Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram līgums ar Kipras augstākās līgas klubu

Rolands Eliņš

Šteinboram līgums ar Kipras augstākās līgas klubu
Pāvels Šteinbors
Foto: gornikzabrze.pl

Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors pēc divām Polijas Ekstraklasē pavadītām sezonām noslēdzis viena gada līgumu ar Kipras augstākās līgas klubu "Nea Salamina".

Pāvels Šteinbors divās aizvadītajās sezonās Polijas klubā "Gornik" izpelnījās vietējo futbola speciālistu atzinību, piemēram, laikraksta "Pilka Nozna" vērtējumā viņš palika tieši aiz sezonas labāko vārtsargu piecinieka, kamēr komanda šajās divās sezonas izcīnīja attiecīgi septīto un sesto vietu Ekstraklases kopvērtējumā. Pāvels Šteinbors regulāri tiek izsaukts uz Latvijas izlases spēlēm, taču savu debiju nepiedzīvoja arī brīdī, kad traumu dziedēja pamatvārtsargs Andris Vaņins.

Pēc šīs sezonas beigām Polijas medijos parādījās vēstis, ka Šteinbora palikšana komandā uzskatāma par apšaubāmu, un šis scenārijs šodien apstiprinājies, jo paziņots par 29 gadus vecā vārtsarga pārcelšanos uz Kipras komandu "Nea Salamina", noslēdzot līgumu uz vienu sezonu.

Komanda 2014./15. gada sezonā palika tikai devītajā vietā 12 klubu konkurencē. Savā vairāk 60 gadu ilgajā pastāvēšanas vēsturē "Nea Salamina" ne reizi nav kļuvusi par Kipras čempioni, tacu 1990. gadā ieguva Kipras kausu. Tās treneris nākamajā sezonā būs Nīderlandes speciālists Jans de Jonge, kurš savulaik strādājis kā galvenais treneris "Eredivisie" klubos.

Kipras līga UEFA rangā pēc šīs sezonas ieņem 18. vietu, kamēr Polijas Ekstraklase ir tieši vienu vietu zemāk. Aizvadītās sezonas pirmo pusi Kiprā pavadīja arī Valērijs Šabala, taču "Anorthosis" komandā dažādu iemeslu dēļ tā arī nenostiprinājās un vēlāk pārcēlās uz Čehiju.

Izmantotie resursi:
Αθλητικό Σωματείο Νέα Σαλαμίς Αμμοχώστου

  +1 [+] [-]

, 2015-06-23 18:27, pirms 9 gadiem
vo liekas ka pārgāju uz klasi vājāku komandu šeit tomēr solis lejup karjerā((

  +2 [+] [-]

, 2015-06-23 18:44, pirms 9 gadiem
Solus lejup. Bēdīgi. Vienīgaus labums, bīčā varēs sauli dabūt vaidziņos.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-23 18:58, pirms 9 gadiem
diezgan neloģiski bet no otras puses ganjau aģentiņš gribēja pēc iespējas vairāk $$$ nopelnīt

     [+] [-]

, 2015-06-23 19:05, pirms 9 gadiem
Kāds solis zemāk?! Izlasiet rakstu līdz beidām - tur teikts, ka "Kipras līga UEFA rangā pēc šīs sezonas ieņem 18. vietu, kamēr Polijas Ekstraklase ir tieši vienu vietu zemāk". Tātād, pussolīti augstāk! Lai Pāvelam izdodas!

  +3 [+] [-]

, 2015-06-23 19:12, pirms 9 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Kāds solis zemāk?! Izlasiet rakstu līdz beidām - tur teikts, ka "Kipras līga UEFA rangā pēc šīs sezonas ieņem 18. vietu, kamēr Polijas Ekstraklase ir tieši vienu vietu zemāk". Tātād, pussolīti augstāk! Lai Pāvelam izdodas!
tas tikai eurokausos bet pēc vidējā līmeņa tomēr poļu komandas ir labākas jo Kiprā stipras ja labi 2 komandas kamēr polijā var teikt 5 vai pat 6

  +2 [+] [-]

, 2015-06-23 19:14, pirms 9 gadiem
Neticu, ka baigi tās Kipras komandas varētu iznest Polijas komandas. Viena, divas normālas komandas tur un punkts. Nekur jau pakāpies nav, vairāk vajag ticēt tiem rangiem. Spānijas līga pavisam noteikti nav pārāka par EPL piemēram.

     [+] [-]

, 2015-06-23 19:46, pirms 9 gadiem
Komanda vispar saucas Nea Salamis, nevis Nea Salamina!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2015-06-23 21:42, pirms 9 gadiem
Saint rakstīja: Komanda vispar saucas Nea Salamis, nevis Nea Salamina!!!!!
Pofig...
tur spēlēs Pavels Steinbors

     [+] [-]

, 2015-06-23 23:53, pirms 9 gadiem
Varēja pieminēt, ka pēc Šteinbora pārejas uz Nea Salaminis mums tagad būs divi vārtsargi Kipras augstākajā līgā, jo pirms pāris dienām uz Paphos FC pārcēlās Jānis Krūmiņš. Lai nu kā, bet, ja Krūmiņam no 3. līgas tas ir stabils solis augšup karjerā, tad Šteinboram var būt visādi. Galvenais, lai izdodas iekarot pirmā vārtsarga vietu un sevi cienīgi pierādīt. Ja finišēs tabulas augšgalā un iekļūs Eirokausos, tad skaidrs, ka pāreja būs vērtējama ar plusa zīmi, bet, ja ne, tad tikpat mierīgi var pazust no lielās futbola skatuves. Jāvēl veiksmi Šteinboram, lai sekmējas jaunajā klubā un tuvojas debija izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-24 10:00, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Varēja pieminēt, ka pēc Šteinbora pārejas uz Nea Salaminis mums tagad būs divi vārtsargi Kipras augstākajā līgā, jo pirms pāris dienām uz Paphos FC pārcēlās Jānis Krūmiņš. Lai nu kā, bet, ja Krūmiņam no 3. līgas tas ir stabils solis augšup karjerā, tad Šteinboram var būt visādi. Galvenais, lai izdodas iekarot pirmā vārtsarga vietu un sevi cienīgi pierādīt. Ja finišēs tabulas augšgalā un iekļūs Eirokausos, tad skaidrs, ka pāreja būs vērtējama ar plusa zīmi, bet, ja ne, tad tikpat mierīgi var pazust no lielās futbola skatuves. Jāvēl veiksmi Šteinboram, lai sekmējas jaunajā klubā un tuvojas debija izlasē.
Bija jau kādu laiku atpakaļ raksts par to, ka Krūmiņš ir noslēdzis līgumu. Tagad tikai jācer, ka sezons beigās balsojumā par labāko v-sargu Kipras līgā būs divi letiņi.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-24 16:36, pirms 9 gadiem
Polijas liiga kaa taa ir auugstaaka liimena, bet Kipras komandas tomeer labaak sevi raadijusas Eiropaa

  -1 [+] [-]

, 2015-06-24 17:27, pirms 9 gadiem
Šteinbors pārāk nestabils, lai spēlētu kādas spēcīgākas līgas komandā. Lai arī solis lejup, bet viņa spējām atbilstošs līmenis.