Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bijušais izlases aizsargs Krjauklis pievienojies ķīniešu vienībai "Leopard"

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

Bijušais izlases aizsargs Krjauklis pievienojies ķīniešu vienībai "Leopard"
Ritus Krjauklis. Foto: Romāns Kokšarovs

Latviešu futbolists Ritus Krjauklis bez pārejas summas devies uz Ķīnu, lai pārstāvētu Siņdzjanas "Leopard" komandu, kura nākamsezon spēlēs pēc spēka otrajā līgā.

32 gadus vecais centra aizsargs Krjauklis iepriekšējā sezonā spēlēja PKNP klubā Malaizijā, kur aizvadīja 43 spēles, kā arī, neskatoties uz savu pozīciju, guva septiņus vārtus. Viņa saistības ar malaiziešu komandu beidzās šoziem, tāpēc viņš bez pārejas summas varēja pievienoties “Leopard”.

Savas futbolista gaitas Krjauklis sāka Daugavpilī “Dinaburg” sastāvā, kas ir arī palicis vienīgais klubs, kur viņš ir aizvadījis vairāk par divām sezonām. Latviešu futbolists vairākus gadus spēlējis Dienvidāfrikā, taču ne Lamontvilles “Golden Arrows”, ne Keiptaunas “Ajax” rindās viņam neizdevās nostiprināties sākumsastāvā. Krjauklis 2014. gadā atgriezās Latvijā, kur vispirms spēlēja Jūrmalas “Spartaks” komandā, taču pēc tam viņš stiprināja “Ventspils” un RFS aizsardzību. 2017. gadā viņš devās uz Malaiziju.

Krjauklis arī bijis ilgstošs Latvijas izlases futbolists no 2009. līdz 2012. gadam, laikā kad valstsvienību vadīja Aleksandrs Starkovs, tomēr vēlāk viņš nebija nākamā trenera Mariana Pahara plānos. Viņš palīdzējis izlasei 22 spēlēs.

     [+] [-]

, 2019-02-26 23:55, pirms 5 gadiem
Visai pārsteidzoši, ka Ritus nonācis Ķīnā. Šķiet mūsu pirmais futbola leģionārs tur. Futbols gan šajā lielvalstī attīstās, un nav šaubu, ka, salīdzinot ar Malaiziju, tas būs solis augšup. Ritum šogad apritēs 33 un skaidrs, ka izlasē viņu diez vai vēl redzēsim, taču jebkurā gadījumā, lai veicas, ēdot leģionāra maizi, šķietami šobrīd viseksotiskākajā no Latvijas futbola leģionāru pātstāvētajām valstīm.