Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Virslīgas trešais labākais snaiperis V. Kozlovs pārceļas uz Igauniju

Agris Suveizda

Virslīgas trešais labākais snaiperis V. Kozlovs pārceļas uz Igauniju
Vladislavs Kozlovs
Foto: Vineta Zelča, Jelgavas Vēstnesis

Vladislavs Kozlovs karjeru turpinās Igaunijas piektajā spēcīgākajā klubā Tallinas "Infonet", ar kuru parakstījis vienošanos uz vienu gadu. Iepriekšējā SMScredit.lv Virslīgas sezonā Kozlovs 34 spēlēs guva 15 vārtus un kļuva par trešo labāko snaiperi, atpaliekot tikai no Vladislava Gutkovska (28) un Jāņa Ikaunieka (23).

""Infonet" piedāvāja labākus nosacījumus, un komandai ir izvirzīts mērķis kļūt par Igaunijas čempioni. Tas man būs jauns izaicinājums," sarunā ar Sportacentrs.com Vladislavs Kozlovs skaidroja iemeslus, kādēļ kā brīvais aģents pametis "Jelgavu". "Infonet" Igaunijas čempionātu sāks jau 6. martā, kad tiksies ar pašreizējo čempioni "Levadia". Vaicāts par baumām "Liepājas" sakarā, 27 gadus vecais rēzeknietis sacīja, ka nekā konkrēta neesot bijis.

Karjeras sākumā Kozlovs spēlēja Rēzeknes "Dižvanagos" un "Mettā", 2013. gadā "Ventspils" sastāvā kļuva par Latvijas čempionu, taču viņa karjeras līdz šim individuāli spilgtākie gadi bijuši "Jelgavas" kreklā. Virslīgā Kozlovs jelgavnieku rindās piedalījies 114 spēlēs un guvis 42 vārtus. Latvijas izlases sastāvā Kozlovs aizvadījis trīs spēles.

Tikmēr vārtsargs Igors Labuts Portugāles pēc spēka 2. līgā atzīts par iepriekšējās spēles labāko futbolistu. Labuts izbraukumā nostāvēja sausā pret "Academico" (1:0), bet viņa pārstāvētais "Atletico" turnīra tabulā ar 30 punktiem 29 spēlēs ieņem 19. vietu 24 vienību konkurencē. Jau rītvakar "Atletico" uzņems Lisabonas "Benfica" dublierus, kas ir vieni no līgas līderiem.

  +3 [+] [-]

, 2015-02-24 16:01, pirms 9 gadiem
Lai veicas Kozlovam, prieks par Labutu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-02-24 16:58, pirms 9 gadiem
jordans99 rakstīja: Liekas Skonto nav pretinieku uz LV zeltu Jelgava paliek vaajaaka. Visi atceras neseno Skonto Ventspils speeli 5-1.
No kura laika Jelgava varētu būt skontas konkurents?
par 4-5 vietu kapās!
Jelgava ir Kozlova komanda,nez vai bija prāta darbs skriet uz zemāka līmeņa klubu(un čempi)....
Slēpts komentārs: Pandora

  +6 [+] [-]

, 2015-02-24 19:41, pirms 9 gadiem
Manuprāt, tas 5-1 ir mākslīgā seguma iemesls. Skonto mazliet tehniskāka komanda un tas viņiem ļāva spēlēt ātrā tempā. Nāks sezona, kur abām komandām māju laukumi ir dabīgie, tad jau būs atkal vecais stāsts.

  +2 [+] [-]

, 2015-02-24 20:07, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Jelgavai slikti, Kozlovam - labi! Gan valsts, gan čempionāts sakārtotāks. Lai veicas!
Čempionāts sakārtotāks? Igaunijas līga ir tikpat, ja ne pat vēl vairāk apsēsta ar toto kā mūsējā. Pietiek vien atcerēties Narvas Trans notikumus...

  +2 [+] [-]

, 2015-02-24 20:10, pirms 9 gadiem
Acīmredzami Kozlovs vienkārši gribēja pārmaiņas. Pārbaudījās Baltkrievijā, kur kopējais līmenis varbūt ir augstāks, bet tur palikt nesanāca. Tagad atradis vietu, kur ņem + vēl ar labākiem līguma nosacījumiem. Nezinu, kā igauņu klubos ir ar algu izmaksām, bet skaidrs, ka spēles ziņā līmenis ir zemāks nekā Latvijā. To savulaik pierādīja Baltijas līga, kurā tikai leiši retu reizi spēja sastādīt konkurenci mūsējiem...

Lai veicas Vladislavam, bet domāju, ka karjeras izaugsmes ziņā tas tomēr ir solis uz leju.

  +2 [+] [-]

, 2015-02-24 22:11, pirms 9 gadiem
Sestdien Infonet tiekās draudzības spēlē ar FK Liepāju.Interesanti būs salīdzināt spēku samērus,jo burtiski pēc dažām dienām sāksies Igaunijas čempionāts un šajā spēlē Igaunijas komanda noteikti spēles visai nopietni,vismaz vienu puslaiku.Kas attiecās uz Kozlovu.Ventspilī viņam nekas jēdzīgs nesanāca,Jelgavā spēlēja labi,var jau būt,ka Infonetā arī sanāks.Mikroklimats savējais,jo komandā pārsvarā krieviski runājošie un ja atceramies Čekulajeva varoņdarbus Igaunijas čempionātā,tad kāpēc kaut ko līdzīgu nespētu Kozlovs.Pie kam Čekulajevs Latvijas virslīgā nerādīja neko,ko nevarētu teikt par Kozlovu.