Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gabovs un Černomordijs pievienojas Kipras klubam "Pafos"

Andrejs Siliņš

Gabovs un Černomordijs pievienojas Kipras klubam "Pafos"
Vladislavs Gabovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Synottip" Virslīgas klubā "Riga FC" sezonu sākušais aizsargs Antonijs Černomordijs uz īres tiesībām pievienojies Kipras klubam "Pafos". Šo vienību papildinājis arī līdz šim brīvā aģenta statusā esošais aizsargs Vladislavs Gabovs.

20 gadus vecais Daugavpils futbola audzēknis Černomordijs "Riga" klubam pievienojās pirms pagājušās sezonas un tajā spēlēja arī šosezon. Līdz šim Virslīgā Antonijs laukumā bija devies vien četrus mačos, bet tagad Rīgas klubs vienojies ar Kipras vienību "Pafos" par spēlētāja izīrēšanu.

"Pafos" rindas papildinās arī Latvijas valstsvienības aizsargs Vladislavs Gabovs. 30 gadus vecais futbolists pēdējās divas sezonas pavadīja Polijas ekstraklases vienībā "Korona", bet pirms tam spēlējis Krievijas pēc spēka otrās līgas komandā "Sokol", kā arī "Skonto", "Mettā/LU", "Ventspilī" un Daugavpils "Dinaburg".

"Pafos" klubs dibināts vien 2014. gadā, apvienojoties diviem citiem pilsētas klubiem. Pagājušajā sezonā "Pafos" izcīnīja otro vietu Kipras otrajā divīzijā, nopelnot ceļazīmi uz augstāko līgu. Kipras čempionāts ar 14 komandu līdzdalību sāksies augustā.

"Pafos" galvenais treneris ir bijušais slovēņu futbolists Luka Elsners, kurš pats savulaik spēlēja tieši aizsarga pozīcijā.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-18 15:04, pirms 7 gadiem
jāpaseko Pafos - vai nav toto projekts

     [+] [-]

, 2017-07-18 15:10, pirms 7 gadiem
Vot ta jaa!!! Sie iet uz zelta tupeli!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-18 15:25, pirms 7 gadiem
Nu bet tikai noturaties sastāvā beidzot, lai nav atkal tipiskie "šoreiz mačam nebija pieteikts" "tiesa gan šoreiz palika rezervē"

  -2 [+] [-]

, 2017-07-18 16:55, pirms 7 gadiem
Cornomordijs 😂😂😂

  -2 [+] [-]

, 2017-07-18 17:19, pirms 7 gadiem
Lai arī cik grūti būtu kādam atrast normāla līmeņa profesionālu Eiropas futbola klubu, kura nosaukums man neko neizteiktu, mūsu futbolisti pat to pamanās izdarīt. Nu ko te vairāk lai komentē... super līmenis.