Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" iegādāsies iepriekš pārdoto uzbrucēju Mariano

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Madrides "Real" iegādāsies iepriekš pārdoto uzbrucēju Mariano
Mariano
Foto: Sipa/Scanpix

LETA--AFP. Spānijas spēcīgākās futbola līgas komanda Madrides "Real" vēlas savā sastāvā atgūt uzbrucēju Mariano, kuru iepriekš pārdeva Francijas vienībai Lionas "Olympique".

25 gadus vecais Mariano, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja "Olympique" vienību, nākamsezon, visticamāk, atgriezīsies "Real" rindās. Spānijā dzimušais Dominikānas Republikas futbolists savu profesionālo karjeru uzsāka tieši "Real", taču 2017.gadā tika pārdots "Olympique" par aptuveni astoņiem miljoniem eiro.

Pēc veiksmīgas sezonas Lionā, kad Mariano guva 21 vārtus 45 spēlēs, par viņu 35 miljonus eiro bija gatava maksāt cita spāņu vienība "Sevilla", taču "Real", iepriekš pārdodot futbolistu, līgumā iekļāva nosacījumus, ka Madrides klubam ir priekšroka iegādāties futbolistu atpakaļ, kā arī atgūt 35% no summas, kuru iztērēs nākamā komanda, pērkot Mariano.

Līdz ar to "Sevilla" šajā darījumā nāksies piekāpties. Tāpat Madrides klubs piedāvāja 35 miljonus Lionas komandai, taču patiesībā samaksās mazāk nekā 25 miljonus eiro.

Pirms pārcelšanās uz "Olympique" Mariano "Real" galvenās komandas sastāvā nospēlēja 14 spēles un guva piecus vārtus. No tiem četri gan bija piecās Spānijas kausa izcīņas spēles. Savukārt vēl pirms tam viņš pārstāvēja "Real" jauniešu komandas.

Aizvadītajā sezonā "Olympique" Francijas spēcīgākās līgas kopvērtējumā finišēja trešajā vietā, un arī "Real" Spānijas čempionātā palika vien trešajā pozīcijā.

Tikmēr uz Vācijas klubu Dortmundes "Borussia" devies otra spāņu granda "Barcelona" uzbrucējs Pako Alkasers. Pašlaik 24 gadus vecais futbolists vācu komandai tiks izīrēts uz vienu gadu ar iespēju pēc tam izpirkt viņa līgumu par 25 miljoniem eiro.

Alkasera kontrakts tiks izpirkts, ja futbolistam izdosies regulāri gūt vārtus "Borussia" sastāvā.

Uzsācis savu karjeru "Valencia" rindās, Alkasers paguva uzspēlēt arī "Getafe" rindās, bet Barselonas klubā viņš bija kopš 2016.gada, pārnākot par 30 miljoniem eiro, tomēr kopumā 50 spēlēs iesita 15 vārtus.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2018-08-28 22:33, pirms 6 gadiem
Ļoti labi!
Lionā ir izaudzis gan fiziski, gan attīstījis savu talantu. Lai tikai tiek pie iespējas.

     [+] [-]

, 2018-08-28 23:36, pirms 6 gadiem
Tad jau Borya droši uz īri ies.
P.S
Depajs paliek Lionā?Tas ar normāli kapāja pagāšgad

     [+] [-]

, 2018-08-28 23:41, pirms 6 gadiem
Gan jau būs kkas līdzīgs Moratas gadījumam. Atpirka izdevīgi atpakaļ, sezonu tagad dos uzspēlēt nedaudz (Benzemā atpūtinot) un pārdos tālāk dārgāk.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-29 00:27, pirms 6 gadiem
Cerams,ka liidz ar Pako aizieshanu,Muniram buus pa speekam pavilkt rezerves smailes uzbruceeja lomu,ja nu ievajagas,Malkoms ar var piesegt.

     [+] [-]

, 2018-08-29 12:37, pirms 6 gadiem
Ņemot vērā, ka ir pamatīgi attīstījies Lionā, šis ir labs papildinājums strikera pozīcijai. Noteikti labāks nekā Mayorals.