu, ko gan pats Maksimovs bija gatavojies apsūdzēt.

RFS klubs un kluba vadība pasakās Bekam Vachiberadzem un Maksimam Maksimovam par iegūtajām emocijām un ieguldījumu komandā. Klubs novēl veiksmi nākotnē!

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/lv/jaunumi/zinas/v...