Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" atvadās no divkārtējā Virslīgas čempiona Prengas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Riga" atvadās no divkārtējā Virslīgas čempiona Prengas
Herdi Prenga. Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

Latvijas Virslīgas čempione "Riga" oficiāli paziņojusi, ka pēc 2020. gada sezonas neturpinās sadarbību ar centra aizsargu Herdi Prengu.

26 gadus vecais Herdi Prenga "Riga" sastāvā aizvadīja divas sezonas. Visos turnīros kopā Herdi nospēlēja 51 spēli, guva piecus vārtus, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja deviņas dzeltenās kartītes. Centra aizsargs kļuva par 2019. un 2020. gada Latvijas čempionu.

Herdi Prenga: "Pēc diviem gadiem Rīgā man paliks tikai labas atmiņas. Satiku jaunus cilvēku, ieguvu iespēju strādāt un spēlēt, kļuvām par labiem draugiem. Gribu pateikt lielu paldies par visu, ko mēs kopā sasniedzām. Divus gadus kļuvām par čempioniem. Tas ir kaut kas, ko vienmēr atcerēsimies. Klubs ir lielisks, apstākļi ir lieliski un es ticu, ka nākotnē tie būs tikai labāki. Runājot par pilsētu, varu teikt, ka izbaudīju dzīvi Rīgā. Noteikti kaut kad vēl ieradīšos Rīgā.

Atmiņā paliekošu momentu ir daudz, bet es izcelšu uzvaras Skonto stadionā pret Polijas "Piast" un Dānijas "Copenhagen". Tās abas bija lieliskas spēles. Mēs trenējāmies daudz un nekad nepadevāmies. Tie ir iemesli, kāpēc sasniedzām labus rezultātus. Mūsu spēks bija ģērbtuvē, pašu savstarpējās attiecībās. Vienmēr cīnījāmies viens par otru, un tas kopā ar futbolistu kvalitāti deva rezultātu. Bijām kā ģimene.

Vēlreiz gribu pateikt paldies klubam un futbolistiem, ar kuriem kopā pavadījām šos divus gadus. Novēlu visu to labāko. Panākumus gan Latvijas čempionātā, gan Eiropā. Paldies!"

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/94

     [+] [-]

, 2020-12-01 19:23, pirms 3 gadiem
Hujdi nebūs viegli aizvietot

  +1 [+] [-]

, 2020-12-01 19:49, pirms 3 gadiem
Un Stuglis uz RFS...

     [+] [-]

, 2020-12-01 20:23, pirms 3 gadiem
Toties ja info ir pareiza tad Valmierai tuvojās labs papildinajums👍tikai ceru ka to nenoraus 800k apelācijas piespriestais

     [+] [-]

, 2020-12-01 20:52, pirms 3 gadiem
Sūdīgi, bija labs kaplis.

     [+] [-]

, 2020-12-01 23:04, pirms 3 gadiem
kreicakungs rakstīja: Toties ja info ir pareiza tad Valmierai tuvojās labs papildinajums👍tikai ceru ka to nenoraus 800k apelācijas piespriestais
padalies!