Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Injesta karjeru turpinās Japānas klubā "Vissel Kobe"

Rolands Eliņš

Oficiāli: Injesta karjeru turpinās Japānas klubā "Vissel Kobe"
Andress Injesta
Foto: AP/Scanpix

Oficiāli paziņots, ka Spānijas futbola dižgars Andress Injesta pievienojies Japānas klubam „Vissel Kobe”. Līguma termiņš oficiāli netiek atklāts, bet tas esot ilgāks nekā uz vienu sezonu.

Andress Injesta pagājušajā nedēļā atstāja „Barcelona” pēc 20 gadus ilgas Katalonijas kluba pārstāvēšanas, un jau iepriekšējās dienās bija skaidras zīmes, ka viņš pievienojies „Vissel Kobe”. Tas šodien tika apstiprināts kluba paziņojumā.

„Sniedzot gan Japānas līdzjutējiem, gan futbolistiem iespēju klātienē baudīt Injestas elites līmeņa spēli un tehniku, mēs uzskatām, ka šis solis būtiski ietekmēs ne tikai mūsu klubu, bet visu Japānas futbola saimniecību,” citēts Hiroši Mikitani, „Vissel Kobe” īpašnieks, kurš ir arī izpilddirektors „Rakuten” uzņēmumā, vienā no galvenajiem „Barcelona” sponsoriem.

„Vissel Kobe” Japānas līgā ieņem sesto vietu pēc 15 aizvadītām spēlēm šosezon, turklāt atpaliek veselus 15 punktus no turnīra līderes „Sanfrecce Hiroshima”. „Vissel Kobe” sastāvā ir arī brazīlieši Leandu un Velingtons, taču pārliecinoši lielākā zvaigzne komandā pirms Injestas ierašanās bija Vācijas uzbrucējs Lukašs Podoļskis. Viņš komandai pievienojās pagājušajā gadā.

Injestas pārejas summa netiek oficiāli atklāta, tāpat arī jaunā līguma ilgums, ko Japānas klubs raksturojis kā „uz vairākiem gadiem”. Iepriekš tika plaši uzskatīts, ka Injestas ticamākais transfēra variants būs uz Ķīnas līgu, tāpat tika piesaukts Austrālijas variants.

Izmantotie resursi:
Barcelona legend Andres Iniesta joins Japanese...
https://twitter.com/FCBarcelona/sta...

     [+] [-]

, 2018-05-24 11:38, pirms 6 gadiem
Lieliska vieta, kur beigt karjeru ar vairākiem miljoniem kabatā.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-24 11:55, pirms 6 gadiem
Atpūta, par kuru Tev maksā miljonus

     [+] [-]

, 2018-05-24 13:21, pirms 6 gadiem
Man jau likās , ka Gerrard ar savu twitter ziņu gribēja injestu uz Rangers aizvilkt ,bet nu kā var aizvilkt ja nauda nav? Nauda izsaka visu!

     [+] [-]

, 2018-05-24 15:24, pirms 6 gadiem
Itkā naudas pilnas kabatas! Ir milionārs! Bet tāpat par maz!
Ja nauda nebūtu galvenais ,tad visi norietejušie superstāri spēlētu savās dzimtenēs zemākās līgās un godam beigtu karjeru līdzas savām ģimenēm! bet nē..nauda nauda nauda nauda.........

  +4 [+] [-]

, 2018-05-24 15:44, pirms 6 gadiem
tads rakstīja: Itkā naudas pilnas kabatas! Ir milionārs! Bet tāpat par maz!
Ja nauda nebūtu galvenais ,tad visi norietejušie superstāri spēlētu savās dzimtenēs zemākās līgās un godam beigtu karjeru līdzas savām ģimenēm! bet nē..nauda nauda nauda nauda.........
Naudas nekad nevar būt par daudz. Ja ne pašam, tad bērniem, mazbērniem noteikti noderēs tie miljoni, kurus viņš būs nopelnījis 'atpūšoties' Japanā.

  -3 [+] [-]

, 2018-05-24 16:16, pirms 6 gadiem
hah, lašara

  -1 [+] [-]

, 2018-05-25 00:32, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка