Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" pārtrauc līgumu ar Šarparu, "Metta" atvadījusies no jaunā Norvēģijas pussarga

Rolands Eliņš

"Riga" pārtrauc līgumu ar Šarparu, "Metta" atvadījusies no jaunā Norvēģijas pussarga
Vjačeslavs Šarpars. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Latvijas futbola čempionāta līdervienība "Riga" pavēstījusi, ka pārtraukusi līgumsaistības ar Ukrainas futbolistu Vjačeslavu Šarparu. Tas noticis pēc abpusējas vienošanās. Savukārt "Mettas" sastāvā vairs nespēlēs Albans Kadriu.

Par "Riga" futbolistu Šarpars kļuva 2019. gada vasarā. Vjačeslavs "Riga" sastāvā aizvadīja 31 spēli, guva trīs vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. 2019. gadā Šarpars kļuva par Latvijas čempionu. "Riga" paziņojumā izteikta pateicība par sadarbību un novēlēta veiksme karjeras turpinājumā.

"Paldies prezidentam, kluba vadībai un visam personālam par brīnišķīgajiem apstākļiem komandai," kluba paziņojumā citēts Šarpars. "Atmiņā labi paliks visas Eirokausu spēles, bet īpaši, protams, spēles pret Kopenhāgenu. Mums vienkārši pietrūka nedaudz veiksmes, lai sasniegtu Eiropas līgas grupu turnīru. Šīs komandas spēks bija kolektīvā. Nebija izteiktu zvaigžņu, katrs varēja aizvietot katru, un no tā mūsu spēle nemainījās. "Riga" vienmēr cenšas spēlēt savu futbolu neatkarīgi no pretinieka."

Savukārt "Metta" vienību atstājs Norvēģijas futbolists Albans Kadriu, kurš Virslīgā aizvadīja septiņas spēles. 19 gadus vecais Kosovas izcelsmes spēlētājs komandai pievienojās šovasar.

Par to preses konferencē nedēļas nogalē pastāstīja "Mettas" galvenais treneris Andris Riherts, norādot, ka viņš jau atgriezies mājās. Šķiršanās no Kadriu notika pēc "Mettas" zaudējuma "Tukumam" iepriekšējās nedēļas spēlē, kurā Kadriu bija sākumsastāvā.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/83

  +1 [+] [-]

, 2020-11-02 21:01, pirms 3 gadiem
Šarpars uz RFS?

     [+] [-]

, 2020-11-03 11:04, pirms 3 gadiem
Nav vairs pirmā svaiguma spēlētājs.