Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

FIFA izmeklēs Maradonas vulgāro uzvedību (+video)

Agris Suveizda

FIFA izmeklēs Maradonas vulgāro uzvedību (+video)
Djēgo Maradona
Foto: AFP/Scanpix

FIFA prezidents Zeps Blaters paziņoja, ka tiks ierosināta lieta, kurā izmeklēs Argentīnas izlases galvenā trenera Djēgo Maradonas nepieklājīgo uzvedību pēc spēles pret Urugvaju.

Jau ziņojām, ka pēc tik svarīgās uzvaras pār Urugvaju, kas Argentīnai nodrošināja vietu Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, Maradona veltīja bargu kritiku žurnālistiem. Kādreiz izcilais futbolists vulgārā veidā kameru priekšā atriebās žurnālistiem par viņam veltīto kritiku.

Uzreiz pēc tiesneša finālsvilpes skandalozais treneris pateica paldies visai Argentīnai, izņemot žurnālistus un tos, kas izlasei neticēja. Maradona nespēja nomierināties arī preses konferencē, turpinot izdarīt vulgārus paziņojumus (Maradonas izteikumus skatīt video).

FIFA paziņoja, ka uzsāks izmeklēšanu par Maradonas uzvedību. Viņam draud vairāku maču diskvalifikācija, kā arī naudas sods. Djēgo pēcāk televīzijā atvainojās: "Atvainojos sievietēm, manai mātei, argentīniešu sievietēm, urugvajiešu sievietēm, visām pasaules sievietēm. Taču ne viņiem [žurnālistiem]."

Izmantotie resursi:
goal.com
lequipe.fr
yahoo.sports.com

1 2 40 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-10-17 00:00, pirms 15 gadiem
Viss normāli, vienmēr jau nevar apvaldīt emocijas

 +12 [+] [-]

, 2009-10-17 00:06, pirms 15 gadiem
uzvedās tā it kā vienatnē būtu apspēlējis pasaules labāko komandu ar vislabākajiem spēlētajiem tajā

ta ta baigais notikums - Argentīna spēlēs pasaules kausā
Slēpts komentārs: anti-gravitation

 +14 [+] [-]

, 2009-10-17 00:15, pirms 15 gadiem
Zinu kas viņš ir, vai pareizā sakot kas bija, bet nu šī intervija tikai pierāda ka viņš ir vulgārs, lecīgs gailis, kas vienas no Pasaules spēcīgākās izlases tikšanu uz PČ uztver kā uzvaru tajā. murgs. Ceru, ka FIFA sodīs viņu.

  +3 [+] [-]

, 2009-10-17 00:19, pirms 15 gadiem
jurkoo rakstīja: Viss normāli, vienmēr jau nevar apvaldīt emocijas
Vienmēr nevar, bet tas nav attaisnojums. Ja tu esi bērns, tad vari ar to ''atmazgāties''. Paskaties video labāk un pasaki, ka viņa teiktajam ir kaut mazākais attaisnojums un ka tas ir normāli. Maradona - nožēlojama personība bija, ir un būs.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 00:23, pirms 15 gadiem
ko var gribēt no cilvēka kas ir pāršņaucis jēgu. Jā viņš ir bijis labs sportist laukumā, bet ne ārpus tā, līdz ar to izcili sportisti ir tie, kas spēj būt lielas personības gan laukumā, gan ārpus tā. Un maradona jau nu točna tāds nav.

     [+] [-]

