Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Kazahstānas trenerim patīk Latvijas izlases organizācija un demonstrētais futbols

Kazahstānas trenerim patīk Latvijas izlases organizācija un demonstrētais futbols
Kazahstānas izlases galvenais treneris Staņimirs Stoilovs. Foto: Global Media Group/Sipa USA/Scanpix

Latvijas futbola izlases rezultāti neatspoguļo tās patieso līmeni, uzskata Kazahstānas valstsvienības galvenais treneris Staņimirs Stoilovs.

Latvijas un Kazahstānas izlases UEFA Nāciju līgas D līgas 1. grupas spēli aizvadīs sestdien, plkst. 19:00, bet pēc trim dienām Latvija turpat, "Daugavas" stadionā mērosies spēkiem ar grupas līderi Gruziju.

"Mūsu komandā gandrīz visi spēlētāji šobrīd ir veseli," preses konferencē sacīja Stoilovs. "Iepriekšējos divos mačos mēs nesasniedzām labus rezultātus, tādēļ ceram sestdien parādīt labu futbolu. Mūsu komandā bijušas izmaiņas, bet tas neietekmē kopējo atmosfēru. Katrs futbolists mums ir svarīgs un jebkurš no viņiem var ietekmēt spēles rezultātu. Šobrīd no sastāva ir izkritis pussargs Dmitrijs Šomko, kurš jūtas slikti un nespēlēs. Pārējie ir gatavi. Vairākus futbolistus atpūtinājām, jo vietējā čempionātā vadošajiem klubiem vēl nedēļas nogalē bija spēles. Kopumā mums bijušas tikai dažas dienas, lai sagatavotos mačam pret Latviju."

Dalību UEFA Nāciju līgā Latvijas izlase sāka ne pārāk sekmīgi, jo septembrī savās mājās cīnījās neizšķirti 0:0 ar Andoru, bet viesos ar 0:1 zaudēja Gruzijai. Tikmēr Kazahstāna vispirms mājās ar 0:2 zaudēja Gruzijai, bet tad viesos spēlēja neizšķirti 1:1 ar Andoru. Pēc divām kārtām šajā grupā Gruzijai ir seši punkti, Andorai divi, bet Latvijai un Kazahstānai pa vienam.

"Latvijas rezultāti neparāda tās patieso līmeni," turpināja Stoilovs. "Viņi bija labāki par Andoru un līdzīgi spēlēja pret Gruziju. Man patīk šīs vienības sistēma un organizācija, kā arī tās demonstrētais futbols. Domāju, ka futbols Latvijā progresēs, jo pēdējā laikā parādās laba līmeņa komandas un treneri, arī Miksu Pātelainens ir labs speciālists. Zinu Artūru Karašausku. Viņš Kazahstānas čempionātā iepriekš sevi labi apliecināja, bet kopumā man patīk visu Latvijas izlases spēlētāju stils - tas ir eiropeisks."

Savukārt Kazahstānas izlases aizsargs Jans Vorgovskis ir pārliecināts, ka noskaņojums komandā ir kaujiniecisks. "Esam optimālā formā. Protams, mūs neiepriecina situācija tabulā un mēģināsim to labot. Visi spēlētāji cīnīsies un centīsies uzvarēt, turklāt mūsu minimālais uzdevums ir izkļūt no grupas. Šādā līmenī nav vāju pretinieku, un Latvijas izlase ir kvalitatīva komanda. Domāju, ka skatītājiem patiks šī spēle," sacīja pašlaik tikai divus mačus izlasē aizvadījušais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2018-10-12 18:02, pirms 6 gadiem
Man gan nepatīk...

  +5 [+] [-]

, 2018-10-12 18:24, pirms 6 gadiem
Kā var nepatikt, ja 3 punkti garantēti

  +2 [+] [-]

, 2018-10-12 18:44, pirms 6 gadiem
Latvijas izlases demonstrētais futbols tiešām patīk visiem pretiniekiem! Mūsējie divcīņās ir ļoti ātri, zaudējot bumbu, uzbrukumā ļoti bīstami, jo var uzkāpt kādam uz kājas, piespēles ir ļoti precīzas vai nu tieši tribīnēs, vai arī pretiniekam uz kājas... Latvija spēlē skaisti un rezultatīvi, uzlaužot savu aizsardzību pat pret ierasti sīksto un negribīgo Gibraltāra uzbrukumu.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-12 18:50, pirms 6 gadiem
Un viņi ir īsti vilki! Viņi VILKS formu, VILKS bučus, VILKS pretiniekam pa kātiem savā soda laukumā, VILKS bumbu ārā no savu vārtu tīkla, bet pēc spēles VILKS treknu nulli turnīra tabulā.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-12 20:30, pirms 6 gadiem
Man atkal patīk KAZ spēles stils

  -1 [+] [-]

, 2018-10-12 21:23, pirms 6 gadiem
Jā mums te vis ir ble augsta līmenī.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-12 22:37, pirms 6 gadiem
Nu gan Stoilova kungs medu salēja, pie tam tik daudz, ka visa Latvijas izlase un organizācija iestigs tajā un ... paliks ar saldām atmiņām.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-13 00:04, pirms 6 gadiem
Varēja ar zaudēt.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-13 00:27, pirms 6 gadiem
Rodas jautājums, kas tur var patikt ? Tukša pieklājības frāze, apmēram vēl labāk varēja pateikt- Stīvens Sigals ir pelnījis Oskara nomināciju.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-13 07:53, pirms 6 gadiem
Kā kaut kas tāds var patikt!!?... Liekulis!