Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Daugavpils "Daugavu" trenēs ukraiņu speciālists Orbu

Daugavpils "Daugavu" trenēs ukraiņu speciālists Orbu
Genādijs Orbu
Foto: www.fcsevastopol.com

Par SMScredit.lv Virslīgas kluba Daugavpils "Daugava" galveno treneri kļuvis ukrainis Genādijs Orbu, pats speciālists atzinis Ukrainas medijam "Novosti Mira".

43 gadus vecais Ukrainas futbola speciālists Genādijs Orbu par savas karjeras iespējamo turpinājumu Latvijā nav domājis ilgi: "Jau esmu parakstījis divu gadu līgumu. Par Latvijas kluba piedāvājumu domāju ne vairāk kā piecas minūtes. Būtiska loma bija faktam, ka es jau pusgadu biju bez darba. Vēlējos izmēģināt spēkus Latvijā. Aģents piedāvāja strādāt ar Daugavpils "Daugavu", un es piekritu."

Orbu arī piebilda, ka viņam bijuši piedāvājumi no Ukrainas klubiem, taču dažādu iemeslu dēļ līgumi netika noslēgti. Iepriekš ukraiņu treneris strādāja Ukrainas Premjerlīgas klubā "Sevastopol", aizvadītās sezonas sākumā pildot galvenā trenera pienākumus, taču novembra vidū Orbu tika atbrīvots no darba.

Daugavpils "Daugavu" iepriekš vadīja krievu speciālists Viktors Demidovs, kurš turpmāk strādās ar Krievijas Nacionālās līgas (pēc spēka – otrā) klubu Sanktpēterburgas "Spartak". "Daugava" ar 26 punktiem 13 spēlēs ieņem ceturto vietu 10 komandu konkurencē, tiesa, otrā vieta ir tikai divu punktu attālumā.

Tikmēr kļuvis zināms, ka bijušais "Ventspils" pussargs Eduards Suhanovs karjeru turpinās Ņižņijnovgorodas klubā "Volga". Aizvadītajā sezonā "Volga" startēja Krievijas Premjerlīgā, kur 16.komandu konkurencē ieņēma 15.vietu un atkāpās uz Nacionālo līgu. 23 gadus vecais pussargs Suhanovs savulaik "Ventspilī" pavadīja trīs sezonas, 81 spēlē visu turnīru ietvaros gūstot 12 vārtus.

Izmantotie resursi:
Новости мира. Последние события, новости и...
Российская футбольная Премьер-Лига. Чемпионат...
Официальный сайт футбольного клуба "ВОЛГА"...

  -3 [+] [-]

, 2014-06-07 21:36, pirms 10 gadiem
Pilnīgi vienalga, kas šos diletantus trenē!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-06-07 23:02, pirms 10 gadiem
Klubam jauns īpašnieks? Vai arī treneris nav dzirdējis par kluba reputāciju...

     [+] [-]

, 2014-06-07 23:09, pirms 10 gadiem
Nākšot ar bariņu ukraiņu spēlētājiem. Redzēsim kāda līmeņa. Demidovs nebija slikts, bet pilnībā sevi vēl nepaspēja pierādīt. Gan jau naudas faktors nospēlēja un viņš pārcēlās uz Krieviju. Lai nu kā, veiksmi - cīņa par medaļām DD šogad solās būs grūtāka nekā jebkad.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-07 23:40, pirms 10 gadiem
1 rakstīja: Klubam jauns īpašnieks? Vai arī treneris nav dzirdējis par kluba reputāciju...
Ukrainis pusgadu bez darba sēdēja. Droši vien bija vienalga, kādu klubu trenēt, ka tik alga pietiekama. Pie tam CV ierakstos klubu reputācija līdzi neiet, bet ķeksītis, ka trenējis Latvijas Virslīgas klubu tīri smuki izskatās blakus pārējiem sasniegumiem.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-08 00:53, pirms 10 gadiem
1 rakstīja: Klubam jauns īpašnieks? Vai arī treneris nav dzirdējis par kluba reputāciju...
Nav. Oležka turpina savu darbu. Priecē , ka Virslīga nekas netīrs nav bijis...pagaidām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-08 11:34, pirms 10 gadiem
Zaudējumu gadījumā varēs molotova kokteiļus mētāt un riepas dedzināt.