Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Oļegs Laizāns paraksta līgumu ar "Ventspili"

Rolands Eliņš

Oficiāli: Oļegs Laizāns paraksta līgumu ar "Ventspili"
Oļegs Laizāns
Foto: LFF.lv

Latvijas izlases pussargs Oļegs Laizāns parakstījis līgumu ar "Ventspils" komandu un oficiāli atgriezies tās sastāvā pēc trīs gadu pārtraukuma.

Jau vēstījām par Oļega Laizāna gaidāmo pievienošanos "Ventspils" sastāvam, un šovakar komanda to apstiprinājusi oficāli, paziņojot, ka ar 28 gadus veco pussargu noslēgts līgums.

Laizāns "Ventspils" rindās spēlēja jau 2011.gadā, izcīnot gan Latvijas čempiona titulu, gan iegūstot Latvijas kausu, gan arī iekļūstot kā LFF, tā Sportacentrs.com Virslīgas simboliskajās izlasēs, turklāt tika atzīts par līgas labāko futbolistu. Tieši 2011.gadā, pateicoties spilgtajam sniegumam tai sezonā, Laizāns 24 gadu vecumā debitēja arī Latvijas izlasē, kopš tā laika pārstāvot valstsvienību regulāri.

Laizāns "Ventspils" sastāvā Virslīgā aizvadījis 30 spēles un guvis trīs vārtus, savukārt Latvijas izlasē viņa rēķinā 25 spēles. Iepriekšējās trīs sezonas Laizāns spēlēja Krievijas pirmās līgas komandā "Yenisey", viņa karjeras CV pārstāvēta arī Polijas Ekstraklase, bet profesionālo gaitu iesākumā viņš spēlēja "Skonto" sastāvā.

"Ventspils" šobrīd Latvijas Virslīgā ieņem otro vietu, par vienu punktu atpaliekot no "Liepājas", savukārt zaudēto punktu kategorijā ir uz viena pakāpiena ar "Skonto". Latvijas čempioni nākamajā nedēļā sagaida pirmais mačs Čempionu līgā pret HJK, tiesa, Laizāns traumas dēļ tajā un arī atbildes mačā, visticamāk, vēl nepalīdzēs.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkventspil...

  +3 [+] [-]

, 2015-07-08 20:31, pirms 9 gadiem
Var redzēt, ka klubam liela fanu bāze Krievijā. Kā gan citādi izskaidrot, ka Latvijas klubs savā feisbukā dod informāciju krieviski?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-07-08 21:33, pirms 9 gadiem
Labs papildinājums FK Ventspilij !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-07-08 21:43, pirms 9 gadiem
BREAKING NEWS!!!

  +2 [+] [-]

, 2015-07-09 17:48, pirms 9 gadiem
Ļoti labs papildinājums FKV vidējai līnijai, tikai žēl, ka Eirokausu pirmajās spēlēs būs jāiztiek bez viņa. Uz Virslīgas fona, protams, ventspilnieku vidējā līnija ar Laizānu, Žuļevu, Žigajevu, Rečicki, Pauļu, Ignatānu un citiem spēcīgiem vīriem ierindā izskatās iespaidīgi.