, 2009-10-17 00:45, pirms 15 gadiem
Ne velti tās lietas ir aizliegtas, ko viņš ir lietojis.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 00:47, pirms 15 gadiem
personīgi es domāju, ka Maradona saka kā ir, pareizi un atklāti. patiesībai ir jānāk klajā. kad kaut kāds nožēlojams žurnālists, kas savā dzīvē nav neko sasniedzis raksta tādus rakstus par ievērojamu cilvēku kā Maradona, turklāt neattaisnotus, ar nepatiesu informāciju utt, un pēc tam vēl ir tik bezkaunīgs, ka pat pēc tam, kad tomēr Maradona izdarīja savu darbu, kad viņš sasniedza to, kas bija jāsasniedz, viņš vēk atļaujās atvilkties un uzrunāt viņu intervijā, nu tas protams ir pārāk. un Maradona pareizi saka, jā, protams nevajag tik atklāti, presē utt, tomēr izlases treneris, bet 'viņu sagaidīja pie izlases stūres ar ļoti lielu necieņu. un tieši žurnālisti, nevis fani, cilvēki. Argentīnai izlase ir viss, un Maradona ir praktiski galvenais cilvēks, kas viņiem ir. un tas ir saprotams, ka, ja tevi bez pamata sagaida un raksta par tevi presē, kā par sūdu, pilnīgi neko, kaut kādu dauni, kas izlasei nes tikai sliktu, nu tas ir pārāk. un protams pēc tā, ka tomēr Maradona izvilka Argentīnu uz PK viņiem būtu jāpasakās viņam, tajā vietā, lai uzbruktu bez pamata.
žēl man Maradonu. es labi viņu saprotu. ir grūti klusēt, kad visi tevi noliek, it īpaši, kad tu esi tik daudz darījis valsts labā. tāpēc šī intervija, nezinu, izraisa pat vēl lielāku cieņu. Maradonam bija visas tiesības manuprāt nolikt visus tos, kas nolika viņu un izlasi.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 00:50, pirms 15 gadiem
man vins nepatik jau no tas speles,kad Anglijai ar roku iesita!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 00:51, pirms 15 gadiem
tikai ko tā meitene tur fonā visu laiku dara?

     [+] [-]

, 2009-10-17 00:52, pirms 15 gadiem
empire rakstīja: uzvedās tā it kā vienatnē būtu apspēlējis pasaules labāko komandu ar vislabākajiem spēlētajiem tajā

ta ta baigais notikums - Argentīna spēlēs pasaules kausā
uzvedās tā ka viņu visu laiku nodirš un saka ka viņš neko nevar un neizvedīs izlasi un pasaules čempionātu bet viņš pierādīja pretējo. Protams vajadzēja nedaudz izvēlēties taktiskāk vārdus bet visā visumā atbalstu viņu respect. Uzreiz atmi``nā iesēdās Maris Štrombergs kad viņš bija sporta studijā. viņš teica ka tad kad uzvarēja tajā trasē pekinas dublējuma viņš gribēja pateikt amerikāņiem ko domā par to ka neielaida patrenēties, bet nepateica. Iedomājieties ko Maradonna būtu pateicis

  -1 [+] [-]

, 2009-10-17 00:57, pirms 15 gadiem
termometrs,
ja cilvēks ir tādas izlases treneris kā Argentīna, tad ir jābūt gatavam uz to, ka viņš ir kā skatlogā, kur ikviens sensāciju kārs žurnālists var viņa personību apviļāt un piedomāt nepatiesus rakstus.
Es piemēram arī viņu saprotu, un ar viņa ekspansivitāti nav brīnums, ka viņš tā reaģē uz žurnālistu centieniem meklēt sensācijas..
Bet - īsāk sakot - ja esi tādā amatā, ar to ir jārēķinās. Pie tam, ja ņem vērā, ka argeni ar tādiem spēlētājiem, kādi ir viņiem, ir knapi izlīduši 4. vietā kvalī CONMEBOL, ar vāju spēli un dažubrīd nesaprotamiem Djēgo lēmumiem izlases kadru un taktikas ziņā, tad līdz PČ viņam vēl būs jāatbild uz daudziem nepatīkamiem jautājumiem. Argeniem manuprāt daudz vairāk par labu būtu nācis tas, ja viņi nekvalificētos un viņu futbola sabiedrībai beidzot atvērtos acis uz valsts futbola ikonas Djēgo kā trenera trūkumiem un vietā tiktu pieņemts patiešām kvalificēts treneris.

     [+] [-]

, 2009-10-17 01:01, pirms 15 gadiem
jā, tas ir saprotams, ka tu esi kā skatlogā, ja esi tādas izlases treneris, bet te problēma ir tā, ka Djego ir šajā skatlogā visu savu karjeru. pat, kad viņš nav saistīts ar futbolu, ap viņu tiek pīti stāsti un leģendas, un ne tās pozitīvās. tieši tā viņš to domāja. lai ko viņš darītu, viņš vienmēr būs skatlogā no negatīvās puses, neatkarīgi no tā vai viņš dara ko pozitīvu, vai negatīvu. tāpēc arī nervi netur.

