Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" komplektāciju turpina ar "Liepājā" spēlējušu gruzīnu aizsargu

Agris Suveizda

"Ventspils" komplektāciju turpina ar "Liepājā" spēlējušu gruzīnu aizsargu
Vasiko Bačiašvili. Foto: FK Ventspils

Latvijas futbola klubs "Ventspils" divas dienas pirms pārbaudes spēlēm treniņnometnē Turcijā paziņojis par vēl vienu jaunieguvumu – gruzīnu aizsargu Vasiko Bačiašvili.

"Viņš ir 28 gadus vecs futbolists, kuru izceļ interesanta tehnika, prasme saasinoši nospēlēt uzbrukuma darbībās un droši – aizsardzībā, ko viņš jau ir veiksmīgi paguvis nodemonstrēt Turcijas nometnē FKV sastāvā," teikts kluba mājaslapā. Vako jau ir spēlējis Latvijas čempionātā, pirms četriem gadiem aizstāvot FK "Liepāja" krāsas. Dzeltenzilo principiālākajā pretiniekā Vako gan aizvadīja pavisam neilgu laiku."

Bačiašvili gandrīz visu karjeru ir pavadījis dzimtenē, bet viņa vienīgā sezona ārzemēs bija 2017. gadā Baltijā. Gadu aizsargs sāka "Liepājā", Virslīgā aizvadot tikai divus mačus, bet pēc tam pievienojās Kauņas "Žalgirim", Lietuvas čempionātā nospēlējot 12 cīņas. Gruzijas augstākajā līgā Bačiašvili ir 53 spēles un trīs gūti vārti, četrus mačus viņš ir nospēlējis Eirokausos, taču iepriekšējos divus gadus Vasiko spēlēja Gruzijas otrās līgas klubā "Telavi".

Iepriekšējās dienās "Ventspils" paziņoja arī par ukraiņu Andrija Sļinkina un Oleha Siņicas, kā arī serba Dragoļuba Andželkoviča un bosnieša Milenko Maloviča pievienošanos. Sestdien "Ventspils" aizvadīs pirmās pārbaudes spēles, tiekoties ar Krievijas Premjerlīgas klubu "Ufa" un Ukrainas 1. līgas līderi "Ahrobiznes".

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/ru/transfer...

     [+] [-]

, 2021-02-04 12:18, pirms 4 gadiem
...un sastāvā vēl pa vienu LV pieredzējušu spēlētāju mazāk,tā kā FkV šosezon nāksies iztikt bez pieredzējušiem spēlētājiem iztiekot ar jaunajiem kam klubs iepriekšējās sezonās ne pārāk uzticējās...

     [+] [-]

, 2021-02-04 17:15, pirms 4 gadiem
Interesanti,pēc kādiem kritērijiem klubs uzskata ,ka spēlētājs ir pieredzējis.Ja pēc gadiem,tad ok.Ja pēc karjeras aizvadītām spēlēm ,tad tā pieredze ir tāda pašķidra.Gruzijas augstākajā līgā tikai 59 spēles,Gruzijas 2.līgā 32 spēles,Lietuvas A līgā 12 spēles un Latvijas virslīgā tikai divas spēles 2017.gada sākumā.Nezinu protams iemeslu,kāpēc Pertija no viņa tik ātri atvadījās.Divas spēles laukumā ,trīs uz rezervistu soliņa un atā.Tomēr,aizdomas ka 2017 gada Liepājas modelim viņš bija par švaku,pie tam ,ka tautietis vēl galvenais treneris.Toties FK Ventspils 2021.gada modelim viņš der.

     [+] [-]

, 2021-02-04 17:22, pirms 4 gadiem
Bronsons rakstīja: ...un sastāvā vēl pa vienu LV pieredzējušu spēlētāju mazāk,tā kā FkV šosezon nāksies iztikt bez pieredzējušiem spēlētājiem iztiekot ar jaunajiem kam klubs iepriekšējās sezonās ne pārāk uzticējās...
Kurš tad nu vēl ir aizgājis? Bez Ulimbaševa jau vairāk neviena pieredzējuša spēlētāja ar Latvijas pasi nav,pārējie visi jau prom.