Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

155 miljoni par trim spēlētājiem. Jaunus klubus atrod Rodrigu, Korrea un Ben Jeders

Agris Suveizda

155 miljoni par trim spēlētājiem. Jaunus klubus atrod Rodrigu, Korrea un Ben Jeders
Rodrigu. Foto: AFP/Scanpix

Pāreju perioda izskaņa ierasti ir darbīgākais laiks vasarā, kurā viens vai vairāki darījumi var radīt domino efektu. Kamēr elites tirgū notikumus diktēs Neimāra situācija, līdzīgu domino efektu var gaidīt arī nedaudz zemākā cenu kategorijā.

Priekšējā līnijā pastiprinājumu meklē Madrides "Atletico", kas beidzot esot panākusi vienošanos par "Valencia" līdera Rodrigu iegādi un šķirsies no 60 miljoniem eiro. 2017./18. g. sezonā Rodrigu 37 spēlēs izcēlās ar 16 vārtiem, bet iepriekšējā sezonā Spānijas čempionātā 33 spēlēs guva astoņus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. 28 gadus vecais brazīlietis uz Spāniju pārcēlās agrā jaunībā un pārstāv tieši Spānijas izlasi, tajā aizvadīdams 17 spēles un gūdams piecus vārtus. 2015. gadā "Valencia" viņu par 30 miljoniem nopirka no Lisabonas "Benfica", kas 2010. gadā brazīlieti no Madrides "Real" nopirka par sešiem miljoniem. "Atletico" vēlmju sarakstā joprojām ir arī "Tottenham" līderis Kristians Ēriksens.

Līdz ar Rodrigu gaidāmo ierašanos Madridi pametīs argentīniešu malējais pussargs Anhels Korrea, kurš par 55 miljoniem eiro pārcelsies uz "Milan", kuras sākotnējais piedāvājums bija tikai 40 miljoni. Iepriekšējā sezonā 24 gadus vecais argentīnietis sāka 20 no 36 spēlēm, guva trīs vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Virkne kauliņu pārstumšanu gaidāma centra uzbrucēju tirgū. Lērumam klubu tiek piedāvāts "Milan" nevajadzīgais Portugāles izlases uzbrucējs Andrē Silva, kuram pēdējā brīdī nojuka pāreja uz "Monaco", un tāpat uzbrucēju meklējošajiem klubiem aktīvi tiek piedāvāts arī Madrides "Real" īpašums Mariano Diass.

Viena no agresīvākajām spēlētājām otrā līmeņa komandu pulkā šomēnes būs "Monaco", kas sezonu sāka ar smagu sakāvi mājās pret Lionas "Olympique" (0:3) un kurai bija nepieciešami vismaz četri pieci pastiprinājumi. Viens no tiem jau ir ieradies – par 13,5 miljoniem eiro beidzot nopirkts "Everton" īpašums Henrijs Onjekuru. 22 gadus vecais nigēriešu uzbrūkošais pussargs iepriekšējo sezonu pavadīja īrē Stambulas "Galatasaray", 31 spēlē gūstot 14 vārtus. Vakar savā 29. dzimšanas dienā uz medicīniskajām pārbaudēm esot ieradies arī Francijas izlases uzbrucējs Visams Ben Jeders, kura dēļ "Monaco" ir gatava labot savu transfēru rekordu un par 40 miljoniem eiro izpirkt viņa līgumu. No trim sezonām Seviljā šī bija Ben Jedera sekmīgākā – 35 spēlēs 18 vārti un deviņas rezultatīvas piespēles, no franču spēlētajiem "Top 5" līgās atpaliekot vienīgi no Kiljana Mbapē. "Monaco" ir tuvu vienošanās panākšanai par Londonas "Chelsea" pussarga Tjemuē Bakajoko īri, bet otras uzbrucēja pozīcijas nokomplektēšanā variantu ir daudz – ieskaitot pat Mauro Ikardi vai arī Radamela Falkao negaidītu palikšanu.

Izmantotie resursi:
https://www.football-espana.net/801...
https://www.football-espana.net/801...
https://www.asmonaco.com/en/henry-o...

     [+] [-]

, 2019-08-13 20:42, pirms 5 gadiem
Vispār jau Benzemā līgā iesita vairāk par Ben Jederu.. It kā vēl skaitās ar Francijas pasi kabatā.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-13 20:46, pirms 5 gadiem
Grizzly rakstīja: Vispār jau Benzemā līgā iesita vairāk par Ben Jederu.. It kā vēl skaitās ar Francijas pasi kabatā.
18+9 = 21+6