  +5 [+] [-]

, 2009-10-17 01:13, pirms 15 gadiem
intervijas pusē apriebās klausīties (lasīt ) - ko var ņemties!! jā, žurnālisti bieži vien ir maitas, ka tik iegriezt, ka tik patenkot, ka tik uztaisīt sensāciju. bet nu šitā valsts televīzijā lekties, kad pārraidi skatās jaunie futbolisti un normāli cilvēki.. idiots.. protams, apsveicu ar tikšanu uz PČ, bet nu c'mon - treneri parasti ir daudz maz inteliģenti cilvēki, bet šis pēc tāda neizskatās/neizklausās..

     [+] [-]

, 2009-10-17 01:16, pirms 15 gadiem
Termometr, viss, ko tu esi teicis, ir bezjēdzīgs. Sāc tad arī attaisnot Zidāna izgājienu WC06. Tas viss ir saprotams, bet ne piedodams. Un cienīt kādu vēl vairāk pēc tam, kad viņš ir licis ''sūkāt'' tiem, kas viņam neticēja, ir stulbuma pazīme. Kāpēc kādam viņam vajadzēja ticēt, kad ARG spēlēja krietni sliktāk kā pirms Maradonas? Un vai vispār mums, latviešiem, ir iemesls cienīt Maradona vairāk nekā tikai spēlētāju? Kā cilvēks viņš sevi ir pierādījis kā nožēlojamu personību - narkomānu, šmaukli uz un ārpus laukuma, nepieklājīgu kausli, tagad arī kā sliktu treneri.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-17 01:22, pirms 15 gadiem
es nevienu neattaisnoju, nemaz necentos. vienkārši izteicu savu viedokli. jā, man pret viņu rodas pat lielāka cieņa, kad viņš sasniedz to, kas bija jāsasniedz neskatoties uz visu kritiku. un kas mani vairāk sašutināja nav tas, ka viņu kritizēja, bet gan tas, kādus stāstus un rakstus par viņu rakstīja. tas bija pilnīgi nevajadzīgi un nevietā.
Maradona ir pieļāvis ļoti daudz kļūdu, bet kāda gan mums, futbola faniem gar to daļa? viņš bija ģeniāls futbolists, kas joprojām tiek uzskatīts par iespējams labāko futbolistu vēsturē, tad kāpēc mums jāspriež par viņu pēc tā, kāds viņš ir/bija ārpus laukuma?

  -2 [+] [-]

, 2009-10-17 01:30, pirms 15 gadiem
Jā, kritika pamatīgi ietekmē sasniegumus... kā tad! Ja tu neesi sīks perdelis, tevi var kritizēt cik uziet, tavam sniegumam nevajadzētu pasliktināties tikai tāpēc. Varbūt tev tas būs jaunums, bet tas nav sasniegums, ko viņš ir panācis ar visu kritiku. Celiet viņu debesīs vai rociet zemē, kuru tas rausta, rezultātam jābūt atbilstošam jebkurā gadījumā. Kā var cienīt vēl vairāk viņu par to, ka knapi iekļuva finālturnīrā? Maradonas izlase spēlēja slikti. Loģiski domājošs cilvēks sapratīs, ka respektam tieši būtu jāmazinās. Tu šobrīd tāds neesi.

Jāspriež par to, kāds cilvēks viņš ir bijis ārpus laukuma ir tad, kad tādi kā tu saka, ka ļoti ciena viņu (pēc konteksta var saprast, ka ne tikai kā spēlētāju). Kā cilvēks viņš ir nožēlojams.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-17 01:35, pirms 15 gadiem
Nožēlojami. Tādu treneri Argentīnai nevajag.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-17 01:39, pirms 15 gadiem
dick's up my ass.... Ko tādu publiski var pateikt tikai Maradonna

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 01:54, pirms 15 gadiem
Līdz 1:30 teksts bija pat ļoti labs... Tālāk jau Maradonas stilā

  -1 [+] [-]

, 2009-10-17 02:02, pirms 15 gadiem
Wembley rakstīja: dick's up my ass
Es ceru, ka tu saproti, ka tas, ko tu esi uzrakstījis, ir nepareizi un vsp neko nenozīmē...

     [+] [-]

, 2009-10-17 07:12, pirms 15 gadiem
hmm.. varbuut tomeer nemaaciities zurnaalistiku?!

