Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gamula trenēs "Daugavu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gamula trenēs "Daugavu"
Igors Gamula
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Bijušais futbola kluba "Dinaburg" galvenais treneris Igors Gamula trenēs 1. līgas klubu "Daugava", to šodien sarunā ar portālu eSports.lv apstiprināja pats treneris.

Jau iepriekš ziņojām, ka "Dinaburg" vadība pēc neveiksmīgā sezonas sākuma (divās spēlēs iegūts tikai viens punkts) nolēma no galvenā trenera amata atbrīvot Igoru Gamulu, par galveno treneri ieceļot viņa līdzšinējo palīgu Tamazu Pertiju. Šodien sarunā ar portālu eSports.lv Igors Gamula apstiprināja, ka viņš tagad trenēs Daugavpils klubu "Daugava", kas startēs 1. līgā:

"Jā, es būšu "Daugavas" galvenais treneris. Komandas galvenais uzdevums būs sagatavot pēc iespējas vairāk spēlētāju "Dinaburg" komandai." Gamula diezgan izvairīgi komentēja savu atlaišanu no "Dinaburg" galvenā trenera posteņa:

"Tas bija kluba vadības lēmums. Galvenais iemesls, kādēļ tiku atlaists, ir neapmierinošie komandas rezultāti. Klubā pavadīju pārāk maz laika, tādēļ nevēlos komentēt padarīto šajā komandā, jo nepaspēju īsti sākt strādāt."

  -2 [+] [-]

, 2009-04-03 18:46, pirms 15 gadiem
Skaisti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-04-04 16:58, pirms 15 gadiem
laj brauc Krievija.te ir musejie norm. treneri.Pogodins piemeram