Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpilij" pievienojas RFS tā arī nedebitējušais japānis Nagamatsu

Agris Suveizda

"Daugavpilij" pievienojas RFS tā arī nedebitējušais japānis Nagamatsu
Tatsuro Nagamatsu. Foto: BFC "Daugavpils"

Latvijas futbola klubs "Daugavpils" sociālo tīklu vietnē Facebook pavēstījis par japāņu centra pussarga Tatsuro Nagamatsu pievienošanos komandai līdz sezonas beigām.

Tatsuro Nagamatsu, kuram aprīlī apritēja 25 gadi, ziemā pievienojās Latvijas vicečempionei un kausa ieguvējai RFS, taču galvaspilsētas komandā savu debiju pandēmijas dēļ tā arī nepiedzīvoja. RFS dīkstāves laikā vidējo līniju pastiprināja ar bijušo "Liepājas" balsta pussargu Leonelu Strumiju un horvātu Tomislavu Šāriču, kuram beidzās līgums ar čempioni "Riga", līdz ar to RFS sastāvā bija jāatbrīvo divas leģionāru vietas.

Jau iepriekš bija zināms, ka nepaliks cits jaunpienācējs Žeremijs Fernandišs, kurš iepriekš pārstāvēja "Jelgavu" un var spēlēt gan kā labās malas, gan centra aizsargs. Nu skaidrs, ka RFS nepaliks arī Nagamatsu, ar kuru ir lauzts līgums, un japānis turpmāk pārstāvēs "Daugavpili". Nav izslēgts, ka RFS varētu pamest vēl kāds ziemas jaunpienācējs no ārzemnieku gala.

Nagamatsu divas iepriekšējās sezonas pavadīja Dienvidkorejas trešajā līgā, "Mokpo City" rindās aizvadot 47 spēles un gūstot desmit vārtus. Komanda ierindojās attiecīgi piektajā un sestajā vietā astoņu vienību konkurencē. Dienvidkorejas pirmajās divās spēcīgākajās līgās spēlē kopumā 22 (12+10) klubi.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bfcdaugavp...

     [+] [-]

, 2020-06-04 18:08, pirms 4 gadiem
Vai nav reāli, ka Fernandišs varētu atgriesties Jelgavā?

     [+] [-]

, 2020-06-04 21:01, pirms 4 gadiem
Uz kurieni Džeremijs tad?