     [+] [-]

, 2009-10-17 07:50, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Nožēlojami. Tādu treneri Argentīnai nevajag.
Kas tur nožēlojams? Neskatoties uz visu kritiku utt., viņš un viņa komanda tika uz PČ!

     [+] [-]

, 2009-10-17 08:09, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: jā, tas ir saprotams, ka tu esi kā skatlogā, ja esi tādas izlases treneris, bet te problēma ir tā, ka Djego ir šajā skatlogā visu savu karjeru. pat, kad viņš nav saistīts ar futbolu, ap viņu tiek pīti stāsti un leģendas, un ne tās pozitīvās. tieši tā viņš to domāja. lai ko viņš darītu, viņš vienmēr būs skatlogā no negatīvās puses, neatkarīgi no tā vai viņš dara ko pozitīvu, vai negatīvu. tāpēc arī nervi netur.
Bet kā spēlētāju jau viņu par viņa darbu kritizēt nevarēja, jo spēlēja viņš lieliski, pretēji viņa darbam izlases vadībā.

     [+] [-]

, 2009-10-17 08:13, pirms 15 gadiem
Velviens skaists izgajiens... es butu loti priecigs ja Bekhems tagad atbildetu publiski uz so:

Djēgo Maradona: «Man pat negribas ticēt, ka šitāds ir Anglijas izlases kapteinis. Kad uz viņu paskaties, tad šķiet, ka redzi sievieti.»

Vins varetu pieminet so interviju, Maradonas narkošanos ari ''Dieva roku'' varetu biskin citadak pagriest un tad pateikt ko redz Argentinas izlases treneri un labakaja speletaja.. bet nu par laimi Bekhems nenolaidisies lidz sita aksta limenim...

     [+] [-]

, 2009-10-17 09:03, pirms 15 gadiem
a man gan pofig,ko vins runaa un dara!uz mani tas neattiecas un uztveru to kaa sovinju par ko pasmieties!galvenais,ka argentiina brauc uz DĀr!

     [+] [-]

, 2009-10-17 09:10, pirms 15 gadiem
maradonna paliek maradonna...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 09:31, pirms 15 gadiem
Bet Starkovam izdotos labāk, nekā Maradonam. Maradonam nav pietiekami daudz inteliģences un kroku smadzenēs, lai varētu būt par labu treneri. Bet, protams, var gadīties, ka ēdīšu savu cepuri pēc WC2010.

     [+] [-]

, 2009-10-17 10:24, pirms 15 gadiem
protams galvenais ir ka Argentīna tika uz finālturnīru, bet Maradonam gan vajadzētu būt biku piezemētākam jo ne bez veiksmes viņi izcīnīja šo vietu PČ. Ja izlases sniegums neuzlabosies, Dienvidāfrikā ne uz ko lielu cerēt nevar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-17 10:54, pirms 15 gadiem
Atkal salietojies bija........

  -2 [+] [-]

, 2009-10-17 11:10, pirms 15 gadiem
Nu varat muldēt ko gribat! Maradona ir emocionāls un viss, pirmā pieredze vadīt izlasi. Es vnk esmu pārliecināts, ka Argentīna tiks tālu, pat uz finālu, un tad kakātāji varēs paklusēt!

     [+] [-]

, 2009-10-17 11:16, pirms 15 gadiem
pretiigs cuuka tas maradonaa, tas jau nav treneris kaut kaads **** no ielas... parsnaucis jeegu.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-17 11:35, pirms 15 gadiem
Nekad neesmu bijis Maradonas fans, tomēr viņš ir ģēnijs. Sportā gan ir tā, ka ne vienmēr ģenialitāte laukumā iet roku rokā ar augsti attīstītu intelektu. Diego tam ir spilgts pierādījums. Nevar no viņa gaidīt erudīciju un džentlmeniskumu. Viņš ir dabas bērns, kuru tā apveltījusi ar izcilu talantu. Maradona mīl futbolu un savu valsti, tāpēc daļēji saprotu viņa reakciju uz žurnālistu nepārtraukto kritiku. Cita lieta, ka Diego nav izcils treneris, bet par viņa atrašanos šajā amatā jau ir atbildīgi citi cilvēki, kuriem bija tam savi iemesli.
Kad nākamreiz žurnālisti viņam ko vaicās, viņa vietā atbildētu vienkārši: "Aizver muti!!!"
1 2 40 komentāri